BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #436299 przez Marlena1888
Hej ciężaróweczki!
ja wstałam ok 7.00 bo byliśmy z Mężem w mieście, całą noc lało i byłam przekonana, że dzień też będzie ponury, a tu taka miła niespodzianka :) słoneczko wyszło i od ranka fajnie na polku;)

princess 3 mam kciuki na obronie, dasz radę, ponoć to tylko prowizora heh. ja w czerwcu zdawałam i kupiliśmy promotorce biżuterię i komisji po storczyku:)

Madlen współczuję wirusa, kuruj się i zdrówka :*

bananamana najlepszego z okazji wczorajszych urodzinek :D

Satine śliczne ciuszki :D
ja za chwilkę zmykam gotować zupkę, dziś pieczarkowa :)
bye

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436327 przez [email protected]
Hej dziewczynki
Pogoda kiepska,raz slonce a za chwile szaro i wieje okropnie :dry: druga noc nie spie,nie wiem co sie dzieje,boli kregoslup na dole,jakas masakra,to dopiero połowa ciazy a co bedzie pózniej? nie mam duzego brzucha,budze sie 1 w nocy na siku i do rana juz nie spie :( chyba cos mnie łapie,maz juz przeziebiony

Princess powodzenia jutro :)

Satine super ubranka

12 lata 3 miesiąc temu #436329 przez jadziatopol
czesc dziewczyny :)
ale popisalyscie (jak zwykle) :P trudno wszystko ogarnac :)
Kasiu gratuluje coreczki w 75% :) pewnie sie cieszysz bardzo ?
Princess trzymam kciuki za twoja obrone :)
Madlen zycze zdrowka :) kuruj sie :)
Gabilee jezeli chodzi o Hbs to u mnie w szpitalu wymagane jest zrobienie powtornie miesiac przed terminem
Banananama 100 lat!!! :)
Satine ale szalejesz kochana z ciuszkami...chyba pojde twoim tropem i zamowie jakies pajacyki :)
Bylam dzisiaj w tym lumpie co pisalyscie...ale jakis ubogi jest...malo ciuszkow dla dzieci
:(
Pytalam was dziewczyny chyba przedwczoraj ile magnezu zazywacie i jaki? Mi lekarz zalecil na twardnienie brzucha magnez+vitB6 3x1 tabl

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #436350 przez andzia_zg
Dziewczyny ale szalejecie z kupnem wyprawki. szok.A ja jeszcze nic nie mam.dopóki nie znam płci nie chcę ryzykować z kupnem ciuszków, bo nie wiem jakie kolory sobie wybierać. Wole poczekac do wizyty. Ale to juz tylko 2 tygodnie i może sie dowiem :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436355 przez DOMI
Jadziatopol ja biorę 3x2 tabletki. Kupuję Maglek B6 a jak akurat nie ma to Magne B6. Skład prawie taki sam.
Andzia ja też nic nie kupuję choć wiem już dawno jakiej płci jest maleństwo . Ja czekam aż ciąża będzie bardziej zaawansowana.
AGANOBLA mnie też ciągle boli dół pleców i pupa albo biodra i sama już nie wiem czy to od ciąży czy od leżenia :(

12 lata 3 miesiąc temu #436364 przez [email protected]
Moze ktos wie jak zmienic nik,chce zeby zostalo aganobla bez @op.pl i nie moge,nie wiem dlaczego?

12 lata 3 miesiąc temu #436393 przez Madlen
Dziekuję dziewczyny.

Princess ja kupiłam na obronę mgr 3 identyczne bukiety dla składu komisji.
Pamiętaj to tylko formalność. Odrobina stresu zadziała motywująco, zbyt duża ilosć może być niekorzystna. Relaksuj sie już, nie czytaj pracy.
Masz argumenty mocne. :) Jutro pochwalisz nam się rewelacyjnym efektem :)

12 lata 3 miesiąc temu #436413 przez kasia123m
Jadzia boje sie cieszyc ale dzis czapke na ciuchach rozowa kupilam i spioszki.a wieczorem chyba zalicytuje ta bielizne dla dziewczynki.kolezanka mi mowi ze jakby nie widzial lekarz to by nic nie mowil.ze jej tez mowil ze na 80proc chlopak a na nastepnej potwierdzal.ma tu kijowe usg.lepsze ma w domu w gabinecie ale to jest na drugim koncu miasta.
Wyszlam rano w koszulce flanelowej i bylo cieplo a potem wyszlam do kolezanki na moemnt ruszyl sie wiatr slonce zaszlo i tak mi gardlo przewialo ze juz mnie boli.ubralam teraz golf jak szlam po mlodego ale czuje ze jutro bedzie masakra.zazylam rutinoskorbin.potem sobie miod z cytryna zjem.az sie boje.w jednej chwili jakis chlod przyszedl.

Princess dasz rade.magnesu teraz nie biore albo okazjonalnie.a bralam 3 razy 1 .ale dzis pani w przedszkolu juz z daleka kryczala ze wszystkie miesnie ja bola i jej niedobrze,zebym niepodchodzila.pewnie cos ja bralo.mam nadzieje ze nie jakis rota.

12 lata 3 miesiąc temu #436432 przez sylwka727
Marlena ja mieszkam około 10 km od Rzeszowa czyli w połowie drogi między Łańcutem a Rzeszowem :blink:

Aganobla niestety nie da się tu zmienić nicku

Mam pytanie pisałyście o Amolu na przeziębienie i kupiłam tylko przypomnijcie mi gdzie najlepiej się smarować :blush:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #436441 przez Satine0
Wróciłam z lumpa :) kupiłam torbę łaszków dla małej za całe 11 zł ;x

12 lata 3 miesiąc temu #436503 przez gabilee
satine to wstaw fotki kolejnych zdobyczy :) widzę, że pełną parą zakupki idą :)

12 lata 3 miesiąc temu #436538 przez anoda89
Hej. Ja dzisiaj u mamy byłam calutki dzień. Dostałam parę ciuszków ale nic ciekawego z tego nie wybrała, wszystko z prane.

Satine nieźle lecisz z wyprawką :). Ja nic nie mam jeszcze dla swojego brzdąca.

12 lata 3 miesiąc temu #436553 przez natalka
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :kiss:
Psiknęłam tamtum verde i trochę ulżyło, teraz pije gorącą cytrynę mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie. Dobranoc udanego weekendu wam życzę :kiss: :kiss: :kiss:

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436557 przez Satine0
Ok :) Już wam pokazuje...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436559 przez gabilee
satine sliczne :) i słodkie za razem :)

mi kolezanka przysłała ciuszki z irlandii ale troszke ich jest i nawet mi sie nie chce fotek robic leniwiec ze mnie dzisiaj :P ale pewnie najdzie mnie pewnego dnia natchnienie to sie pochwale, ale wiecej ciuszków jest na pozniej wiec wyprawka i tak mnie nie ominie :P

oo i musze sie wam pochwalic , ze Leoś mnie dwa razy kopnął , że poczułam na dloni , przywitał się ze mną az mi łzy poleciały :) pierwszy raz tak czułam , bo tak też czuje jak mnie po pępku kopie , ale zawsze jak reke przyloze to sie uspokaja i chyba spac idzie a dzis sie przywitał :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka