- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Dzisiaj czuje sie nawed dobrze bo wczoraj to bylo nie za ciekawie , ale sloneczko fajnie swieci to trzeba spadac na spacerek i dziecko wymeczyc bo ostatnio nie chce klasc sie spac co ja sie musze nameczyc zeby on sie polozyl a popoludniu to juz nei muwie .Ja pewnie bede miala chlopczyka chociaz bardzo bym chcuala dziewczynke . viki a ty masz juz 2 chlopcow , jak to u ciebie jest w rodzinie z ta plcia
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
viki no no brzusio jak ta lala ale to juz twoje 3 dlatego taki duzy Mam podoobny ale moj troche zwisa;)W pierwszej ciazy tez tak zwisal .Ale fajne macie dziewczyny brzuchole
Justyna, u mnie w pierwszej ciazy wielkosciowo taki sam brzuch, to akurat zadna roznica w moim przypadku, zawsze mam pokazne, taka "uroda". Moze poszukam dzis zdjec ze wczesniejszych ciaz, ale na dysku chyba sa przenosnym, musze poszperac. To wam wkleje cosik
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale wy macie sliczne te brzusie a jakie duże Po mnie nadal nic nie widać. W sobotę byłam sie spotkać ze znajomymi to od razu powiedzieli, że zupełnie nic nie widać żebym była w ciąży. To już 18 tydzień,a po mnie nadal nic nie widać
Lekarka mówiła, że jeszcze mnie tak wysadzi, że bede tesknić za malutkim brzuszkiem, tylko, że poprostu po mnie nic nie widać, a dzidzia rośnie ostro. Gdzie sie ten maluszek mieści.
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Ja właśnie zjadłam śniadanko. Trochę się martwię bo na wkładce miałam w śluzie nitkę brązową, dobrze że jurto mam gina.
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale sliczniutki Maik
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Z Maikiem przy porodzie przy 154 cm wzrost 74 kilo mialam, z Vincentem zreszta tez cos okolo 73 kg, ale jakos tak sie rozeszlo rownomiernie Z Vinim mialam podwojny pecherz plodowy nawet jakiekolwiek to ma znaczenie
A jakos sie czlowiek poruszal hehe, juz niepamietam nawet, pewnie niedlugo i wroca wspomnienia hihi
Ciekawe jaka duza/mala bedzie Zuzia? Mam nadzieje, ze mniejsza od chlopcow a mam tendencje rosnaca, bo Vincent mial 3830gram i 50 cm, a Maik 4045 gram i 52 cm. Mam ogromna nadzieje, ze dziewczynka, z racji, ze jest dziewczynka hahah bedzie drobniejsza
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalka mialam tak dwa dni.jakby mi ktos te wargi w dol ciagnal.narazie przezlo.zylakow tam nie mam.ale ja jak sie nachodze to znow boli mnie na laczeniu nog z tulowiem.jak sa boczne gumki od majtek.a czemu tak to nie wiadomo i to tez niezawsze.dzis mnie oczy na odmiane pieka.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia widze ze Ty z tych grubych co ja ladny brzuszek,moj 2tyg temu wygladal podobnie,wczoraj bylam u cioci i byla w szoku ze przez 2tyg tak sie zaokraglił,mysle ze dowiesz sie jutro plci
vini-miki mialas troche do dzwigania ladnie wygladalas,Maik cudowny
andzia mysle ze za 2-3tyg.bedzie juz widac,u mnie tez nie wiele bylo brzuszka a teraz nie wiem co sie dzieje,tak szybko podskoczyl
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak sie dzisiaj czujecie?
mnie znowu mdli niestety , niektore zapachy wymioty u mnie wywołują ;/
bananamana moj n tez ma 27.09 urodziny ale go nie bedzie w domu, bo został w Bytomiu
a ciesze sie ze z dzidzia ok ma tyle co moja wagi
princess nie martw sie trzymamy kciuki ciężarnych nie męczą na obronach a i tak masz dobrze , że ci pytania podali u nas a uniwerku trzeba było losować ;/ ale tylko pytania z pracy, ja ze stresu zapomniałam co napisałam na jedno pytanie hehe , ale na mnie tak stres działa luki w pamięci ;/ a pracę przeczytałam 3 razy i poszłam na obronę bo w sumie ją pisałam więc co ja miałam się tam uczyć
ostry ten demot
a jaki brzuszek sliczny
jadzia super filmiki co do tych szczawianów to nie mam pojęcia , ale widzę , żę princess coś podpowiedziała
satine gratuluje coreczki super bedziesz stroic corcie
kasiu sliczny brzusio
vini jaki pokazny brzuszek juz super , a dzieciaczki masz sliczne
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasialadny masz...taki zgrabny brzusio