- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
kasiu albo przez net chyba ze macie gdzies pod reka...
madlen odkad tu pracuje to zawsze byly jakies spiecia ale teraz to juz przechodzi wszystko bo skargi na siebie pisza zeby sie podlizac klamia a ja sama z wice mialam ostre zatargi o to ze dzieci i rodzice mnie lubili a jej nie...
madlen jakiego masz powaznnego mezczyzne
marlenka wybrala najzwyklejszy najtanszy z canpola co byl do butelki a jasiek to pod glowke jak karmie piersia zeby rece sie nie meczyly
monia wiedziesz prym w poznawaniu forumowiczek twoja iga to bedzie miala psiapsiolek
a ten kubeczek to taki maly ? podaj linka bo chyba wlasnie nad tym myslalam...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A że zmotoryzowana jestem, lubię wychodzić to wszędzie mnie pełno
Mam ten kubeczek, fajny,mogę polecić allegro.pl/tommee-tippee-pierwszy-kubek-...new-i3332621529.html
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jadzia całuski dla maluszka ;*
Kasia ja też używam dentinox i na razie działa
dominia ja też czasem wstaje połamana śpiąc na jednej połówce materaca z Martynką, czasem moja ręka zwisa bezwładnie z łóżka aby księżniczka miała miejsce
Martyna u nas z kataru i kaszelku zrobiło się zapalenie oskrzeli tak więc zdrówka dla Robercika
suzi w necie nic się nie ukryje
chomiczka zobaczysz jak zaraz będzie Ci mówił że jest dorosły i masz się nie wtrącać
satine myślisz ze mogę zasadzić marchewkę w doniczce?
Aganobla, Chomiczka - buziaki dla Waszych 4-miesięczniaków
Ola nie wiem czy to wcześnie podajemy gluten, w rozpisce żywienia przy karmieniu piersią jest w 5 miesiącu najpóźniej w 6ty, zaczęłam dwa tyg temu więc to już był czas, na chwilę obecną nie ma żadnych objawów
patii pilnuj się chyba że chcesz rodzeństwa dla Marcelka
sylwia udanej pogody na chrzciny
drzyzgunia szybko załapie że ma się prostować
Satine śliczna Marysia jaka duża
jadzia, monia, ola współczuje Wam z tym cyckiem, mi ze szkoły rodzenia co najbardziej utkwiło w głowie to nie pozwalać dziecku zasypiać przy cycku jak zasypia wybudzać, no i udało nam się to utrzymać, mała mi zasypia przy cycku jak jest już bardzoooo zmęczona
ale za to nie zasypia sama w łóżeczku trzeba przy niej siedzieć zawsze coś
Marlena mój mąż dzisiaj dał małej polizać czereśnię, jaki był płacz jak jej zabrał oooo
jeśli chodzi o karmienie to podzielam zdanie ze trzeba próbować wszystkiego powoli skąd wiemy co naszym pociechom zasmakuje
dominia ja ze trzy tyg temu też załapałam jakiegoś wirusa, i piłam smektę i mi przeszło, małą też normalnie karmiłam
też nie mogę się doczekać kiedy pojedziemy nad morze nam się szykują dwa wyjazdy bo mamy dwa wesela w sierpniu
Monia nie olała nie olała musi się oswoić dla niej inna dzidzia to coś noweo, widziałaś że Ty byłaś dla nie ardziej atrakcyjna A Twoja Igunia to niezła działaczka i ma boskie ciemne oczka
Martynka chętnie pozna inne forumowiczki może wtedy bedzie bardziej towarzyska
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia wlasnie skonczylam czytac ta ksiazke nie do konca wszystko mi pasuje w niej i wiem,ze nie bede stosowac pewnych metod na pewno bo znam siebie i nie dam rady...ale czesc informacji jest bardzo przydatna fajnie,ze sie spotkalyscie z Marusha tez bym chciala dolaczyc pogratuluj Kindze swiadectwa
Alina no to gratuluje cala butelke zjadla??? a moj gagatek nie chce kaszki dalej ale dalam mu dzisiaj gruszke z mango i sie zajadal
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
jadziu zjadla 60 ml wiec sporo oczywiscie poprawila cycusiem a owoce wcina az milo
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a to moj Hubek dzisiaj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
nocka piękna. Zasnął po 20, karmienie o 0.40 i teraz wstał, jemy pakujemy się i jedziemy na tydzień do moich rodziców
Adaś śliczny kawaler
Amelka rewelacja
Pliszka wczoraj byliśmy na zakupach bo M miał wolne i zaszalałam
Jadzia to ja pytałam czy to Twój Tata bo na tym zdjęciu tak poważnie wyglądał
Moniki super że spotkanie się udało
Drzyzgunia oby było lepiej
miłego dnia i do usłyszenia
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas faaaajna nocka Zasnęła o 20.30, jadła o 2 i 4.30. A teraz po małym zmeczeniu niuńka znowu zasnęła
Asia super Hubcio sobie radzi Silny chłopak Iga robi coś podobnego, tylko mniej podnosi przód i nosem po podłodze zasuwa ...muszę ją złapać i nagrać
Marusha no dobra, nie olała Postanowiła nie zaprzyjaźniać się tak szybko Może teraz w Myślęcinku się bardziej otworzy...
A nadrabiam co zapomniałam napisać...Martynka jest śliczna Kinia nie mogła przeżyć tych pultasków na policzkach
Martyna miłego wypoczynku
Alina ja też kupiłam za 10zł Ale fajny jest. I jak się dzióbek schowa to nic nie cieknie
Jedziemy dziś do Smyka polować na wyprzedaże Przy okazji obejdziemy sobie Focusa bo muszę Kinię na kolonie trochę obkupić
No i popołudniu do mojego ojca bo ma imieniny
Miłego tego słonecznego dnia
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Wstaliśmy sobie o 7:30 i Iguś już sobie drzemie
Dzisiaj jedziemy na imieniny do Babci będzie trochę moich kuzynów, których dawno nie widziałam i już się za nimi stęskniłam lubię takie Nasze zjazdy
Paula z tego zabiegania zapomniałam Ci napisać, że Ami jest Boska aparatka gdzie to nawet tak 'siedzieć' w tym leżaczku
Miłego dnia
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Wstałyśmy o 7. Amiśka już łapie drzemkę więc mam chwilunię
O której godzinie Wasze maluchy mają ostatnią drzemkę przed spaniem na noc?
Moja maluda śpi od 18.30 do 19. Ostatnie dni mam z nią małą masakrę wieczorami, bo nie potrafi mi zasnąć. Wczoraj po wielkiej walce zasnęła o 22.40! Dziś chyba nie dam jej zasnąć o tej 18.30 i zobaczę jak będzie.
Bardzo dziękuję za wszystkie komplementy pod adresem Amelii.
Madlen, Adaś rośnie jak na drożdżach. Śliczny jest Marchewka smakowała?
Asia jak się fajnie Hubek podnosi Suuper!
My póki co żadnych planów na dzisiejszy dzień, bo A. w pracy do 15.
Lecę wstawię zupkę dla Olaska.
Miłego dnia
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
monia o wlasnie dziekuje o to mi chodzilo a nie zachlysnie sie mala czasem??? wiesz bo takie wlasnie mialam dylematy... tez chcialam jechac do smyka do lodzi ale mojemu m sie nie chce jak do rodzicow po fajki to mu sie zawsze chce a to tylko 5 km mniej niz do lodzi kurwa... nawet mnie ten trep na kawe nie zaprosi tylko siedz i gnij w tej leczycy.. a ja sie chcialam wyrwac i co doooopaaa...chcialam sie jakos ladnie ubrac wyjsc gdzies a tu co mohe w tych samych ciuchach i pojsc sobie na dzialke ja tez czasem chcialabym pojsc gdzies w ciekawe miejsce....
sorry ze sie wyzalilam ale az mnie cisnie a klocic znow sie nie chce bo po co.. moglby czasem pomyslec o mnie...
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iga na razie takie małe łyczki bierze, więc nie, nie zachłyśnie się. Zreszta tam też trzeba lekko zaciągnąć, samo ciurkiem nie leci
Paulaa Iguni zdarza się zasnąć na spacerze po 18-tej ale i tak zasypia na noc najpóźniej o 20-20.30 jeśli naprawdę długo popołudniu spała.
Dominia miłego spotkania A jak Twoje dolegliwości żołądkowe?
A ja chyba przyspieszę Iguni rozszerzanie diety. Ona jak widzi jak my jemy otwiera buziaka, mlaska, oblizuje się...podobno to objaw, że najwyższy czas rozszerzyć dietę, bo dziecko jest gotowe i sie domaga Także dziś zaczynamy
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Marlena - moja podkasłuje od namiaru śliny. Próbuje różne dźwięki wydawać i nie nadąża przy tym z połykaniem śliny. A co do wit c to na pewno nie zaszkodzi
Alina - ja jeszcze kubeczka nie kupowałam, na razie mam tylko łyżeczkę Może i dobrze że przeczytał...
Dominia - dzięki za pamięć grypa żołądkowa... współczuję... Dobrze że nifuroksazyd pomógł Nie da się dziecka przed alergią uchronić... Jedyne co zapobiega alergii pokarmowej to karmienie piersią, ale też nie zawsze... Bawcie się dobrze na imieninach
Sylwia - my też w tym roku pozwolimy sobie jedynie na 2-3 dniowy wypad
Jadziu - fajnie że się wyspaliście
Madlen - śliczny marchewkowy Adaś
Monia, Marusha - fajnie że spotkanie się udało
Monia - moja kolejną noc śpi na brzuszku, bo nawet jak zostawiam na boczku do się obraca
Marusha - chodziło mi o to że dawniej wprowadzali w 10m-cu, teraz są zalecenia takie jak piszesz, ale i tak wiele mam decyduję się wprowadzić później. Ja zamierzam długo karmić piersią więc wprowadzenie glutenu chcę opóźnić
Jadzia - boski Hubuś i jaki silny Cudowny golasek Moja Liduś tak się cieszy jak jest goła... Niech ta durna pogoda się u nas poprawi wreszcie...
Martyna - miłego pobytu u rodziców
My dzisiaj piękna nocka Liduś zasnęła o 22.15 obudziła się po 4 pojadła i zasnęła do 6.20 Moje dziecko wróciło Obudziła się uśmiechnięta, gadała do mnie, piszczała z radości oby tak zostało. My dzisiaj tez wybieramy się na imieniny do kuzyna M Jak pogoda dopisze to jutro planujemy wyskoczyć do Krakowa Zauważyłam ostatnio że moja Liduś bardzo lubi mężczyzn Jak zobaczy kobietę, to ją zlewa, ale jak pokaże się chłop, to się dziewczyna rozmowna robi Wczoraj pryjechała siostra M z narzeczonym, to Liduś była w niego wpatrzona jak w obrazek, uśmiechała się a potem przytulała do mnie, normalnie go kokietowała