BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #434355 przez jadziatopol
Michasia ten ziemniaczek tez jest miekki...bo to tak jak nazwalas "przeglad cukierni"...zmielone najczesciej kruche ciasteczka ale wymieszane z miekka masa czekoladowa z dodatkiem rumu i uformowane w kuleczke. To na pewno to samo. Chyba zaraz skocze po jednego bo mi slinka cieknie :P

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #434362 przez kasia123m
Vini mowisz ze dziewucha.ciekawe jak sie wypowie ekspert maz aganobli hehe.po wczorajszych bolach jest mi egal byleby zdrowe i byleby donosic.dzis robilam morfologie.plytki krwi moje nieszczesne 108tys maszynowo wiec recznie wyjda troszke wiecej wiec jest ok.nie spadaja i dzieki Bogu.wydaje mi sie ze czuje pecherz i ze wyjda bakterie w moczu.taki obolaly mam.okaze sie jutro.a w nocy budzilam sie z bolem bioder.juz druga noc.pewnie idzie juz jakies obciazenie na biodra.jutro ide do gina kolo 16.ciekawe czy sie dowiem kto tam siedzi :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434365 przez justyna84
viki no no brzusio jak ta lala :ohmy: ale to juz twoje 3 dlatego taki duzy :silly: Mam podoobny ale moj troche zwisa;)W pierwszej ciazy tez tak zwisal .Ale fajne macie dziewczyny brzuchole :silly:
Dzisiaj czuje sie nawed dobrze bo wczoraj to bylo nie za ciekawie ;) , ale sloneczko fajnie swieci to trzeba spadac na spacerek i dziecko wymeczyc bo ostatnio nie chce klasc sie spac :ohmy: co ja sie musze nameczyc zeby on sie polozyl :ohmy: a popoludniu to juz nei muwie ;).Ja pewnie bede miala chlopczyka chociaz bardzo bym chcuala dziewczynke . viki a ty masz juz 2 chlopcow , jak to u ciebie jest w rodzinie z ta plcia :unsure:

12 lata 3 miesiąc temu #434372 przez vini-miki
justyna84 napisał:

viki no no brzusio jak ta lala :ohmy: ale to juz twoje 3 dlatego taki duzy :silly: Mam podoobny ale moj troche zwisa;)W pierwszej ciazy tez tak zwisal .Ale fajne macie dziewczyny brzuchole

Justyna, u mnie w pierwszej ciazy wielkosciowo taki sam brzuch, to akurat zadna roznica w moim przypadku, zawsze mam pokazne, taka "uroda". Moze poszukam dzis zdjec ze wczesniejszych ciaz, ale na dysku chyba sa przenosnym, musze poszperac. To wam wkleje cosik :)

12 lata 3 miesiąc temu #434379 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny :-)

Ale wy macie sliczne te brzusie :-) a jakie duże :lol: Po mnie nadal nic nie widać. W sobotę byłam sie spotkać ze znajomymi to od razu powiedzieli, że zupełnie nic nie widać żebym była w ciąży. To już 18 tydzień,a po mnie nadal nic nie widać :(
Lekarka mówiła, że jeszcze mnie tak wysadzi, że bede tesknić za malutkim brzuszkiem, tylko, że poprostu po mnie nic nie widać, a dzidzia rośnie ostro. Gdzie sie ten maluszek mieści.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #434380 przez buziaczek18
Witajcie,Satine,gratuluję córeczki,fajnie że zdrowa,Princessśliczny domek ,Jadziapol,śliczne filmiki,super,Princessa nie martw się na pewno dasz radę zobaczysz jeszcze trochę i będzie po wszystkim ,Kasiu o ile dobrze pamiętam ty pisałaś o tych wargach sromowych ,ja mam teraz tak że jak rano wstanę to czuję się jak by mnie tam ktoś kijem pobił tak mnie tam wszystko boli i ciągnie i do tego mam mega żylaki wargi sromowej jak sie nachodzę i mi to wszystko na wierzch powyłazi to jest jeden ból ,ale to już jest ciężar i tam się to wszystko rozciąga i jest spory nacisk i dlatego to mi wyłazi no cóż trzeba i to zboleć ,.Ja na usg idę dopiero 10 pażdziernika więc jeszcze trochę .,dziś u nas dzień słoneczny,wstawiłam pranko i usiadłam chwilkę.Zajrzę pod wieczór miłego dzionka. :) :) :)

12 lata 3 miesiąc temu #434393 przez anoda89
Hej. Śliczne macie brzuszki i jakie pokaźne :).

Ja właśnie zjadłam śniadanko. Trochę się martwię bo na wkładce miałam w śluzie nitkę brązową, dobrze że jurto mam gina.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434400 przez vini-miki
Mam zdjecia, to was zasypuje:
1. 3 luty z Maikiem ( porod 3 maj)
2. 10 marzec
3. 25 marzec
4. 2 maj ( juz podczas slekkich skurczy na grilu u tesciowki :) )
5. Taki "duzy "byl Vincent w dniu porodu
6. 11-godzinny Maik -n juz w domku :D

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434404 przez jadziatopol
Vini o jezu! zaskakujesz :ohmy: ale olbrzymi brz\uszek mialas! Jak sobie dawalas rade kochana z chodzeniem? Ja tez mialam pokazny ale cala bylam wielka i jakos tak w oczy sie nie rzucalo...a ty bylas drobniutka i wielki brzuszek. :) Extra :) Robi wrazenie :)
Ale sliczniutki Maik :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434413 przez vini-miki
Eeeech tam Jadzia, ja drobniutka? hihih dzieki :kiss: na tym zjeciu z grila obcielam swoja facjate, bo jak z ula bym wyszla hahahaha, jakos nie moge sie patrzec bez skrzywienia heheh.
Z Maikiem przy porodzie przy 154 cm wzrost 74 kilo mialam, z Vincentem zreszta tez cos okolo 73 kg, ale jakos tak sie rozeszlo rownomiernie :) Z Vinim mialam podwojny pecherz plodowy nawet :unsure: jakiekolwiek to ma znaczenie B)
A jakos sie czlowiek poruszal hehe, juz niepamietam nawet, pewnie niedlugo i wroca wspomnienia hihi :)

Ciekawe jaka duza/mala bedzie Zuzia? Mam nadzieje, ze mniejsza od chlopcow :) a mam tendencje rosnaca, bo Vincent mial 3830gram i 50 cm, a Maik 4045 gram i 52 cm. Mam ogromna nadzieje, ze dziewczynka, z racji, ze jest dziewczynka hahah bedzie drobniejsza B)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434423 przez jadziatopol
Vinijestes drobniutka w porownaniu ze mna.... podwojny pecherz plodowy? jej...nie slyszalam o tym. :ohmy: Nie przejmuj sie ...ja tez nie moge patrzec na siebie ...tez spuchlam troche.. :lol: ja mam 169 cm i moja srednia waga teraz to 70 kg juz waze 90.0 kg!!! wczoraj sie wazylam u siebie w pracy. A przy moim Bartku przed ciaza wazylam ok 55 kg a pod koniec ciazy ok 120 kg. Nie wiem jak to zrzucilam...ale my kobiety jestesmy zdolne do wszystkiego...teraz tez oczekuje duzej wagi. Jak to jest Vini, ze niektore babki sa chudziutkie i maja malutka pileczke,ktora ledwo co widac...? Ja mam podobny brzuszek do twojego rozmiarowo tylko chyba nieco nizej osadzony. Wyjatkowo nisko. Dzisiaj ide na wizyte i bede pierwszy raz badana ginekologicznie. W stanach nikt mnie nie badal....i boje sie ,ze cos mi sie obniza...juz nie moge sie doczekac wizyty. :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #434425 przez kasia123m
Vini piekne te brzuchole.wielkie hehehe.ja to mialam polowe z tego jak kacpra rodzilam.teraz tez jak narazie bzruchol niezawielki.
Natalka mialam tak dwa dni.jakby mi ktos te wargi w dol ciagnal.narazie przezlo.zylakow tam nie mam.ale ja jak sie nachodze to znow boli mnie na laczeniu nog z tulowiem.jak sa boczne gumki od majtek.a czemu tak to nie wiadomo i to tez niezawsze.dzis mnie oczy na odmiane pieka.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434427 przez [email protected]
Hej dziewczyny.

kasia widze ze Ty z tych grubych co ja :blink: ladny brzuszek,moj 2tyg temu wygladal podobnie,wczoraj bylam u cioci i byla w szoku ze przez 2tyg tak sie zaokraglił,mysle ze dowiesz sie jutro plci :)

vini-miki mialas troche do dzwigania :) ladnie wygladalas,Maik cudowny

andzia mysle ze za 2-3tyg.bedzie juz widac,u mnie tez nie wiele bylo brzuszka a teraz nie wiem co sie dzieje,tak szybko podskoczyl

12 lata 3 miesiąc temu #434431 przez gabilee
Hej mamusie :) wrocilam wczoraj o 19, ale odwiedziła mnie tata , potem pojechałam do przyjaciółki i byłam przed 23 w domku ... ale mina taty była bezcenna jak mnie zobaczył haha :)
a jak sie dzisiaj czujecie?
mnie znowu mdli niestety , niektore zapachy wymioty u mnie wywołują ;/

bananamana moj n tez ma 27.09 urodziny :) ale go nie bedzie w domu, bo został w Bytomiu :(
a ciesze sie ze z dzidzia ok :) ma tyle co moja wagi :)

princess nie martw sie trzymamy kciuki :) ciężarnych nie męczą na obronach :) a i tak masz dobrze , że ci pytania podali u nas a uniwerku trzeba było losować ;/ ale tylko pytania z pracy, ja ze stresu zapomniałam co napisałam na jedno pytanie hehe , ale na mnie tak stres działa luki w pamięci ;/ a pracę przeczytałam 3 razy i poszłam na obronę :D bo w sumie ją pisałam więc co ja miałam się tam uczyć
ostry ten demot :P
a jaki brzuszek sliczny :)

jadzia super filmiki :) co do tych szczawianów to nie mam pojęcia , ale widzę , żę princess coś podpowiedziała :)

satine gratuluje coreczki :) super bedziesz stroic corcie :)

kasiu sliczny brzusio :)

vini jaki pokazny brzuszek juz :) super , a dzieciaczki masz sliczne :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #434441 przez jadziatopol
Gabileewspolczuje ci tych mdlosci :( cholernie niemile uczucie... nic ci nie mija?
Kasialadny masz...taki zgrabny brzusio :)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka