- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madlen ja kupiłam kaszkę Holle orkiszową z pełnego przemiału, nie ma cukru wcale, tylko naturalne węglowodany. Zamówiłam ją przez internet. W ogólnodostępnej masówce sklepowej nie znalazłam nic bez cukru.
Heh, jak przeczytałam, dlaczego nie wybieracie się nad morze to padłam. No tak, wywiad w TV - codzienność

Pliszka dzięki, Adaś i ja też się bardzo cieszymy z zaprzestania noszenia szelek. Pierwszej nocy bez nich biedaczek nie mógł spokojnie spać, ciągle się budził i założyłam mu je... Po czym przespał resztę nocy spokojnie. Tak się do nich przyzwyczaił. Ale teraz już śpi bez nich i widać, że nie tęskni

Co do niemieckiej szczepionki na odrę to masz możliwość dowiedzieć się nazwy? Mam wujka lekarza w Niemczech i może udałoby się nam załątwić

Super, że pobyt nad morzem Wam się udał

Satine miłego pobytu u mamy

Jadzia Hubuś jest genialny

Ola wspólczuję problemu z pęcherzem. W ciąży miałam jakąś lekką infekcję i pomógł mi Żuravit. Od porodu ciągle mam wrażenie, że coś jest nie w porządku z moim pęcherzem. Albo przez cesarkęalbo przez cewnik. W poniedziałek poszłam zbadać mocz, jutro idę po wynik.
Dziś wróciliśmy znad morza. Obawiałam się, że Adaś źle zareaguje na zmianę miejsca a ten mój mały gagatek przesypiał całe noce

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurcze, ale zleciało szybko! Ale to były emocje

princess, szkoda, że wycieczka się nie do końca udała, ale słoneczne wspomnienia z Helu pozostaną

Suzi, super zdjęcia! Morze, las, mały rozkoszniak i ślicznie usmiechnieta mama o pięknych nogach

Dominia, daj znać co z Igim.
Dobrej nocy, pędzę zmyć farbę z włosów, bo postanowiłam się dziś pozbyć odrostów

- isola
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Moja córka gaworząc zaczęła mówić dziś MAAAMAAAA i tak caly dzień

Ola - tak, karmię piersią i robię jej, gdy a zatwardzenie przerwy, a gdy kupka normalna wraca znow próbuję dawać jedzonko i znowu zatwardzenia, W poniedziałek były dwie duże kupki, później długo nic i dzisiaj małe kozie twarde bobki... Dałam jej Biogaję, Bobotic i na razie cisza. Widać, ze się bidulka męczyła robiąc te bobki, po nich brzuszek miękki, ale to mało.
Jadzia - buziaki dla Hubiego z okazji 6 mc

Aga - jabłuszko dawałam, bardziej jednak działała śliweczka z Hippa,ale nie będę jej przecież ciągle dawała śliwek...
Dziewczyny, które karmią piersią - dostałyście już @? Co prawda nie czekam na nią z utęsknieniem, ale ostatnio nieco pobolewa mnie podbrzusze... Starszą karmiłam 1,5 roku i @ dostałam 14 mc po porodzie, czyli łącznie prawie 2 lata bez @ było

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

hej dziewczyny

na raty czytam i na raty bede pisac

Suzi super ze Mikus polubil spacerki...klimat morski mu sprzyja i jak widac tobie tez !!! wygladasz kwitnaco kobieto!!! nie dalabym ci tyle lat co masz w zyciu! a Mikus jak urosl!

Alina hahahhah....usmialam sie z obraczek i tej koszulki

Martyna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ola powerade?

Chomiczka-Asia Olus faktycznie ma zabojcze te oczka

Pliszka slicznie wygladacie

Madlen zaluje ze cie nie moge zobaczyc na tym filmiku ale niestety nie pojdzie mi tu. Prosze o extra fotke dla mnie twoja i Adasia

Paulaa to super ze bedziesz miala slub

Princess

Kasia trzxymam ckiuki za komisje

Satine milego pobytu

Marlena to dobrze,ze to tylko trzydniowka

Aga sliczna Ewcia

Hubus dziekuje wszystkim ciociom za zyczenia

Bylismy na szczepieniu i ja go trzymalam pierwszy raz . Nawet nie zaplakal. Nie wiem czy to dlatego ,ze u mnie czul sie bezpiecznie i nie spodziewal sie czy dlatego ,ze obie pielegniarki na raz wbily mu igly jedna w jedna nozke a druga w druga...w tym samym czasie. Usmiechanl sie tylko i tyle.

a to dzisiejsza fotka
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

Alinka codowne foty, jak reklama rodziny.
Pliszka dziękuję za poświęcenie czasu super tekst o tupaniu, trzeba zapamiętać

Chomiczka kulfon ja Cię znajdę i nakopię jak mi chciała nakopać Pliszka

Oluś ma królewskie oczy!
Suzi piękna nadmorska sesja
Sylwia oby podziałały specyfiki, my też rozważamy dermatologa.
Hubercik

Dominia może uczulenie na słońce?
Ola ojej niech szybko Ci przechodzi!
Marlena dobrze, że się wyjaśniło, trzydnówka i tyle nerwów..
Marusha słyszała, że Bebiko powoduje problemy brzuszkowe czasem..
Princess dzięki, muszę też zamówić. Cukier u nas niewskazany. Niezdrowy i tuczący. Adaś jest odbierany jak pultasek, grubasek czy "zdrowy" chłopak. Ale ja go nie przekarmiam: 5X 180 mleka, pół słoiczka zupki i kilka łyżek owoców ze słoiczka..
Tak to było kilka tyg. temu

Pl morze- drogie i jedynie w upały.Ale wtedy Meksyk z kwaterami.
Szukałam wszędzie kwatery wykonałam ponad ze 150 telefonów do różnych miejscowości, dałam ogłoszenie i tak znalazłam coś co się zwolniło w ostatniej chwili. I tak wylądowaliśmy w Ustce.
- isola
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Miłej nocki Szanowne Mamusie! Idę spać, bo po 6 pewnie pobudka

- aga27
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- aga27
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

U nas wysypka zeszla, T. Dal malemu do polizania soczek z nektarynki i to Go uczulilo, jak byl taki fifok, ze nic mu nie bedzie tak sie bal mu dac dzisiaj ziemniaka ze swojego obiadu

Jutro szczepienie sram juz ze strachu

i jutro Wam odpisze wiecej bo dzisiaj kompletnie nie mialam weny a czasu tez jak na lekarstwo

Buziaczki :*
- aga27
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia nie dziwię Ci się, że nie jesteś gotowa... 10 sierpnia już za chwilę. Z całą organizacją lepiej mieć na zapas trochę czasu. A jaki ślub chcecie wziąć?
Hubek to jest zawodnik

Madlen z Twojego Adasia mały żarłoczek

Ustka... ach zazdroszczę! Kiedyś jeździłam tam co roku i zakochałam się w tej mieścinie. Chciałam pojechać w te lato ale M był na poligonie w Ustce w czerwcu i nie chciał tam znów jechać, więc padło na Władka. Pozdrów ode mnie promenadę, port i piękną, ustecką plażę

Żeby posłodzić kaszkę w miarę naturalnie ja robię tak: przygotowuję kleik ryżowy na MM 100 ml i dodaję do tego póki cieplutkie pół słoiczka jakiegoś deeserku. Adaś bardzo polubił jabłko+jagoda w kaszce. Zajada takie śniadanko ze smakiem

Może uznacie mnie za psychiczną, ale muszę się z kimś tym podzielić

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Princess no...no...

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Dziekuję za wszystkie komplementy w imieniu wlasnym i Mikusia

Madlen jestes w Ustce? To w sumie blisko mnie

Jadzia, Hubek........no ja juz nie mam słow, mowę odbiera!!! ON STOI majac 6 miesięcy

wycałuj półroczniaczka od e- ciotki

Swoją droga Tobie też metryka płata figle, wyglądasz jak dziewczynka a nosisz dowod jakiejś doroslej kobiety

Isola, no mam nadzieję, ze przyszły rok będzie się diametralnie rożnił od obecnego podejsciem Mikiego do plazowania, szeroko pojętego, bo zalegać na plazy w okopie to ja nie przepadam

Martyna, ja Ty kobieto znalazlas ten cytat o narodzinach Hubka? Jestes niesamowita, masz zacięcie kronikarskie!

Trzymam kciuki za Milenke!
princes na te schizy jest sposób - zrob test i po prostu sie okaże co w kiszkach piszczy i czy zapiszczy za parę miesięcy w kolysce, czy strachy na lachy

Dominia, juz pare razy czytalam ze boisz się tych szczepień .... To czy MUSISZ szczepić??? Skoro uwazasz je za zagrozenie i martwisz się jak Igi zareaguje?
A propos nektarynki, ja -stara mam na nienuczulenie, to co dopiero maluszek!
sylwia fajny awatarek, nowy, podoba mi się
pliszka, trafne powiedzonko : kto nie tupie tego inni mają w .....

Ach, morze! Uwielbiam, ale dzis znowu nie dotarliśmy, bo Miki sie uśpił po poludniu na trzy godziny i zahaczył o wieczór, więc juz nie bylo sensu, chociaz juz nam sie zdarzalo z nim tu na spacer wychodzić jak wschodził ksieżyc,
śmiejemy sie ze to nasz Drakula

No zegnam się, bo tez na Drakulę wychodzę rozpisując się po nocy

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Suzi Hubcio wycalowany:lol: niezly Mikus Drakula

Sylwia teraz dopiero wyswietlil mi sie twoj avatarek

Chomiczka nie moge sie napatrzec na Olusia. Maly agent

Dominia karmisz jeszcze Igorka? Jak nocki? Daj zdjecie Igorka.Dawno go na forum nie bylo

Ciekawe jak tam Monia na wakacjach?

Martyna jestes niesamowita! To prawda

Sylwia panienski ? Wirtualny? Brzmi ciekawie