- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Zadzwonilam wczoraj do tej pediatry i stwierdzila ze to zeby ida i dlatego ma takie nocki niespokojne bo to najczesciej wieczorem i noca daje znac o sobie i zrobilam jak polecila na noc podalam ibum przeciwbolowy i posmarowalam dziaselka dentinoxN i o dziwo dziecko mi sie w nocy nie rzucalo o 1 zaczela cos pomralkiwac dalam jej smoczek i przespala do 3 na karmienie wiec powtórzyłam dawke dalam butle i do 5:30 spala pozniej cyc i spanko do 7:30 a dzis wlozylam jej palucha do buzi i faktycznie juz blisko powierzchni jest zabek bo dziaslo zgrubiale i w tym jednym miejscu bardzo twardawe no nic trzeba to jakos przetrwac. Teraz pojadla kaszke wciagla 130 i drzemka
Princess ciesze sie ze okazalo sie ze wszystko juz dobrze i uważaj tam na tych cw na brzuch
Madlen dobrze ze sie odezwalas Adas cwaniak zaczail a odwraca sie przez oba boczki czy narazie jeden?
Pati super ten lezaczek
drzyzgunia moja Daga jakos jeszcze nie umie odkryc swoich nozek mimo ze czesto jej podsowam je do rączek narazie cwiczy obroty na brzych i powoli zalapuje ze posiada druga strone i przez nia tez mozna sie obracac ale lezec na brzuchu dalej nie lubi ;P
Kasia może Tosi tez ida zabki i dlatego taka marudna
Jadzia ładne te domki urokliwe a Hubi to poprostu zdolniacha nie ma co
Dominia powodzenia dasz rade
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka super suknia, ale pewnie sporo kosztuje, ta firma jest dość droga, ale chyba raz w roku mają fajne wyprzedaże, czytałam u styczniówek bo tam jedna dziewczyna jest właśnie z Barcelony i upolowała suknie zamiast za 12 tys. euro to za 800
Jadzia dobre z tym aparatem też ze mnie czasem taki mózg że zapominam naładować baterie przed jakimś wyjazdem, ale zdjęcia kamieniczek super, jak z jakiegoś filmu. Dobrze kojarze że w SF są takie spadziste uliczki
Princess uff, odetchnęłam z ulgą, a Tobie pewnie głaz spadł z serca. Choć czasem się kłócimy z tymi naszymi M, ale jak pisze Michasia, dobrze że są , bo ćwiczą nasze nerwy, a poza tym gdyby nie oni to nie byłoby naszych szkrabków
Monia cudowna ta przytulanka, za tydzień jadę do rodziców to muszę się obkupić w rzeczy dla Bartusia.
Pati ale bajerancki leżaczek. S klasa normalnie
Madlen Jastarnia jest cuuuudowna, oby Wam się udało
Kasia super sprawa z tym basenem my też chcemy iść z małym, może jutro się uda
Dominia powodzenia, zapałki w oczy a tak na poważnie to nie zazdroszczę.
Resztę odpisze później, bo już maruda się włączyła,
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Jadzia - jak oglądam Twoje zdjęcia to jak z filmu
Drzyzgunia - udanego urlopu
Pati - świetny fotelik, a Marcelek śliczny długonogi chłopak
Monia - ale mi się ten króliczek spodobał, muszę sprawdzić gdzie koło nas jest ten sklep, bo też taki chcę
Madlen - nie dziwię się że Adaś lubi hałas, w końcu w ciąży chyba dużo remontowaliście, to się chłopakowi dobrze kojarzy
Princess - dobrze że to nic poważnego
Dominia - jesteś bardzo dzielna, Iguś na pewno będzie dumny z mamusi
Bananamana - to czekamy na kolejne forumowe ząbki
U nas nic ciekawego się nie dzieje, pogoda się popsuła, ale mimo wszystko planuję zaliczyć spacerek jak tylko Luduś się obudzi. Rano oczywiście pobudka przed 6 ale za to Liduś zjadła ostatni posiłek o 20.30 i wytrzymała do 4 rano i nawet tak wyszło że na to karmienie obudziłyśmy się razem, bo mnie już piersi bolały jak fix.
Planuje znowu wywołać trochę zdjęć do Lidusiowego albumu no i może wyskoczymy do moich rodziców, zobaczymy...
Miłego weekendu
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dzisiaj pobudki o 2, 5
teraz wkoncu pada moja maruda, w domu cisza jak śpi, mąż na rybach mam nadzieję na jakiegoś leszcza mniam w zalewie pycha
niika no właśnie moja też fontanny puszcza, mam nadzieję że jej to przejdzie a u Was były kolki? może dzieci które miały kolki dłużej ulewają?
jadzia długo w tych stanach jesteś?
drzyzgunia udanego pobytu nad morzem ;)oby pogoda dopisała
patii Marcelek wygląda jak pilot na Startreku udanego lotu
Monia jeśli dobrze pamiętam to mówią że jak Ci się śni to będzie na odwrót ))
zmałpuje po Tobie i Martynce też kupię tą przytulankę
zastanawiam się, Martynka miała kolki to nie wiem czy ryzykować z kalafiorem, może sobie odpuścić te wiatropędne warzywka
Dziękuję! kapelusz to gadżet do zdjęć ślubowałam z welonem
Monia ja kiszaki już jem od dawna i małej nic nie jest, tak jak pikle w curry
Michasia niestety a może stety rok po ślubie fotograf którego wybraliśmy dał ciała co do zdjęć, i się rozstaliśmy delikatnie mówiąc w konflikcie ;)więc plener już musielismy sami robić na szczęście teściu się spisał a że kupiłam sukienkę i pogody wcześniej nie było to czekaliśmy prawie rok
ślubowaliśmy we wrześniu w dodatku w Słupsku, ślub i wesele załatwialiśmy na odległość, achh jak sobie przypomne to zamieszanie
Plener robiliśmy gdzieś koło Darłówka, zależało nam na plaży aby zrobić zdjęcia na koniach, jeździmy razem z mężem więc marzyły nam się zdjęcia w galopie po plaży poniżej kilka sztuk
jesli chodzi o ulewanie mała mi odbija i to dobrze, próbowałam ją odbijać w trakcie karmienia, ale jak ją odciągam od cycka jak się jeszcze nie naje to lament i wtedy z odbicia nici, mam nadzieję że jej się to unormuje, może dlatego miała kolki, ale jak będe teraz w sierpniu na szczepieniach to powiem lekarce....
madlen wiem że dzieci które często piją herbatki hippa mają próchnice zresztą na opakowaniu jest nawet ostrzeżenie, że nadmiar grozi próchnicą, ja małej zaczęłam podawać wodę i jak pójdzie do żłobka,a tam podają herbatki to zabronię.
moi znajomi prowadzą pensjonat nad morzem www.dworekdebina.tp2.pl/
princess widzisz? nie ma co panikować, cieszę się że nic poważnego, lekarze czasem powinni się wstrzymać zanim nie zrobią całości badań z wydawaniem wyroków bo człowiek nie wie co robić
dominia dasz radę!! oby do przodu
kasia no ja też chętnie bym się wybrała na zajęcia ale jakoś nie mam jak się zmobilizować, a moje stawy to mi wysiadają, pewnie od dźwigania....
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Sylwia no chyba klasa s ale ja to jeszcze tych bujaczkow nie widziałam nigdzie
Ola no Marcelek to ma długaśne te nogi
Marusha hehe ja to się wczoraj śmiałam ze jak DJ no i swietna sesja ślubna
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Marusha ale zdj cudowne!!! hehe udannnaaa sesja ;)to ostatnie zdj jak z katalogu! Fifi nie miał kolki i rzadko ulewa ale jeszcze czasem się zdarza.
Dominia dasz radę!3mam kciuki!
Banana mi też Filipek ostatnio tak zaczął się rzucać na boki głową, ale ząbków jeszcze ni dudu
Princess cieszę się że to tylko tak nastraszyli~!
Madlen mój mąż od kilku dobrych lat grał w piłkę w klubie u nas na wsi treningi 2 razy w tyg jednak zawsze coś dawały teraz miał tą kontuzję i rekonstrukcję wiązadła, zszywana lękotka i na basenie potrafił się wzmocnić na tyle że osiągnął taki wynik. skubaniec kiedyś wziął mnie i jego siostrę na trening swój- biegaliśmy po lesie, st.0-1, zimno, ale tylko na początku 2min biegania, min. odpoczynku i tak w kółko. biegaliśmy ok 1,5 godz to tylko raz sie z nim wybrałam,ale ja za biegami nie jestem. a m lubi ruch ogólnie ktoś w rodzinie musi ha ha
Asia topol ale fajne domki w takim stylu jak z filmów! no ale mieszkać chyba bym nie chciała
dzrzyzgunia, suzii - udanych wakacji nad morzem my za rok uderzamy na bułgarię
Monia jaka fajna szmatka przytulanka:)
patii fajny bujaczek
a ja dziś trochę posprzatała, mam w planie zrobić schabowe z młodymi ziemniaczkami i jagody czekają aż wezmę zrobię z nich drzemiki
noc była spoko, zasnął ok 21.30, pobudka o 3 i podałam mu herbatkę i zasnął znowu obudził się potem ok 6 na mleczko Fifi taki cwaniaczek że tylko herbatki będzie pił, wodą pluje spróbuje mu rumianek dać zobaczę
miłego weekendu mamusie pa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pochwale się Wam, ze Marcelek zjadł dzisiaj swoja pierwsza zupkę cala miseczke hmm no w sensie jako słoiczek ok 130g ugotowana z ziemniaczka marchewki i brokula zblendowalam i taki gesty krem wyszedł nie doprawiana same warzywa na wodzie zajadal się łobuz a po zupce od razu kupka
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zuzia wcale nie jest gruba.ldna dziewczynka.
Kupek dzis mamy kilka.tosia dzis mniej marudna.zjdla pol sloiczka bananow.a kupki dzis takie bardziej wodnidte.na baasenie z synem fajnie.ale wiecie co.mialam tosi kupic zlota branzoletke z blaszka i wygrwerowac imie i date chrzcin.odlozylam kase.a teraz sie zastanawiam czy nie oplcic jej kursu plywnia dla maluszkow.kosztuje 189.a i tk dostala lancuszek od chrzestnego i kolczyki od chrzestnej i drugie ma po mojej mamie.taki kurs plywani swietnie wplywa na rozwoj.co byscie zrobily?
O obudzila sie ksiezniczka...ide
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jeszcze 3 godziny i do domku
Z dobrych rzeczy dwa zaliczenia dzisiaj na 4,5 zdalam wiec ciesze sie ogromnie
Ze zlych mialam stluczke kurwa normalnie staja kolo tej szkoly jak rozlazle pizdy ;/ az mna trzepalo z nerwow wiecej opowiem mysle, ze jutro
Marcelku gratuluje zabka !!!!!! :*
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- Marusha
- Wylogowany
- pierwsze słowa