BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #433721 przez Paulaaa
Hej dziewczyny.

Ja z Oliwią pospałam dziś do 10. :laugh: Się obudziłyśmy i w szoku byłam, że już ta godzina.

Na dworze CIEPŁO! Wczoraj zimno jak nie wiem, a dziś słońce świeci...

Dobry opis wózka. :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #433727 przez gabilee
hehe niika to tylko 2 lata mlodsza ode mnie jestes :) ja bym nie chciala wracac do mlodszych lat ta mi dobrze jak jest :) czlowiek o rok madrzejszy , dojrzalszy :) zycze ci wszystkiego co najlepsze i spelnienia najskrytszych marzen ,
autem sie nie przejmuj raz czlowiek na gorze raz na dole jakos dacie sobie rade , ale iestety tak to jest ze czlowieka w najmniej odpowiednim momencie problemy łapią i to zawsze wszystko na raz ;/ u mnie tak jest jak juz 1 pada to kolejne rzeczy sie sypia :(

12 lata 3 miesiąc temu #433737 przez michasia
Satine świetny opis.
Madlen imbir można kupić w każdym markecie, w biedronkach itp. dyskontach też często widuję. I jest taniutki jak się kilograma nie kupuje:)
Niika wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i radości z obecnego stanu i aby z dzieckiem wszystko było dobrze i byś się niczym nie martwiła.
Co do auta, to może jeszcze gdzieś indziej zdiagnozujcie problem. Ja mam ostatnio pecha do samochodów, mondeo stoi i nadaje się na złom, a miesiąc przed awaria wymienialiśmy silnik:) bo poszedł wał rozrządu,a przez to pasek. A później coś tam innego co porozwalało wszystko inne:).
A Laguna tez co chwilę coś, a jak oddałam do mojego kuzyna-mechanika od renówek, to powiedział, że jestem przewrażliwiona:D

12 lata 3 miesiąc temu #433750 przez niika
Dzięki dziewczyny za życzenia :) to prawda gabilee jak coś się zaczyna psuć to wszystko razem :/ no a auto to niestety jedna wielka skarbonka.
No ja też nie chciałabym już wracać do młodszych lat, czasami naprawdę idzie się uśmiać jak człowiek sobie przypomni jaki kiedyś był i co musiał przejść.

12 lata 3 miesiąc temu #433752 przez gabilee
my jestesmy własnie w trakcie kupna auta nowego , mam nadzieje, ze n znajdzie cos dobrego :)

a tu dawka kupy humoru hahaha :
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #433758 przez gabilee
...
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #433759 przez anoda89
niika Sto lat! Wszystkiego najlepszego :).

12 lata 3 miesiąc temu #433770 przez kasia123m
Sto lat od babci kasi.hahaha.zartuje.sto lat :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #433775 przez bananamana
niika wszystkiego najlepszego hmmm czyzbys byla zodiakalna waga? :) To witaj wklubie :) Ja mam urodziny w czwartek hehe :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #433776 przez niika
bananamana zgadza się ;) moja mama ma też w czwartek urodzinki ;)

12 lata 3 miesiąc temu #433789 przez Katriss
Wszystkiego Naj NIIKI aby dzidzus urodził się zdrowy i wszystko wam sie układało

12 lata 3 miesiąc temu #433798 przez princess
Dzień dobry :)

Nika, wszystkiego najlepszego :)

Gabilee, super demoty, szczególnie ten drugi :)

Ja dziś od rana siedzę i przygotowuję się do obrony, powoli już mam dość. Chciałabym już być po.

Natknęłam się na taki demotywator, co o nim sądzicie? :unsure:

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #433840 przez michasia
a kiedy masz obronę? Nie stresuj się, bo obrona to właściwie formalność. Jak sama napisałaś pracę, i masz w porządku promotora i recenzenta, to nie ma się czym martwić, choć wiem, że łatwo powiedzieć, ja przed swoją wzięłam tydzień wolnego, choć uczyłam się tylko 1 dzień, reszta to myślenie co by tu robić aby się nie uczyć:) (no i przygotowywałam się do turnieju, na który jechałam prosto z obrony:)

12 lata 3 miesiąc temu #433845 przez princess
W sobotę :( Samą obroną może aż tak się nie stresuję, bo promotora mam spoko, za to recenzentem nie mam pojęcia kto jest. Bardziej denerwują mnie przygotowania. Promotor kazał mi wybrać sobie trzy zagadnienia, które on mi zada na obronie. Recenzent to pewnie będzie pytał tylko z pracy nie?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #433851 przez jadziatopol
Madlenkuruj sie babo i nie daj sie....grypa zoladkowa to cos strasznego...nikomu nie zycze
Kasiamnie tez wczoraj klulo w jajniku....nie wiem dlaczego...moze dzidzius kopie w jajnik, albo promieniuje od macicy.
Bananamana ciekawe czy bedziesz miala chlopczyka czy dziewczynke :)
niikawszystkiego najlepszego !!! 100 lat! :)
Princess pisalas ,ze od slodyczy dzidizus moze aczac sie ruszac i wczesniej nie dzialalo...od wczoraj mi sie nie ruszalo i zaczelam sie martwic wiec kupilam przed momentem ptysia,ziemniaczka,kremowke i paczka i pozarlam to wszystko i zaczelo kopac delikatnie :) Obrona sie nie przejmuj...to tylko formalnosc. Chociaz pamietam ,ze tez sie stresowalam...okazalo sie niepotrzebnie. Moja obrona polegala na luznej rozmowie (troche na temat pracy) :)
A ja odebralam dziewczyny dzisiaj wyniki badan i wszystko jest ok za wyjatkiem moczu...wyszly mi szczawiany wapnia :(

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka