- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kaszka manna Nestle jest bez cukru (ona ma gluten, więc wprowadzaliśmy ją ostrożnie, ale wszystko było ok), niestety te owocowe są słodzone i pewnie dlatego tak super smakują
Prawdziwy z Twojego M bohater Zdradź troszkę szczegółów
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Princess to nasze chłopaki takie leniuszki małe ja też z Olkiem ćwiczę te obroty ale nie bardzo mu się chce, woli leżeć na brzuszku i się bawić
Kasia lekarka była ciekawa dlaczego wycofali szczepionkę?? No nie wytrzymam, co za kraj! Przeciez to ona pierwsza powinna o tym wiedzieć, śmiech na sali normalnie
Pliszka własnie o taką książeczkę mi chodziło, mały ja uwielbia i inne dzieci z forum też mają i są zadowolone
Paula te zdjęcia są sprzed 10 kg nie wiem dlaczego znajomi uważają że dziewczyny są podobne, jak dla mnie całkiem inne, ale to pewnie jeszcze się zmieni
Trzymam kciuki za szczepienie.
Banana współczuję mój wariat ma to samo ale u nas chyba nie ząbki bo ja tam nic nie widzę w buźce mam nadzieję że małej w końcu minie i odsapniesz.
kaikai nie dziwię się małemu, bebilon pepti jest paskudny mój maluch też nie chciał go pić oby już ten apetyt mu został na stałe
Madlen proszę, jakiego masz bohatera w domu a w jaki sposób uratował? Będę dziś koniecznie oglądać tvn
Ja małemu daję kleik ryżowy bobovity, niby bez smaku ale widzę że ma cukier ;/ mam też sinlac, cukru nie ma ale syrop glukozowy. Także nie czy są w ogóle jakieś kaszki bez cukru
Pliszka hahaha Olek jaki ucieszony udał Ci się chłopak i jeden i drugi krokodylek
U nas nie ciekawie w dalszym ciągu. Olek cały dzień nic nie je a za to w nocy budzi się co 2 godziny i opitala całą butlę także coś mu się pomieszało, do tego marudzi i jęczy. Idziemy za raz na spacerek, bo chociaz wtedy jest chwila ciszy i spokoju
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia Super, że bierzecie ślub i jeszcze na plaży! A Hubek zajebisty mistrzu
Michasia Zdjęcia superanckie Fajnie wyglądacie !
Princess,Monia Udanych pobytów nad morzem ! Pięknej pogody życzę
Chomiczka Ja też nie mam w czym chodzić Dalej nie osiągnęłam wagi sprzed ciąży.
Pliszka Dzięki Sukienka super, ale muszę dorobić do niej ramiączka bo przy moich buforach nie chcę sobie zębów powybijać
Wczoraj znajoma się zapytała czy w ciąży jestem bo mam taki brzuch okrągły hahaha No mam...wygląda jak ciążowy, ale w ciąży nie jestem
Zaczynam się pakować do mamy. Wyjazd na prawie 2 tyg a pakowania jak na miesiąc do Afryki. No cóż. Najwięcej rzeczy Maryśki
A wogóle to mam pecha z tymi wózkami. Na tamten się naczekałam i na ten to samo. Jest urlop i ci co produkują zwolnili z produkcją. Kolesiowi też głupio bo tego nie przewidział, ale za to ma mi dać rabat albo dorzucić jakiś gratis Chciała bym żeby do piątku był bo wyjeżdżamy...
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
Satine to niech ten facet wyśle Ci wózek do mamy
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Dziękujemy
O rety, szybkie sprzątanie, szykowanie jego, siebie i dziecka.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Pliszka - piękne stópeczki z Kołobrzegu A w nosidełku to jest przesłodki
Jadziu - dziękuję za zdjęcie, za Twoją radą kupiłam miękki smoczek, zobaczymy może się uda Ślub na pewno będzie fajny, tak jak wcześniej pisały dziewczyny kiecka nie jest tu najważniejsza tylko Wy Dobrze że z Hubim wszystko ok po upadku. Wow Próbuje chodzić Kobieto co Ty masz w tym pokarmie, powerade?
Sylwia - cudny Bartuś
Chomiczka - a próbowałaś tak żeby Oluś leżał, ale miał główkę trochę wyżej (np. na klinie)? Bo wtedy łatwiej się na brzuszek przewrócić. A jak mu się uda to może nabierze ochoty na więcej
Monia - udanego wypoczynku
Bananamana - eh te ząbki
Madlen - to Twój M będzie sławny Kobiety zawsze są cichymi bohaterkami
Satine - miłego pobytu u mamy
Marlena - oj biedny Filipek
Ja mam pytanie: Czy któraś z Was już kupowała lub była zainteresowana takim nosidełkiem w góry zakładanym na plecy? Czy możecie coś doradzić? Czy są jakieś sklepy z tego rodzaju dobrym sprzętem?
Lidzia już całkiem fajnie siedzi, a do tego ma wymiary 9 miesięcznego dziecka więc myślę że byłoby w sam raz
Co do tych umiejętności nabywanych przez dzieci, to u nas wszystko dzieje się falami, tzn. Jak miała okres na siadanie to nie chciała się przewracać tylko siadała, potem znowu ciągle się obracała, przez jakiś czas też mało mówiła, a teraz ciągle gaduli...
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.babytula.pl/products/folk-birds-nosidelko-ergonomiczne-tula
Można je nosić i z przodu i z tyło, dziecko ma w nim poprawną pozycję na żabkę, nie wisi bezwładnie jak lalka, jak dla mnie jest super, cena trochę wysoka, ale potem można zawsze sprzedać, zrobione jest solidnie, koleżanka niedawno sprzedała takie na allegro za niewiele mniej niż kupiła.
Tu są podobne i sporo tańsze, ale nie znam tej firmy:
allegro.pl/womar-nosidelko-ergonomiczne-...law-i3399771763.html
Trochę z innej beczki, bo idę dziś pierwszy raz po wyjeździe na zumbę i się nie mogę doczekać To jeden z moich ulubionych układów, polecam do tańczenia na przykład w ramach ćwiczeń rozciągających po skalpelu Uwaga: podczas tańca humor ulega znacznej poprawie
Enjoy
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Monia moja też ociera tak nóżki o siebie i taż raczej jak jest zmęczona wiec chyba to normalne
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Moj Dawid do poki nie skonczyl 3 miesiecy jadl ksiazkowo co 3 godziny, teraz cos mu sie przekrecilo i ja zglupialam juz sama nie wiem jak go karmic. Nie wiem kiedy dac mu kaszke czy tylko wieczorem czy tez rano no i ta marchewka nie wiem kiedy ja wcisnac po mleku? przed mlekiem? bo wychodzi na to ze chyba za czesto karmie malego i dlatego tez nie chce jesc. Wiem ze Wasze dzieci sa troche starsze ale nie mam kogo sie doradzic a Wy napewno pamietacie jak to bylo z wprowadzaniem nowosci do diety dziecka.