- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
powiem Wam , że mam jakiś dziwny dzień zero energii chyba to moje oblatanie rodzinki tak mnie wykończyło. Ale dziś cały dzień w domku, bo n krzyczy , że przesadzam , że mogą mnie odwiedzić
a jeszcze miałam opowiedzieć Wam jak się naśmiałam jak weszłam na mojej wiosce do supersamu wszyscy aż zaniemówili , że miesiąc temu była chuda to czemu teraz taka gruba jaja...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen a może przejdź się do lekarza? Bo trochę się to już ciągnie u Ciebie. Zdrówka życzę
Gabilee, jak miałaś WR i HBS w porządku to nie trzeba. A glukozę to jak gin Ci zleci. Ja też w poniedziałek się wybieram do laboratorium
Ja się dziś czuję dobrze, aczkolwiek głowa zajęta myśleniem o obronie no i oczywiście nauka dalej idzie pełną parą... Kupowałyście kwiaty dla promotora i reszty ekipy?
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dziś wstałam pełna energii. Sprzątam, piorę, prasuję. Jutro moja ''mała'' panienka ma 4 urodziny. Dziadki i ciocie wpadają na kawę i tort to trzeba ogarnąć.
Princess powodzenia w Sobotę. Na pewno dasz radę i wszystsko będzie cacy.
natalka czy tabletki jakieś można to nie wiem, na pewno możesz sobie psikać Tantum Verde.
gabilee ja skierowanie na glukoze dostałam w Poniedziałek, ale mam zrobić dopiero 10 Października tak, żeby wyniki były na 15 Października do gina.
Kurcze wczoraj było gorąco jak nie wiem. Chodziliśmy w krótkim rękawku, bo inaczej nie szło wytrzymać, a dziś już zimno i pada - bez kurtki się nie obejdzie.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazylam na czczo to zelazo i zaraz mnie chyba pogoni do kibla.chyba je musze przed kolacja brac.wtedy zoladek nie tak bardzo pusty.rybke soobie kupilam na obiad.mniam
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Witam w ponury i spiący piątek
Madlen radziłabym wybrać się do lekarza. Nie wiem jakie leki bierzesz ale skoro nie pomagaja tzn, że masz źle dobrane.Czasem przeziębienie jest na tle wirusowym stąd typowe leki przeciwbakteryjne nie pomoga i odwrotnie. Długo juz cie trzyma wiec lepiej skonsultuj z lekarzem.
Princess trzymam kciuki za jutrzejsza obronę. U mnie na obronie składalismy sie wszyscy na kwiaty i poczestunek i kazdy z komisji dostal na zakonczenie bukiet
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Ale sie dzis nie wyspalam przez ta pogode Wczoraj maz wrocil z grzybow ale niestety niewiele ich przywiozl beda na dzis na obiadek
A wczoraj mi malenstwo zrobilo urodzinowa niespodzianke i tak mocno kopalo ze maz mogl pierwszy raz poczuc ruchy naszego malenstwa
Zaraz ide piec ciacho z jablkami i budyniem ciekawe czy wyjdzie przepis niby latwy zobaczymy
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Myślę, że mało co wyleżałam to przeziębienie, dodatkowo jadłam ciężkstrawne dania. Wczoraj Spagetti bolognese w barze. Może żołądek podczas przeziębienia wymaga lżejszych potraw..
To moje jedyne wytłumaczenie, bo poprzedni epizod miałam we wtorek. Katar, kichanie, osłabienie, lekki kaszel nadal jest ze mna..
Wypiłam ponownie pepsi w puszce i pomaga na wymioty i ból głowy. Ponownie polecam, byście miały ten "lek" w lodówce. Zwykła nie działa tak jak ta w puszce..
Na przeziębienie biorę syrop Prenalen (nie smakuje mi może go odstawię), cytrynę, miód, owoce.
Na gardło podobno najlepsze w ciąży Tantum Verde.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje nowe allegrowe zdobycze !!
http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/45/28/68/2645286810 17 zł
http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/42/31/95/2642319576 5 zł
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Satine szalejesz. Cudne te ciuszki.
Princess obrona pewnie pójdzie gładko. Jej ja magisterki broniłam ... 9 lat temu.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee a broniłaś się ze swoją grupą seminaryjną czy sama? Bo ja się bronię (raczej) sama i się zastanawiam, czy kupić kwiaty, tzn. dla promotora na pewno, dla recenzenta i dziekana też by wypadało chyba... Ale dla promotora większy podobno się kupuje, albo inny niż dla reszty tak? Hehe to dla promotora kupię czerwone róże a dla reszty po stokrotce
Kasiu, kojarzę, że chyba bierzesz magnez nie? Po magnezie też może gonić i najlepiej brać go po południu/wieczorem. Ile zażywasz magnezu w dniu?
Andzia nie dziękuję
bananamama, wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzinek No i super prezent od maleństwa
DOMI, mam nadzieję
Przed chwilą listonosz przyniósł mi getry ciążowe, leżą super. Później wstawię fotkę. Idę się znów uczyć
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa