- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mi tata zawsze funduje sok z marchwi, buraków i jabłka jak do nich jezdze bo zamartwia się zebym tylko anemii nie miała
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Satine gratuluję córeczki :*
Princess piękny brzuszek ,:*
Jadziapol filmiki świetne, chłopaczek już duży.. :*\
muszę ponadrabiać posty, bo troszkę jestem do tyłu ;p
dziś koleżanka dała mi wór ciuszków, pajacyków i śpiochów ;D jak z remontami trochę przejdziemy to muszę sobie posegregować rozmiarami dobranoc :*
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aganobla, masz tu jeszcze pare zdjec dla twojego eksperta, moze od przodu mu spasuje na dziewczynke
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia, fajna pamiątka
Aganobla, u mnie to jeszcze niepewne, ale wstępnie chłopak Co do Twojego męża to należy widocznie do wąskiego grona majacych nosa do tych spraw
Kasiu, ja za bardzo nie wierzę w to, że kształt brzucha mówi o płci No ale może coś w tym jest. Szczerze mówiąc to ostatnio nawiedzają mnie myśli, że jednak noszę w sobie Alicję a nie Adasia, i że jak pójdę na połówkowe to okaże się, że siusiaka nie ma dla mnie to sprawa drugorzędna, najważniejsze zdrowie
Vini, ale masz wielki brzuś
Jak się dziś czujecie? Ja dziś wstałam razem z mężem i o swojej porze do pracy, czyli o 5.30, ciagle myślę o obronie i martwię, czy dam radę się wszystkiego nauczyć. Naszła mnie też dziś wena i potrzeba przelania swoich myśli na papier i zaczęłam pisać list do synka. Jest jeszcze na etapie poprawek i dokańczania ale jak będzie gotowy to wkleję
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wychodzi chyba wiecej dziewczynek na naszym watku co nie?
Kaska, jak dla mnie to ty masz dziewczynski brzuszek rowny, okraglutki, aaaaa Satine jak ty wklejalas swoje zdjecia to sobie myslalam, ze tez taki okragly jakis
Princess, ty rzeczywiscie masz szpic jak malowany
Ale dziewczyny czy to wogole ma cos do rzeczy? no niby jakos tam sie sprawdza, ale to takie za bardzo bajkowe mi sie zdaje, tak samo jak z ta obraczka na nitce, co sie nad prawa reka trzyma i kolysze sie albo w lini prostej na chlopaka albo w koleczko - kopniete koleczko na dziewczyne, i w kolejnosci jak leca dzieciaki...niewiem co i jak i dlaczego, ale kto by mi tego nie robil to zawsze wychodzi tak samo, ze pierwsze dziecko to chlopczyk, drugie - chlopczyk, a trzecie, ze dziewczynka...i wez tu nie wierz w czary
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vini ja mam bardzo podobny brzuch do twojego
To wszystko to mity
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja się płci dowiem pewnie 2.10, bo mam wtedy połówkowe. A brzuch mam przynajmniej rano większy nad pępkiem niż pod.
Justyna u nas też jest bajaderka, ale to chyba nie to samo co ziemniaczek. Bajaderka ma w sobie alkohol i jest tzw. przeglądem cukierni. Bardzo lubię to ciacho. Jest na kruchym cieście, choć dużo częściej w postaci kuli. Nieraz podają nazwę "rumowa kula". A Jadzia napisała, że ziemniaczek, to jakby mielone herbatniki. A w bajaderka raczej taka miękka:)
Jak poszłam do technikum, to tam w jednej cukierni wszyscy kupowali bajaderki na dużej przerwie, a ja się dziwiłam, co to jest. W Tucholi są właśnie na kruchym spodzie, a nie jako kula. A w Bydgoszczy czy Gdańsku na 95%kule.
Mmmm....smaka sobie narobiłam. Rano byłam u dziadka dać mu insulinę i zgarnęłam jabuszka z pod drzewa na śniadanie. Położyłam się jeszcze, poczytałam książkę i skonsumowałam, ale teraz już mnie ściska na coś pożywniejszego i zrobię tosty na śniadanie. Idę, bo mnie skręca:)
Ni i dziś będę miała jabłkowy dzień, bo znowu pod drzewem tyle leży, że trzeba coś z tym zrobić...
Miłego dnia
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Niedawno wstałyśmy. Oli już dużo lepiej,został tylko katar. Siedzi i je śniadanie, no i bajki ogląda. Ja dziś rano odwiedziłam łazienkę. W nocy chyba z 3 razy wstawałam na siusiu.
Wiecie... ja jakoś nie wierzę w te przesądy co do kształtu brzucha czy, że słodkie na dziewczynkę a kwaśne na chłopca. W ciąży z Oli tylko słodycze dla mnie istniały i jest dziewczynka, teraz znowu tylko kwaśne (słodkie rzadko, jak mnie naprawdę najdzie) i też dziewczynka.
Co do brzucha... mama mi wczoraj powiedziała, że strasznie mnie ''wywaliło''. Podobno wyglądam jakbym miała piłkę pod bluzką. Ale jak tak patrzę na fotki Waszych brzuszków to ta moja ''piłka'' jakaś taka mała.