- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
Słone buziaki morskie prosto z Bałtyku Wam przesylam
Pogoda cudna, tylko szkoda ze Księciunio tylko z rzadka nad morze nam pozwala chodzic, no ale miałam nie zrzędzić
Chomiczko, chomisiu Asiu Ty moja, ja wiem ze gorycz przez Ciebie przemówiła i frustracjacogolna żólcią Ci się wylala, ale powiem Ci i mam nadzieję, ze nie bedzieszvmi miała tego za złe, ze zryczalam się..........ze śmiechu nad Twoim postem , mimo, ze chcialaś się wyżalic, to zrobiłaś to wctak tragikomiczny i mimo wszystko humorystyczny sposób, ze padłam, normalnie uryczalam się rowno i zaplułam ekran mego tabletaaaaaa
Dodam, ze ja tez mam ten sam problem z wlosami, a ze wcogole słabe mam, byle jakie, to zcpewnością jak tak dalej pójdzie to zostanę łysa.....jak człowiek kolano
pliszka Ty to wygralaś dziecko na loterii,,po prostu nie mogę uwierzyć,nze Olek jest ZAWSZE i WSZĘDZIE zadowolony i radośnie usmiechnięty. Normalnie wpędzasz mnie wvkompleksy, bo ja stara matka trójki coś kurcze muszę robić nie tak, ze mój Miko w żadnym calu nie przypomina Twojego Olusia...... gratuluje i podziwiam, ale po cichu "zazdraszczaam" . Zeby tak Mikuś zechcial wziąc choć troszkęvprzykladu z Twojego Ola....ehhhhh, moze nad morze byśmy wtedy częściej mogli zaglądać.....
Jadzia, no GRATULACJE , weź opcję plaza i strzel kwiat we wlosy i będzie git!!!
michasia, ktos napisał ze Ania caly tata....ależ NIE!!! Zwlaszcza w tym misiowym kombinezoniku to CAŁA TY!!!
aga, chomiczka ma rację, bez wahania wolaj rodzinę na pomoc, bo się wykończysz! Moj Miki tez do królów życia nie należy i zdrowo się trzeba czasem nauganiac, zeby nie marudzil i nie jęczał, więc wiem jak to jest. No ale chociaz w nocy ,ładnie mi śpi.....
Pisz tu częściej, to się chociaz wyżalisz, to zawsze coś. Trzymam kciuki, zeby czas Ci płynął szybciej i Ewa doroślała
kasia, no ładnie Tosia waży
No spadam narazie bo Księciunio stracił cierpliwość i znowu nie byliśmy na plazy, ehhhhhhh, Pliszka kobieto - JAK TY TO ROBISZ?????
Całusy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Przeczytałam ten artykuł o Euvaxie Mój Olek był tym zaszczepiony w szpitalu więc wygląda na to, że wrócił na rynek W dodatku trafiła nam się partia wycofana przez Sanepid z powodu niewłaściwych warunków przechowywania Na szczęście nic się nie stało, ale już go więcej na to wzw nie szczepiłam i chyba raczej nie zamierzam.
Suzi, nie wiem czy jakaś jest w tym moja zasługa, że mi się taki wesołek trafił Zaczęłam mu dziś w pewnym momencie śpiewać kołysankę, bo widziałam, że jest troszkę zmęczony, a on się zaczął rubasznie na głos śmiać Fakt, że trochę fałszuję, ale żeby się tak z mamy nabijać? Uwielbiam jak się śmieje na głos Nad morzem to cały czas był wpatrzony w Miśka i co tata się na niego spojrzał, to u Olka uśmiech od ucha do ucha Fajnie był niesamowicie Tylko trochę tłoczno, więc w sierpniu będziemy odpoczywać dla odmiany na odludnej mazurskiej wsi
Pozdrów od nas morze, bo juz tęsknimy i zazdrościmy, że macie je wciąż na wyciągnięcie ręki
Jadzia, ale Hubi zdolny To teraz musisz mieć oczy wokół głowy.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz Olek jest już ciężkawy, ale pod koniec kwietnia jak byliśmy w Trójmieście przemierzałam z nim w nosidełku sopockie i gdańskie plaże i głównie spał przytulony
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia Bartuś jaką ma minkę |Super chłopaczek
Iga wędrowniczek łóżeczkowy śpi w poprzek z kołderką między nóżkami...
Ja też się kładę.
Buziaki dla Wszystkich, odezwę się w wolnej chwili albo juz po powrocie
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Pliszka w piątek wybieram sie na zakupy i mam zamiar się obłwowić, w końcu od roku nic sobie nie kupiłam opróćz ciążowych pantalonów. Przynajmniej jak będę chudnąć to będę czuła że robi się luźniej fajne te spodnie które pokazałaś, ale to trzeba mieć szczupłe nogi do takich a nie takie balerony ja moje
Oluś śliczne ma golonki
Pliszka ja polecam grzechoczące i szeleszczące książeczki dla maluchów takie szmaciane.
Jadzia nie jedna marzy o ślubie na plaży!! Na pewno będzie pięknie. Ja bym rozejrzała się za kiecką jednak, wiadomo nie taką standardową ślubną ale jakąś elegancką,... a jeżeli ślub na plazy to może być taka przewiewna jak haleczka, będziesz wtedy wyglądać jak nimfa Ja uwielbiam zakupy a dodatkow na taką okazję to warto pobuszować po sklepach Hubek doradzi w czym mamie będzie najpiękniej, na pewno poleci żeby dekolt był jak najgłębszy, bo dla Hubka najsmakowitsza część mamusi jest właśnie tam
Ledwo pół roczku i już wstaje?? szok
sylwia Bartek jaki zdziwiony
Aga przeżywasz prawdziwą szkołę przetrwania, po takich jazdach to nic Cię nie złamie. Zastanawiałaś się może nad kolejnym dzieckiem? będzie dobrze, mała polubi spacery, sama zobaczysz. Mój teraz czasami płacze a jak wyjdziemy na dwór to się uspokaja jakby chciał tylko wyjść na spacerek
To ja też nie będę się martwić, jak przyjdzie czas to mały zajarzy o co chodzi z tymi wygibasami
Monia udanych wakacji, WYPOCZYWAJ Bedziemy tęsknić, pstrykaj fotki żebyś miała co potem wklejać dla nas
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia ale Hubi zdolnicha.slub??nonono.mojej sasiadki siostra tez bierze cywilny po 8 latch bycia rzem.dzis sie dowiedzIalam a slub za miesiac.
Pliszka fajna fotka.szczepilas Olusia drugi raz?czy tak jak my macie dopiero jedno szczepeienie za soba?
Ntosia obraca sie na boki.zaczela jak zaczelam z nia cwiczyc wykrecjac jej bioderka.ale na brzych z plecow sama nie potrfi.nozkami bwi sie z 3 tyg ale w buzi jeszcze nozki nie miala.noi przy krmieniu glowa jej lata na lewo prwo...przy mleku..przy obidku.wszedzie sie patrzy tylko nie na wprost.a z butelka to raz lewo parwo.a wasze maluchy grzecznie leza przy jedzeniu?
Moni udanego wypoczynku
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z nas dziś bardzo ranne ptaszki, bo Misiek musiał wstać o 5, więc zjedliśmy razem śniadanko, a potem na paluszkach zajrzałam do Olciowego pokoiku i zastałam go oczywiście w poprzek łóżeczka, z oczkami jak pięć złotych i uśmiechem
Kasiu, Oluś dopiero po pierwszej dawce 5w1, drugą mamy chyba 20 sierpnia, o ile dobrze pamiętam.
Chomiczka, to udanych zakupów! Pochwal się koniecznie
O takich książeczkach mówisz?
allegro.pl/ksiazeczka-materialowa-z-grze...itd-i3354713537.html
Jadziu, jak byliśmy w Kołobrzegu to widziałam reklamę firmy organizującej śluby na plaży nad polskim morzem Super sprawa Tylko u nas dochodzi dreszczyk emocji czy pogoda będzie fajna, a Wy o słońce możecie być spokojni Mam nadzieję, że to będzie przepiękny dzień
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Nie śpimy od 7. Dzisiejsza nocka już lepsza. Mała padła o 22 i jadła tylko o 2. Oczywiście w międzyczasie jakieś milion razy budziła się na łyka wody
Chomiczka uśmiałam się z tego człowieka kciuka. Zapewniam Cię, że daleko Ci do niego. Widziałam foty na fb i laska jesteś!
Włosy wypadają mi okropnie. A. się wkurza, bo czasami jak podaję mu obiad to z kłakiem na ziemniakach. Ale już nie wiem co z nimi robić. Podcięłam po porodzie, Po domu chodzę w gumce, a itak wszędzie kłaki. Przetłuszczają sie też częściej niż wcześniej. Teraz max. co dwa dni baniak pod prysznic....
Co do moich dziewczyn. Jesteś pierwszą osobą, która powiedziała, że są inne. Wszyscy w koło uważają, że są do siebie podobne - czego ja jakoś nie widzę. Są całkowicie inne. Oli ciemna, zdecydowanie poszła w tatę, a Amisia blondas (mam nadzieję, ze jej włoski ściemnieją), poszła we mnie. Charakterem też są całkowicie odmienne. Oli to było dziecko anioł. Płakała tylko jak była głodna, czy jak miała mokro. A ten mały potworek...
Sylwia, Bartuś uroczy
Monia udanych wakacji Odpocznij
Kasia, ślicznie Tosiaczek waży
Jadzia ślub na plaży? Fajnie! Też bym chciała Chomiczka ma rację, poszukaj sobie jakiejś kiecki
Na 12 mamy szczepienie. To już nasze trzecie. Po dwóch poprzednich nic się nie działo, więc liczę, że i tym razem będzie ok.
Na dworze chłodno więc odpowiednia pogoda na poszczepinne zakupy
Odezwę się później.
Miłego dnia!
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
W nocy spie po 3h mloda placze co chwile sie budzi odwraca sie na brzuch placze... ehhhh
w dzien potrzebuje 100% uwagi non stop na rekach kaskady sliny placz kwik nie umie usnac raczki non stop w buzi stan podgoraczkowy ehhh niech te zeby w koncu wyjda bo zwariuje...
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
dziękuje Wam dziewczyny za dobre porady
Princess miałaś racje , zmieniłam Dawidkowi wczoraj mleczko na zwykłą Humane i od razu lepiej. Na kolacje zjadl cala porcje, w nocy dwa karmienia po 90 ml i teraz rano znowu cala porcja 120 ml. Juz dawno tak nie jadl :)Jeszcze mieszam mu z tym pepti ale rano juz tylko 1 lyzke dodalam. Bardzo smakuje mu to mleczko:) uff mam nadzieje ze nie odwidzi mu sie juz i nie bedziemy miec wiecej takich problemów.Z brzuszkiem tez na razie wszystko dobrze.
Wczoraj też dałam mu pierwszą marchewke , polizal troche i tyle
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Chomiczka daj sobie czas, i tak schudniesz, ale nie od razu. Niech ćwiczenia będą przyjemnością.
Ja większe ciuchy kupiłam w lumpie.
Pliszka piękne wspomnienie.
Princess dzięki za namiar, jeszcze się wstrzymujemy z wyjazdem bo M. przez telefon uratował dzieciaka i musi jechać do jednostki na wywiad z tvn..
Sylwia śliczny bobasek
A dużo ma tych pryszczy? Adaś też nie ma idealnej cery, mieliśmy na chwilę spokój z kremem Atoperal ale niedoskonałości wracają.. Mogłabyś napisać jakie te syfki? Ropne?
Moje włosy też liche i tłuste..
Jadzia Hubuś jest niesamowity!
Paula śliczne kobietki
Monia wow już chrupki
Pliszka jesteś śliczna i chyba już to pisałam- db energia płynie z Ciebie..
Mam pytanie:
Jakie dajecie kaszki bez cukru?
Chciałam kupić Bobovity ale te mają cukier niestety.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia - gratuluję sukcesów na uczelni!!!! Możesz być z siebie dumna! To teraz bardzo zasłużony odpoczynek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Robuś słodki!!!!
Satine - fajny fotelik
Rzeczywiście mała Mary to cała Ty Tylko oczy chyba po tacie
Ta biała suknia przepiękna!!!!!!!!
Michasia - super zdjęcia Koszyk w roli nosidełka - super pomysł Śmiesznie, że Ania od małego bierze udział w takich imprezach
aneta - ale ładne zdjęcia z chrztu! Jak się malutka ślicznie usmiecha!!!!
princess - z ogromną radością przeczytałam informację, że Adaś ma już zdrowe bioderka! Bardzo się cieszę!!!!! Trzymam kciuki żeby to był koniec problemów
Przykro mi z powodu znajomych U nas mimo pojawienia się dziecka życie towarzyskie kwitnie, wręcz jest fajniej, bo ja mam więcej czasu.
Mam nadzieję, że nad morzem bawicie się wspaniale
Co do tej szczepionki na odrę i świnkę, to też czytałam, że to nieprawdopodobne świństwo. Ponoć w Niemczech mają szczepionkę na samą odrę, moja znajoma miała jechać w wakacje ze swoimi dziećmi zeby je zaszczepić. Jak będzie trzeba też tak zrobię, na pewno nie zaszczepię tym czym szczepią w Polsce.
mrufka- przykro mi z powodu Twoich problemów Mam nadzieję, ze to nic poważnego. Dziś operacja? Mocno trzymam kciuki!!!!!!!
Dusia boska
Twoja waga to moje wielkie marzenie!
aganobla - Gabryś uroczy śliczny chłopczyk
Marusha - mam nadzieję, że z teściem jednak wszystko ok.
Kasia - Tosia jest rozkoszna Jej uśmiech jest zaraźliwy Małe słoneczko
Paula - świetne córeczki
pati- cieszę się, że bawisz się dobrze!
isola - witaj w naszym gronie Miło Cię poznać! Piękne zdjęcia
ola- Lidzia z miesiąca na miesiąc jeszcze piękniejsza
Monia - ale fajnie, że zrobiliście Kini taką niespodziankę! Spóźnione życzenia wszytskiego co najlepsze!!!!
uff, jeśli coś mi umknęło to przepraszam
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia, Paulaa to może jakiś forumowy, wirtualny panieński przy karmi
Madlen wcześniej było ich sporo ropnych, teraz głównie takie zaskórniki, raz na czas ropny. Gratulacje dla M za bohaterski czyn
My się zbieramy do przychodni i zebrać nie możemy chyba mamy oboje dzień lenia.