- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
vini super wyszła Ci ta zasłona.
Marlena mnie bolały ze 2 noce biodra. Pomagało jak położyłam się na chwilę na plecy, momentalnie przestawało boleć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- Otrzymane podziękowania: 0
sylwka727 musisz byc dzielna, jak teraz tyle problemow to za to pozniej juz bedzie tylko lepiej trzymamy kciuki
vini-miki śliczna firanka, chcialoby sie miec takie zdolnosci
kasia123m przepraszam ze sie wtrace ale z doswiadczenia wiem ze jesli dziecko nie ma stwierdzonego autyzmu to lepiej nie zamieszczac tego w papierach tylko dlatego ze mogloby mu to teraz pomoc, ślad zostaje do konca zycia w papierach, bedzie miec problem z dostaniem sie na studia,znalezieniem pracy itp. Zwykle u nas w ośrodku odradzamy takich rzeczy rodzcom, no ale to juz indywidualna sprawa kazdego z nich. Moze i jest troche nadpobudliwy ale tak naprawde jesli to jest tylko to to on z tego wyrosnie nie ma sie co zamartwiac na zapas naprawde. A co do Pań w przedszkolach to wiele sie tez slyszy naprawde taka kobieta powinna miec indywidualne podejscie do kazdego dziecka, a widocznie do twojego nie potrafi dotrzec byc moze problekm tkwi tylko w komunikacji. Mam nadzieje ze ci sie wszystko wyjasni
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzieki dziewczyny za komplimenty, a do szycia to chyba zdolnosci nie potrzebne, co nie? Ale moooorze cierpliwosci...dlatego tak rzadko to robie
- annaanna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- annaanna
- Wylogowany
- gaworzenie
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasiu, wypad się udał tylko po drodze złapał mnie dziwny ból w okolicy pępka, aż się wystraszyłam. Ale usiadłam na ławce i zaraz przeszło, ciekawe co to było. Co do odżywiania się to staram się w dniu zjeść porcję owoców (najczęściej na drugie śniadanie), do kanapek pcham najwięcej warzyw jak się da czyli sałatę, ogórka, paprykę, pomidora, rzodkiewkę, na śniadanie płatki zbożowe, na obiad jak najczęściej zupka, wieczorami niestety nachodzi mnie ochota na słodycze i jem tego trochę. Czipsów itp. nie jem bo ciśnienie mi skacze i ograniczam sól w diecie. Co do herbat to zawsze bardzo lubiłam zieloną, w ciąży nie przepadam. Popijanie witamin zieloną herbatą upośledza ich wchłanianie. Ja piję 1x dziennie Earl Grey a potem jakąś owocową albo rumianek. Nie są wskazane herbaty z mięty, szałwii, pokrzywy i liści malin.
Vini, ładna ta zasłonka Prawdziwa krawcowa z Ciebie
Natalko, powodzenia na wizycie
Kasiu, dzieci wyrastają z takich problemów, tylko jeszcze parę lat trzeba się pomęczyć. A to, że Twój synek nie trawi jednej facetki to normalka, wszyscy nie nadają na tych samych falach i wszyscy nie muszą się tolerować.
Anoda, cieszę się, że Twój Marcel jest zdrowy
annaanna, w każdym dniu cyklu tak naprawdę jest ryzyko zajścia w ciążę. Na tym etapie Twójego cyklu jest za wcześnie aby stwierdzić, czy jesteś w ciąży czy nie. Test ciążowy, aby był wiarygodny możesz zrobić najwcześniej 14 dnia po owulce. Żeby stwierdzić, kiedy miałaś owulkę musiałabyś prowadzić obserwacje cyklu.
Bananamama fajnie Ci, że będziesz zajadać grzybki. Marynowanych sama bym pojadła
Dziewczyny, chciałam się Was spytać, jaki macie śluz? Macie go dużo czy mało? Gęstszy czy wodnisty? I jaki kolor? Bo u mnie ostatnio jest go dużo, jest bardziej wodnisty, mleczny choć czasem lekko żółtawy. Czasem to poleci ze mnie mała porcja naraz Zastanawiam się, czy to normalne.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie panikuj. Poczekaj do 8 pazdziernika i wtedy jak nie dostaniesz bedziesz miala powod do myslenia.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale sie dzidzia wierci wysoko kopie.nad jajnikami.moze da sie dzis podejrzec.
- annaanna
- Wylogowany
- gaworzenie
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- annaanna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- annaanna
- Wylogowany
- gaworzenie