- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
Fizycznie jest ok, ale psycha mi siada. Bez kitu jakaś masakra.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- Otrzymane podziękowania: 0
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia pislam juz ze moja ciocia miala anemie w ciazy,piła sok z buraków,wyniki miala super po soku,moze spróbuj,ja pożyczam sokowirówkę od mamy i robie sok z czterech jabłek,4 marchewki i burak,bede robic co 2 dni i do lodówki,nie lubie soku z buraków a z jabłkiem i marchewka nie czuc i samo zdrowie Jeszcze troche i bedzie 100% córcia,życze Ci z całego serca
Princess ja mam b.duzo sluzu,wyglada jak budyn waniliowy,mówiłam o tym ginowi i wszystko jest ok.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Tez mam takie upławy, że po prostu czasem się ze mnie czasem leje. Idę do toalety, załatwiam się i czasem wracam jeszcze raz, bo mi mokro. Tak samo rano, jak się "spionuję", to od razu do toalety, ale to też może przez luteinę. Wkładki zawsze używałam cienkie, a teraz przerzuciłam się na te "plus".
Z jedzeniem, to tez bym coś zjadła, delicje, albo coś pikantnego, nawet się zdecydować nie umiem:) ale 2 jabłka wsunęłam i trochę przyhamowało.
Kasia to gratulacje, jak na 75%, to raczej tak chyba będzie, co? Na połówkowym się pewnie dowiesz. Z moczem kiepsko, mam nadzieję, że się poprawi.
Chyba podjadę do sklepu przed serialem, bo muszę jednak coś jeszcze podjeść
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
kasia gratuluję dziewczynki! wydaje mi się że na równo jest u nas dziewczynek i chłopców choć na początku pamiętam że facetków było więcej ujawnionych hi:)
Paulaaa "Jej dziewczyny, ja to bym chciała już 20 Luty co najmniej. Ta ciąża jest jakaś dziwna. Wiecznie jestem zmęczona, wszystko mnie drażni. Ryczę z byle powodu. Jednego dnia chodzę smutna innego radość mnie nie opuszcza. Wszyscy zwalają to na hormony...
Fizycznie jest ok, ale psycha mi siada. Bez kitu jakaś masakra."
dokładnie mam to samo.. Mąż teraz musi się wykazać zrozumieniem i dystansem bo nasze hormony są wariujące teraz.. Sama z sobą bym nie wytrzymała, marudzę i to bardzo.. ja myślę że to dlatego że ja noszę w brzuszku chłopczyka, a tam się testosteron wyzwala i takie efekty
a Ty znasz płeć dzidziusia?
Właśnie przeglądałam pudła z ciuszkami które dostałam od szwagierki.. te malutkie do 3 mies. poskładałam w komodzie, skąd ja będę wiedziała co do czego..? liczę na Ciebie instynkcie;P
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale wy tu skrobiecie chrysteeee... nie nadażam
Princess odnosnie sluzu to powiem ci , ze mnie tez tak zalewa , ze az jak nie mam wkladki i siedze na figach to az mi cieknie ;/ straszne to jest dostałam nystatyne , tylko jeszcze do apteki nie zajrzałam bo chciałam sie zapytac mojego lekarza prowadzacego czy mam to brac ... a gin sie iedys mnie pytal czy mi to nie przeszkadza , odp ze nie ale teraz juz zaczyna to byc uciazliwe ;/
a jak do obrony przygotowania ?
annaanna nie prościej bedzie isc do gina niz zadawac takie pytania na forum? w jaki sposob mamy Ci odpowiedzieć?
satine sliczne ciuszki
anoda cieszę sie , ze z twoim synkiem wszystko w normie
kasiu to napewno bedzie dziewczynka ale wazne ze zdrowa ciesze sie razem z toba
co do tego lutego to ja juz tez bym chciała , zeby byl jestem z natury niecierpliwa wszystko chciaąłbym juz tak samo mam teraz z moim synkiem chcialabym juz go zobaczyc , przytulic
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do humorków to i ja mam a najgorsze, że faceci tego nie rozumieją tylko na hormony zwalają ciekawe jak by oni się zachowywali w ciąży??? Podejrzewa, że jednego dnia by nie wytrzymali
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro sie konczy wielki zestaw bielizny dla dziewczynki za 13zl i chyba zalicytuje.jest 6 par spiochow,z 9 katanikow i jakas sukienka.spiochy bawelnane i kaftaniki tez.chyba zaryzykuje.na 75%
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee, u mnie przygotowania do obrony idą pełną parą, praktycznie cały dzień z przerwami na jedzonko i chwilę relaksu Jeszcze tylko jutro i w sobotę skończy się moja męka
Dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie śluzu, bardzo mnie to uspokoiło
Dobranoc kochane, ja śmigam do łóżeczka
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Princess zaciskam kciuki za obronę już dziś bo w sobotę pewnie nie zajrzę. Z śluzem mam różnie raz b. mokro raz mniej.
Kasia gratuluję, 75% to dużo.
Moje hormony przynajmniej raz w tygodniu wybuchają co kończy się ostrą wymianą zdań z M. na szczęście on to rozumie.
Mam do was pytanie czy w ciąży można brać tabletki do ssania na ból gardła?
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
U mnie przeziebienie c.d.
Dziś podobnie jak we wtorek rzyganie od rana i głowa pęka. Skąd to cholerstwo? Albo żoładek wrażliwy, albo takie dziwne choróbsko...
Co to za życie...
Kasiu upragniona dziewczynka coraz bliżej
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dopiero wstałam tak długo spałam , jem śniadanko i tabletki trzeba wziąć.
muszę iść w poniedziałek na badania , mam do was pytanie czy jak robiłam już na początku ciąży WR i hbs ( chyba tak to sie nazywało ) to czy muszę to robić jeszcze raz? myślę , że szkoda pieniążków na to, a mój gin nie zauważył w moich badaniach , że już robiłam ...pójde tylko na mocz i morfologię . i jeszcze pytanie kiedy się robi glukozę?
Madlen to mooże leki Ci nie służą jak tyle czasu się już źle czujesz ? o nie wiem ja bym do lekarza szła chyba , a ile dni już leki bierzesz?
natalka niestety nie podpowiem Ci co do ssania można , bo sama nic nie brałam , a farmaceuty nie słucham , bo oni chyba wiedzą mniej niż my
a jak dziś wasze samopoczucie ?