BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436968 przez [email protected]
Przesadzilam ze sprzataniem,gotowaniem,nawet ciasteczka serduszka upieklam dla meza,ma imieniny i nawet nie spróbował bo chory jest,moze jutro,jeszcze zrobie bita smietane do nich ale dzisiaj juz nie mam siły,szkoda bo ochota jest.

Princess gratuluje :)

Łucja witaj :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #436971 przez Katriss
Princess GRATULACJE :)
Łucja Witaj u nas

My w ten weekendzik mamy remoncik przygotowujemy pokój na przybycie dzieciaczka wyszedł przepięknie jeszcze jutro małe poprawki ale jest extra :. I dziś miałam pierwszy dzień szkoły zaocznej. Przyznam że trochę się stresowałam ale nie było czego troche znajomych chodzi ze mną do klasy i znajomi nauczyciele z innych szkół są... oczywiście juz mamy zadane prace kontrolne ale ciesze się w końcu czym się zajmę całkiem inaczej czuje się taka "potrzebna" :)

12 lata 3 miesiąc temu #436980 przez kasia123m
Princess gratuluje :laugh: :laugh: ale ulga ze juz po nie? A ten komplecik to disney by george.ten tygrysek.

zaduzo dzis skakalam i chyba mi brzuch napielo.zazylam magnez.czulam brzuch az pod zoladek.taki napiety.teraz juz mniej.ale okna i balkon wymyte :laugh: dzis w kraku bylo cieplo jak w lecie.nawet teraz wieczorem

12 lata 3 miesiąc temu #436984 przez jadziatopol
Princess gratuluje!!! :)
Lucja witaj! :) w ktorym tygodniu jestes?
widze dziewczyny ,ze dzisiaj wszystkie mamy pracowity dzien. Ja tez sie narobilam ...przemeblowalam pokoj syna ...jego rekami oczywiscie :laugh: ja bylam boss'em :P
teraz padam.
Milej nocki :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #437022 przez Madlen
Princess gratulacje :)
Witaj Łucja, napisz coś o sobie więcej.

12 lata 3 miesiąc temu #437039 przez Paulaaa
Hej.
My po urodzinach. :)
Oliwia zadowolona, prezenty się jej podobają. Tortem była zachwycona. :)
Wszystko było ok do godziny 18. O 18 wpadła w taką histerię, że koniec świata. Płakała i mówiła, że boli ją głowa tu gdzie ma zastawkę. Tak przez 30 min. Byłam już gotowa jechać do Centrum Zdrowia Dziecka na IP. No, ale uspokoiła się, później zaczęła się normalnie bawić. Teraz ściągałam jej bluzę i znowu płacz, że ją boli.
Dzwoniłam do neurochirurga, mam ją obserwować i jeśli się nie poprawi do Poniedziałku to mamy przyjechać na poradnie. Zapewne zostawią nas na oddziale do tomografii. Najgorsze jest to, że ja w ciąży nie będę mogła z nią wejść na tk ani nawet na głupie zdjęcie RTG. :(
Już mnie dopadła schiza, ze zastawka się zapchała i będzie potrzebna rewizja (operacja).
Choolera było spokoju 3 lata, czas najwyzszy, żeby coś się popsuło.

12 lata 3 miesiąc temu #437041 przez Madlen
Paula bardzo Ci współczuję tch nerwów, ale Ty masz siły na to wszystko. I masz bidulko trudniej niż inne mamy..
Mam nadzieję, że to jednorazowy epizod i wszystko będzie dobrze, może córa ma ból głowy od nadmiaru emocji. Oby jutro było już dobrze. Buziaki.

12 lata 3 miesiąc temu #437042 przez kasia123m
Paula bedzie dobrze...moze ja poprostu przywialo gdzies na polu,taka zdradliwa pogoda.mnie cos ucho strzyka od wczoraj momentami.wiem ze odrazu czarne mysli...moze jej do jutra przejdzie.Bidusia mala.albo ja poprostu przeziebienie lapie i stad bol glowy...bedzie dobrze..

witaj łucja:)

12 lata 3 miesiąc temu #437043 przez Paulaaa
Dziękuję Madlen . Mam nadzieję że będzie ok. Dałam jej czopek przeciwbólowy. Zasypia, oby rano było lepiej.

Tak się deszcz rozpadał właśnie. :angry: Ja jakaś głodna jestem znowu. :P

Madlen: allegro.pl/disney-swietny-komplecik-z-ty...-62-i2672618497.html allegro.pl/disney-j-nowy-komplecik-tygry...-cm-i2674987573.html identyczne kompleciki jak mój i Kasi. Tylko my kupiłyśmy trochę taniej, bo na lumpach. :)

12 lata 3 miesiąc temu #437045 przez kasia123m
tu macie fajnego tygryska...polarowy...w sam raz na wiosne do wozka..
allegro.pl/pajacyk-tygrysek-george-6-9m-i2672972780.html

12 lata 3 miesiąc temu #437056 przez Madlen
Dzięki bardzo za namiary. Tygryski to moja słabosć ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437077 przez andzia_zg
Witam dziewczyny w niedzielny poranek :-)

princess gratuluje obrony :-) masz juz to za soba :-)

Łucja 123 witamy na forum :-) Ja na próbki Johnson'a czekałam 2 tygodnie, na Misia z Bebilonu czekam juz prawie miesiąc.

Tu nasza lutowa lista porodów. Skopiuj sobie do swojego posta i dopisz sie chronologicznie :-)
www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/426640-l...c-dzieci/Page-2.html

Paulaa nie martw się. Wszystko będzie dobrze.To pewnie z emocji. Nie możesz sie teraz stresować. A jak dzis czuje sie córcia?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #437087 przez princess
Witaj Łucjo. Z jakiego forum do nas przybywasz? :)

Aganobla, Katriss, Kasia, Jadzia, Madlen, Andzia dzięki za gratki :)

Widzę, żeście wczoraj szalały z porządkami :)

Jak niedzielne samopoczucie?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #437095 przez bananamana
Czesc dziewczyny azescie naskrobały :)
Piekne ciuszki :)
Paulaaa moze rzeczywiscie ja przewialo tylko trzymamy kciuki zeby bylo wszystko ok :)

Ja wczoraj bylam na usg 3d probowalismy podejrzec co to za malenstwo sie tam chowie niestety dzidzia tak zawziecie bronila podgladu swojego skarbu miedzy nozkami ze niestety nie znamy nadal plci moze nastepnym razem :) Lekarz powiedzial ze gdyby mial obstawiac to dziewczynka ale nic mi powiedziec nie moze bo nic tez nie widac :) maz stwierdzil ze zarzucanie nogi na noge ma po mamusi hehe

Witaj Łucjo rozgość się :)

12 lata 3 miesiąc temu #437113 przez michasia
Princess gratulacje!!!
Witaj u nas Łucja, napisz coś więcej o sobie.
Kasia i Jadzia, to Wy obie mieszkacie w Krakowie?
Fajnie Kasia, że tak Ci mąż pomaga, ja wczoraj na swojego byłam zła, bo się lenił, ale to dlatego, że się przeziębił. Ale i tak mi pomagał przy imieninach.
Dziś w nocy spałam koszmarnie. Budziłam się do WC czasem co pół godziny. Brzuch mnie bolał i miałam problem, by się z boku na bok przewrócić i wstać. To chyba przez to, że za dużo zjadłam i mnie wzdęło. Ale dziś wstałam w złym nastroju, jakaś płaczliwa i w ogóle.
Paula mam nadzieję, że córka z wrażeń miała taki napad i że wszystko wróci do normy.
Miłej niedzieli dziewczyny.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka