BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #436561 przez andzia_zg
Satine szalejesz z tymi ciuszkiami :lol:

Ja włąsnie wrocilam od teściowej. umylam tam auto, a po powrocie zrobilam salatke. A jutro trzeba wysprzatac dom - ale mi sie nie chce :dry:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436565 przez [email protected]
Satine szalejesz,super wszystko,ten sweterek piekny

gabilee fajne uczucie taki kop :) moj M. cieszy sie jak dziecko jak czuje dzidzie

12 lata 3 miesiąc temu #436594 przez Madlen
Gabilee To niesamowite co piszesz...

Prinsess powodzenia na obronie.

12 lata 3 miesiąc temu #436613 przez princess
Marlena, Aganobla, Jadzia, Madlen, nie dziękuję :)

Co do wyprawki to też jeszcze nic nie mam, zamierzam po wypłacie, czyli tak jak planowałam - od października zacząć kupować :)

Gabilee, mnie też niedawno malec pokopał, brzuch mi podskakiwał i czułam na dłoni :lol:

Ja już mam dość nauki i chyba zrobię jak mi radzisz Madlen, dziś już nie zaglądam do materiałów, jutro wstanę z rana i poczytam. M pojechał sobie na starówkę na browara, jak stwierdził, nie będzie mi przeszkadzał w nauce. Lepszej wymówki nie mógł sobie znaleźć, ja już się nie uczę, tylko siedzę samotnie w domu i czekam aż wróci. Ale jestem głupia, też mogłam gdzieś wyruszyć, tym bardziej, że niedawno zadzwoniła kumpela, żebyśmy się dziś spotkały, a ja już głowę umyłam no i siedzę ech... Mężowi dałam czas do 22 i ma wracać, chcę się normalnie położyć spać a nie budzić co godzinę i sprawdzać czy już wrócił czy nie. Swoją drogą, to szkoda, że my się o nich martwimy bez wzjameności, jak ja idę na imprezę to M śpi jak kamień a jak wracam to nawet oka nie otworzy, nie sprawdzi w jakim stanie wracam itp. Hehe, chyba za dużo filozofuję :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #436634 przez anoda89
Satine słodkie ciuszki :).

gabilee niesamowite uczucie dla mamy takie kopniaczki. Gratuluję :).

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436640 przez kasia123m
Princess powodzenia jutro!!!

satine slodkie ciuszki...to ja tez sie pochwale..tyle sie dzis wylazilam...
zakup pierwszy 5,6zl,,sukienka next..bluzeczka weliurowa i maciupkie buciki

zakup drugi czapeczka 4zl a reczniczek wyszedl chyba tez kolo 4

noi zakup 3..komplet kupiony przez moja kolezanke za 2zl..
taki bardziej na chlopczyka ale ona nie wie ze bedzie dziewczynka( mam nadzieje).szczerze to nawet liczy ze mi sie nieudalo i bedzie chlopak..bo jej sie nieudalo trafic w dziewczynke a tez chcieli( powaznie bo wysyla mi linki tylko chlopiecych betkow)

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #436658 przez Paulaaa
Kasia mam identyczny komplecik tygryska dla Amelki. Dałam całe 3,50zł za niego. :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436664 przez anoda89
Dziewczyny super te wasze zdobycze. Ja już nie mogę się doczekać kiedy zacznę kupować, w sumie to już niedługo bo miałam od października zacząć szał zakupowy :laugh:. Mój mąż napalił się na dresik dla Małego :laugh:, dresiarzy nie lubię ( w sensie jak facet chodzi w dresie cały czas) ale taki mały smyk w dresie śmiesznie będzie wyglądał :lol:.

Princess powodzenie! Przesyłam kopniaczka na szczęście :silly:.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436668 przez princess
Kasiu, nie dziękuję :kiss: Zakochałam się w tym tygrysku, którego kupiłaś, nie spocznę, póki go nie zdobędę :cheer:

Anoda :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #436678 przez kasia123m
smiesznie taki dzidzus bedzie wygladal...jak zadzwonila z ciuchow i mi mowi to mowie bierz na wage to pewnie tanio wyjdzie..noi wyszlo dwa zlote..a nawet sladow prania nie widac..Wielkiej wyprawki niewygralam ale kilka bluzeczek na innej aukcji tak wiec jeszcze link wrzucam jak juz sie tak chwale...
allegro.pl/sliczna-corcia-zestaw-ubranek...-1l-i2660960092.html
cena 9zl..
tak sobie wmawiam ze jakby lekarz nie wiedzial zupelnie to by sie nie deklarowal na zadna plec...a jak sie zdeklarowal to choc troszke musial byc przekonany o tym co widzi..heheh...oby sie za 3tyg potwierdzilo... :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #436698 przez Marlena1888
sylwka to suuuper, niedaleko, pewnie w rzeszowie myślisz urodzić?;) ja zastanawiam się nad pro familią, słyszałaś jakieś opinie? :)

Dziewczyny dziś zrobiłam segregację ciuszków dla dzidziusia, pajacyków mam moc, body też i kaftaniki, kilka spodni - wszystko do 3 mies. wylądowało na półkach:) za kilka mies. wszystko przepiorę i będzie gotowe. Mam też kombinezonik, 2 kurteczki i worek czapeczek- po kąpaniu i na zimę i skarpeteczek. Gdy skończyłam z tym poukładałam w mojej szafie ciuszki i niestety połowa poszła do wora- skurczyły się ;( niestety. lepiej pochować i się nie denerwować.

Kasia supcio ciuszki:)i jedne i drugie;)

dobrej i spokojnej nocki:* bye

12 lata 3 miesiąc temu #436740 przez buziaczek18
Chej dziewczynki jak wam się dziś spało?,co tu dziś taka cisza,ja wstałam już o 7 ,dzieci zjadły budyń na sniadanko,i oglądaja bajki,mój m poszedł wczoraj spać do mamy bo się na mnie obraził :( ,ciekawe czy dzisiaj przyjdzie czy u mamusi zostanie.Princessa powodzenia na obronie,napisz nam szybciutko jak już będziesz po,Kasiu śliczne ciuszki,super,Satin również super ubranka,nie zniszczone wogóle,Marlena fajnie że już masz poszykowane,ja najpierw muszę kupić komodę bo nie mam gdzie układać.Uciekam zajrzę potem idę troszkę ogarnąć w mieszkanku. :)

12 lata 3 miesiąc temu #436741 przez michasia
Princess mocno trzymam dziś kciuki:) Mam nadzieje, że wrócisz w rewelacyjnym humorze i będziesz miała super dzień po obronie:)
Kasia i Satine - super ciuszki. Jak któraś znajdzie gdzieś jeszcze takiego tygryska i nie będzie chciała, to ja zamawiam, jest superowy:)
Anoda mi się podobają dzieci w takich dorosłych ciuszkach, tylko mini. Takie jeansy i koszula do tego i w dresach pewnie tez fajnie:)
Ja we wtorek mam połówkowe, i zaraz później ruszam wieczorem do Gdańska. Tam trochę po lumpach połażę, bo już się pewnie w końcu dowiem jaka płeć. A tydzień później we wtorek jadę na NFZ to tez sobie później coś pokupuję:)
Andzia-szykuje się rodzinna impreza? Któraś miała przedwczoraj urodziny męża z tego co pamiętam?
Ja dziś też świętuje i też mi się nic wczoraj nie chciało. Ale dziś mam do dokończenia ciasto i zrobienie połowy kolacji, bo reszta zrobiona i porządki oczywiście...
Mam nadzieje, że szybko pójdzie:)
Miłego dnia

12 lata 3 miesiąc temu #436750 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny :-)
Jak mija poranek? U mnie dzis zimno... brr.. trzeba się zabrać za jakąś robotę a strasznie mi się nie chce...

princess trzymam kciuki.powodzenia na obronie :)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #436754 przez Marlena1888
Dzieńdoberek! :)
Mąż pojechał do dentysty i mnie zbudził ;( :D ale jakoś tej nocy przespałam oki, co rzadko się dzieje, obudziłam się dopiero o 6.00 na siku.

princess 3 mamy kciuki!! :) na pewno będzie 5 jak nic:)

idę zjeść jakieś śniadanko.. hmm... kanapeczki z miodkiem :)
ja w poniedziałek mam wizytę popołudniu hihi:) połówkowe.

miłego dnia :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka