- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Do tego morze sliny !!!!!! Ja nie wiem jak mozna tyle tego produkowac ..
Suzi Mikuś jaki Mamusiny
Mam nadzieje, ze jutro to gowno przejdzie bo ja juz nie wyrabiam a co dopiero moj malutki duduś
Dziewczynki caluje Was
Jadzia Hubi super ! Trzymam kciuki za Tate
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princes Gabryś też nie chcę owoców,od miesiąca zjadł 2 małe słoiczki,jabłka wcale nie chcę,banany jadł a od 2 tyg też nie dobre
Suzi Mikuś super chłopak i mama też pięknie fajna taka dorosła siostra
Jadzia Hubi świetny w chuście
Michasia w nocy budził się 2 razy,raz cycuś i raz woda,dzisiaj noc już taka sobie ale nie jest źle pewnie nie długo skończę karmić albo tylko mi się tak wydaje
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia zdrówka dla Igorka, my przerabialiśmy taką gorączkę prawie 40 stopni, wiem co czujesz..
JAdzia 51 , wow moja mama została babcią w wieku 49 zapomniałam dopisać że Bartek jadł już mleko krowie pod postacią serków homo, jogurtów naturalnych i budyniu, jest ok. Hubuś genialny z tą chustką, u mnie króluje portfel i klucze no i moja kosmetyczka i skrzyneczka z biżurią
Suzihaha ja za to jestem rocznik dzieci z Czarnobyla, więc rocznik pierwszego lądowania na księżycu wydaje się całkiem ok Mikuś wymężniał nam lutowy kwietniaczek, a mama kwitnie
Chomiczka bardzo fajną Oluń ma huśtawkę, słodziak jak zwykle
KAtrinka gratulacje dla Anulki oj ja też czekam na te pierwsze kroczki, bo póki co Bartuś się puszcza i leci na mnie z nadzieją że mama przecież złapie. A co do mieszkania z rodzicami, jest szansa że będziecie mieli osobne łazienki i kuchnie? Bo to są najczęściej główne miejsca konfliktowe.
Pliszka fajne rytmy, ale ja mam w pracy i po pracy taką gimnastykę, że wieczorem tylko marzę o kąpieli i łóżku Nie martw się o Olunia w żłobku, ja pierwszy dzień jak go zaprowadziłam przeryczałam, a teraz Bartek zrobił się taki rozgadany i rezolutny że nie żałuję tej decyzji, bardziej martwiłabym się zostawiając go pod opieką niani. Panie zawsze opowiadają mi ile jadł (oj a zjeść potrafi tam sporo)bo jak widzi że inne dzieci jedzą to on też robi am ile i kiedy spał, jak się bawił
Alina ja też generalnie jestem zdana na siebie, M popołudniami dalej jeździ na budowę, moi rodzice pracujący 60km stąd, a teściowa też pracuje, a nawet gdyby nie pracowała to wolałabym oddać Bartka do żłobka niż jej, ale nie będę się rozpisywać na ten temat.
Olu to spory robicie roczek, a w tej samej restauracji co chrzciny? Rezerwowaliscie już salę? Ja się ciągle bije z myślami. Ale ostatni weekend tata robi 50 urodziny w restauracji, mama w połowie marca również ma 50, więc myślę czy by tego jakoś nie połączyć.
Dobrych nocek i udanego weekendu
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia - wycałuj biednego Igusia Obu ta wstrętna gorączka odpuściła...
Sylwia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do chodzenia do Lidzia robi tak że idzie przy meblach a jak już jest blisko kanapy i wie że bezpiecznie, to się puszcza, robi sama 2 czy 3 kroczki i ląduje na kanapie, lub na mamie
Pati - skoro tak lekarka powiedziała, to dbaj o siebie i pilnuj leków
Macie jakieś prezenty dla dziadków, bo niedługo ich dzień? Ja myślałam żeby zgapić pomysł Sylwii i zrobić zdjęcie Lidusi z wierszykiem i może po kwiatku, a Wy???
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Masakra jak powiem Wam szczerze codziennie się modliłam, poważnie codZiennie o zdrowie.! i Jednak Bóg mnie wysłuchał jestem taka szczęśliwa, że sobie nie wyobrażacie
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magna89
- Wylogowany
- gaworzenie
Przepraszam Was za to podczytywanie...
Trafiłam na forum przypadkiem, prosto z googla, szukałam informacji na temat alergii na mleko (która mnie dopadła na stare lata )i z jakiegoś powodu wyszukało jeden z Waszych postów. Zaczęłam czytać, no i wciągnęłam się...
Nie mam jeszcze własnego dzidziusia, ale postanowiliśmy z mężem zacząć starania na wiosnę, więc jak dobrze pójdzie, może dołączę do lutówek 2015
Nie wiem czy będę się udzielać, bo w temacie dzieci niewiele na razie mogę powiedzieć, ale tak czy siak, napiszę coś o sobie.
Mam na imię Emilia, jestem z Warszawy i w czerwcu skończę 25 lat. Rok temu skończyłam studia i wyszłam za mąż. Pracuję w niedużej firmie, a w wolnym czasie czytam, oglądam seriale komediowe i słucham muzyki.
No, to tyle o mnie
Pozdrawiam serdecznie Was i Wasze dzieciaczki!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Nas gorączki ciąg dalszy ale .. dzisiaj Ig dostał leki 'tylko' o 4:30 rano i po 17 .. po południu miał stan podgorączkowy ale rosło i rosło .. jak przekroczyło ponad 38 st. to dałam czopka.
Wyszły Nam 2 zęby jest już 8, 4 na dole i 4 na górze
Magna spoko fajnie, że się przyznałaś, że szpiegujesz jak chcesz to zawsze z radą możesz do Nas wpaść
- aga27
- Wylogowany
- gaworzenie
Nie pisalam juz bardzo dawno, bo albo brak weny, albo rozne zmartwienia, a w szczegolnosci brak czasu.Praca, dom i mała- duzo wszystkiego.
U nas to jest tak...Ewa opanowala turlanie, pelzanie.
Chce raczkowac, ale ustawia sie do pewnego etapu i potem pac na brzuch i to tyle.
Co dziwne nie potrafi sama usiasc tzn z plaskiego lezenia na plecach, jak juz jest np na poduszcze to wtedy sie podniesie i oczywiscie z pomoca mojej reki to tez...
czy ktores z waszych malych maja podobnie???bo ciut sie niepokoje
ogolnie jest jeszcze zalezna ode mnie jesli chodzi o taka swobode ruchow
lezac w lozeczku nie podniesie sie do siadu, bo nie wykorzystuje szczebelek...
jak jej pomoge usiasc to wtedy wstaje na kolanka i trzyma sie drabinek
wstaje gramolac sie ale tylko po mnie
chodzi i biega trzymana za dwie rece
duzo gada i gaduli, bardzo duzo rozumie, umie pokazac wiele rzeczy,je raczkami sama, pije sama,jest tak sprytna i madra
nie mamy zadnego zeba????czy jestesmy jedyne?
i mamy duzy klopot- od 3 miesiecy zadnej w pelni przespanej nocy, wybudza sie srednio od 3-10 razy,ani my ani dwie lekarki nie moga dojsc przyczyny
czy to mozliwe ze cos z tym zabkowaniem nie tak???
od wczoraj Ewa ma stan podgoraczkowy, i brak objawow przeziebienia
nie do konca dziasla zwiastuja zeby, ale moze...w poniedzialek tak czy tak wizyta u lekarza
jakos od poczatku problemy i zmartwienia nas nie omijaja...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Biedny Igi to ktory dzien Igorek ma goraczke? Hubert mial dokladnie tak samo i tez 2 zeby wyszly przy goraczce. WOW! ale macie juz zebow! my dopiero ctery
Aga pewnie ,ze pamietamy wiesz...kazdy maluszek rozwija sie w swoim tempie. Mowisz ,ze dzwiga sie, za raczki biega, duzo rozumie wiec wydaje mi sie ,ze wszystko jest w porzadku. Moj Hubert pomimo tego,ze chodzi juz od 2 miesiecy i siada od 5 miesiaca sam to dalej z plaskiego lezenia czyli z plecow nie podniesie sie do siadu (pozycja jak do brzuszkow)....robi to caly czas albo z boczku albo z brzuszka. Na pewno wszystko jest dobrze i Ewunia rozwija sie prawidlowo. A goraczka....hmmm....u nas to byla trzydniowka po ktorej wyszly nam 2 zeby wiec moze i wy bedziecie miec jzu wkrotce zabki
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aga jasne, że pamiętamy !!! ale super, że się odezwałaś, jak Ewunia ? jak sobie radzicie ? u Nas zębów jest 8 więc z tym Ci nie pomogę ale ja bym sprawdziła jak z wit. D to, że Niunia nie raczkuje to nic, jedno dziecko będzie a drugie nie, mój już czwarty miesiąc zapitala na czterech i ani mu się śni iść na nogach chociaż gdyby nie gorączka to już coś kompinuje jak przejść od stołu do kanapy
Odzywaj się częściej !!
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój też nie siada z pleców, musi najpierw przewrócić sie na brzuszek. Do chodzenia za to jeszcze daleka droga.