BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #434463 przez natalka
Cześć mamusie. Kilka dni mnie nie było a tu tyle do nadrobienia :ohmy: W weekend byłam na weselu znajomych, myślałam, że po 24 będę chciała jechać do domu ale tak dobrze się czułam i bawiłam, że zostaliśmy do 4 rano. W ten weekend też idziemy na wesele :) Jak narazie ja przytyłam 0,5kg mało jakoś i nie wiem dlaczego tak jem normalnie.
Vini cudne brzuszki i maluszek:)
Princess Nie martw się obroną, będzie dobrze :)
Gabilee współczuję mdłości.
A to mój brzuszek z soboty:

*23.01.2012 ANIOŁEK
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #434475 przez Satine0
Ale śliczne brzuszki !! :) Nic tylko fotografować na pamiątkę :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434482 przez anoda89
vini jaki wielki miałaś brzuch :ohmy: Jak z taką piłką chodziłaś?

natalka tylko się cieszyć że tyle przytyłaś, ja pewnie mam ze 3 kg na plusie i się ciesze :). Śliczny brzuszek :). To może i ja później wstawię zdjęcie swojego, chociaż mój nie urósł chyba od ostatniego zdjęcia.

Mój maluszek wczoraj wieczorem nieźle się rozpychał. Kopał, wypinał się a jak położyłam rękę na brzuchu to czułam jak się wierci.

12 lata 3 miesiąc temu #434483 przez kasia123m
Jadzia chcialas powiedziec chyba taki maly narazie...chyba najmniejszy z waszych.ale jak mowicie ze Wasze zaczely rosnac teraz to moze moj tez wystartuje.
Aganobla czekam na opinie meza.jak ma takie oko.moj mowi dziewczynka.ale przez to ze chce dziewczynke.

Natalka taki okraglutki masz brzusio.obstawiam dziewczynke.
Andzia a Ty wklejalas swoj?bo niemoge znalesc.
Ciekawe czy lekarz tez mi poda jutro wage dzidzi.a oni to wpisuja w karte ciazy?czy tylko tak do wiadomosci podaja?wiecie co.nierobil mi jeszcze cyt i troche sie boje bo czytalam ze teraz cytologia czesto konczy sie krwawieniem lub plamieniem bo wszystko jest tam bardzo ukrwione.kurde moze lepeij jakby sam wymaz jakis wzial.troche sie boje.a jak mu nieprzypomne na poczatku to znow zapomni.

12 lata 3 miesiąc temu #434488 przez Satine0
Kasia wagę powinnaś mieć napisana na zdjęciu usg, skrót EFW :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434508 przez jadziatopol
Kasia jeszcze urosnie...spokojnie...ja bym wolala miec taki zgrabny maly...bo lzej dla kregoslupa.
Natalka ale ci dobrze ze tak malo przytylas. Ladny brzuszek :)
Anoda swietnie ,ze czujesz maluszka pod reka jak sie wierci...ja niestety jeszcze nie....raz tylko czulam pod reka kopniaczka...a tak to czuje od wewnatrtz.
Ale wczoraj dziewczyny byly jaja. Bardzo lubie spiewac z mezem...oboje spiewalismy kiedys ja w zespole a maz w chorze. Pzred ciaza czesto karaoke sobie urzadzalismy...ale w ciazy jakos niespecjalnie chcialo mi sie sluchac muzyki ( nie wiem dlaczego). Wczoraj puscilam radio i uslyszalam stary utwor Eurythmics "The miracle of love" (na pewno znacie)....zaczelam spiewac az mnie dreszcze zaczely przechodzic i wlosy stawac na glowie (uwielbiam to uczucie) i nagle maluszek zaczal tak cudnie sie wypinac i przemieszczac. Dzisiaj rano dzidzius chyba spal...nie ruszal sie wiec wlaczylam ten sam utwor i znowu to samo...hmmm....mam nadzieje,ze to wyraz zadowolenia :) albo piosenka mu sie podoba albo to jak mama spiewa...hihi...pierwszy moj fan :P

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #434515 przez andzia_zg
kasia123m napisał:

Andzia a Ty wklejalas swoj?bo niemoge znalesc.

To mój maleńki brzusio.Sorki za jakość zdjęcia ale samej mi ciężko sobie pstryknąć fotkę.

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #434522 przez Satine0
Teraz i mnie zemdliło... niech to się skończy. ;(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434532 przez [email protected]
kasia pewnie nie bedzie wiedzial,jak pytam co my bedziemy mieli to mowi ze jeszcze nie wie bo za maly brzuch a mam wiekszy od twojego,cytologie mialam robiona na poczatku wrzesnia i mnie bolało,gin mi powiedzial ze nie jest przyjemne pobieranie wymazu podczas ciazy,nie wiedzialam o tym bo tak to bym zrobila na poczatku ciazy.

andzia ladny brzuszek,nie dlugo bedzie okragly :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434536 przez jadziatopol
Aganobla nie strasz mnie....dzisiaj mam miec robiona cytologie i troche sie boje bo juz gdzies przeczytalam ,ze to boli. A zapytaj sie z ciekawosci meza co ja bede miala (jesli mozesz) :)
Andzia zaokragli sie niebawem :)

[/url]
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #434540 przez anuska0987
Cześć dziewczyny ładne macie brzuszki . Ja jutro idę na badanie to co sie pije glukozę i trzeba godzinę siedzieć miałyście już to badanie

12 lata 3 miesiąc temu #434543 przez jadziatopol
Anuska ja mam miec za tydzien lub dwa

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434548 przez [email protected]
jadzia zapytam,wczoraj nie byl pewien,widzial Twoj brzuch :) nie bój sie cytologi,poza tym leppiej zrobic i miec pewnosc ze jest ok,tylko chwila i po badaniu :)

Mamy kolezanke która 2 lata temu byla w ciazy,z 2 moze3 usg wychodzil chlopiec,moj Michal i ja nie wiedzielismy o tym,spotkalismy ja na slubie mojego brata i moj M.powiedzial ze to wyglada na dziewczynke,nie wiem jak to sie stalo ale zamiast Karola urodzila sie Karolinka.Troche byli w szoku,wszystko bylo kupione dla chlopca :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434554 przez jadziatopol
Aganobla nie byl pewien? to tak jak lekarz...hmmm...dziwna sprawa...dzieki ...wytrzymam cytologie dla dobra dzidzi...a potem opowiem jak bylo :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434565 przez [email protected]
jadzia moze nie bedzie bolec,mam nadzieje,dopisalam cos wyrzej,przeczytaj

Myje okna z przerwami,szybko sie mecze,z firankami zaczekam na m.nie powiesze sama.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka