- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jadzia i tak jest dobrze,mysl ze bedzie Hubert,najwazniejsze zeby bylo zdrowe
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine pewnei zalezy od wielu czynnikow...ja jestem bardzo wrazliwa a szczegolnie w tym miejscu...zobaczymy jak delikatny jest moj lekarz
trzymajcie kciuki dziewczyny...o 14.30 mam wizyte...bede miala wreszcie zalozona karte ciąży (chyba tak to sie nazywa)...a to takie mile jak paszport
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja teraz wizytę u swojego lekarza mam we wtorek ale to pewnie bez usg skoro teraz byłam prywatnie. Pokażę mu tylko te kartki z pomiarami i pewnie na badaniu ginekologicznym się skończy
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochane, te wszystkie przesądy wzięły się z czasów, kiedy nie było USG i nie można było w ciąży sprawdzić płci dziecka. A że ciekawość ludzka nie zna granic więc powstały "wróżby" z kształtu brzucha, zachcianek kulinarnych, cery przyszłej mamy, czy wróżeniem z obrączki. Teraz na szczęcie mamy ten komfort, że możemy dowiedzieć się, jakiej płci jest nasze Bobo
Kasia a jakie masz bóle? Pęcherz może masz skopany albo przytłoczony macicą Co do bóli bioder to mnie też ostatnio nawiedzają, ale tylko lewego
Justyna a co u Ciebie? Gdzie się podziewasz? Kiedy idziesz do gina na USG ?
Buziaczku, dzięki za wsparcie
Anoda ale oprócz tej nitki więcej nie masz żadnych dolegliwości? Gin mi powiedział, że wędrujące łożysko czasem może spowodować niewielkie niegroźne plamienie lub krwawienie.
Vini ale miałaś ogromniasty brzuch Wydaje mi się, czy jesteś raczej drobną i nie za wysoką osóbką?
Gabilee, no to teraz u siebie w domku jesteś, pewnie samopoczucie lepsze? Dzięki za słowa wsparcia, mam cichą nadzieję, że ze względu na mój stan potraktują mnie trochę ulgowo A ten demot mi się nie podoba, i chciałam Wasze opinie, ale chyba nie został zauważony.
Natalko, fajnie, że bawiłaś się na weselu, ja byłam 1 września u znajomych na weselu i niestety głównie siedziałam przy stole, do tego dostałam rozwolnienia i byłam bardzo zmęczona.
Andzia, Ty ogólnie chudzielec jesteś, ale brzuszek masz zaokrąglony Może zbyt luźne i ciemne rzeczy zakładasz i brzuszek zanika pod tym
Jadzia, ja miałam pobieraną cytologię 2 tyg. temu i bolało bardziej niż zwykle, ale to tylko chwila, W ogóle jestem przewrażliwiona, bo całe badanie ginekologiczne mnie bolało, i ten wziernik i reszta, jakoś gorzej to znoszę. Powodzenia na wizycie
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój Maluszek sie obudzil i kopie kocham to...
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess czuje ze mam obalaly pecherz i jak dziecko wczoraj kopalo to jakby takie uklucia i jakby momentami mi sie siku chcialo.no zobaczymy..oddalam mocz..jutro wynik.Wczoraj natomiast boal mnie mocno lewy jajnik i wogole brzuch...dzis czulam ten jajnik ale po tym jak powlazilam na krzeslo wieszac pranie.teraz przeszlo ale za chwile jeszcze jedno musze powiesic.chyba od podnoszenia wysoko nogi...moze cos sie naciaga.Ale wczoraj dosc mocno boal mnie i dol brzucha tez.nawet mialam wrazenie ze szyjka mnie piekla wiec lepeij niech robi te cytologie i wymazy.lepiej sie upewnic.obrona sie nieprzejmuj...nie beda denerwowac ciezarnej.a wogole bedziemy trzymac kciuki
Anoda dobrze ze to tylko jedna niteczka.i ze jest ok.ja do tej pory zawsze dokladnie wszystko ogladam w ubikacji.
Justyna kiedy idziesz na usg? bo Ty tez jeszcze nalezysz do grona niewiedzacych:P
Andzia no chuda jestes tak jak ja i powiem Ci ze tydzien temu tez mialam taki brzuch...mysle ze teraz zaczyana rosnac...zobaczysz za tydzien dwa...choc dzis w diagnozie Pan mi sie pytal czy w ciazy jestem jak mi liczyl recznie plytki krwi..wiec u mnie tez jeszcze niezawsze w oczy sie rzuca...zwlaszcza jak siedze..bo jak wtsane to chyba juz troche widac
anoda patrz jaki szpic...dziewczyny nie mowcie mi ze nie ma szpiczastego brzuszka...faaaajny:))))
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anoda ale ladny szpiczasty brzuszek