BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #436770 przez jadziatopol
helo dziewczyny :)
ale mamy piekny dzien....ja juz wstalam o 4 w nocy bo maluszek obudzil mnie seria kopniakow ....nie dal mi spac. Ale takie slodkie te kopniaczki,ze potem usnac nie moglam bo czekalam az mi znowu zasadzi :)
Zaraz biore sie za przemeblowanie pokoju syna. Ja bede boss'em i bede orgnizowac wszystko a syn bedzie wykonawca :P
cos musz erobic bo zwariuje...bez tv jestem dalej a internet raz jest raz go nie ma. Mamy jakas usterke w kamienicy i staraj sie ja usunac od mojego przyjazdu czyli juz ponad dwa tygodnie.Dobrze,ze chociaz prad mam ...ech....czasem to umieram z nudow...wszystkie ksiazki przeczytane....kupilam wczoraj krzyzowki ...nie wiem jak dlugo wytrzymam nez internetu i tv.
Jakby mnie juz dzisiaj nie bylo...to zycze wam milego , slonecznego weekend'u :)

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436780 przez vini-miki
Czesc dziewczyny :)
Princess, powodzenia na obronie :kiss:
A ja znowu z maszyna za pan brat :D wczoraj po poludniu wzielo mnie na szycie pokrowca do maxi cosi :) i tak ze starej kurtki "po siostrze" wymodzilam cosik...jeszcze kilka poprawek i bedzie git :)
Satine, Kasia fajniutkie ciuszki :)
Ja juz mam chyba za duzo tego wszystkiego, nie obstrykam wszystkiego, szkoda czasu. Jeszcze w zeszlym tygodniu odkupilam od kolezanki torbe dziewczynskich laszek :) Stoi to teraz wszystko w rzadku i czeka na pokoik. A ten coraz blizej :) mezus wlasnie oficjalnie zakonczyl gipsowanie, jedna sciane to nawet pod malowanie odpicowal, tak sie wczul :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #436792 przez andzia_zg
vini-miki wow :-) jestem pod wrażeniem Twoich talentów w szyciu. :lol: Z niczego potrafisz wykombinować cudo :lol: ale masz talent do tego :lol: podziwiam :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436803 przez [email protected]
Hej mamusie :) nareszcie pospalam,cala noc moja,czuje sie jak nowo narodzona,wyczytalam gdzies zeby spac wyzej i wzielam druga poduszke,kregoslup jakby lepiej no i spalam :)

vini-miki wyszlo super

kasia ale piekne,teraz musi byc ksiezniczka

Miłego dnia :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436829 przez kasia123m
vini-miki szacun.pieknie to uszylas...masz talent kobito!!

ja dzis cos spac niemoglam od 6 rano.kolo 10 poszlam z kolezanka do robana bo wczoraraj pod ciuszkami ukrylam jej kombinezon dla malego rozm 80.noi byl.ja dzis bylam tylko dla towarzystwa.pomagalam jej ciuszki wybierac...no ale nagle znalazlam rajtki na dziewczynke..i sliczna leciutka sukienke...noi jak mialm tego niewziasc..zwlaszcza ze sukienka rozm 68 czyli troszke wieksza..wrzuce Wam fotke.te rajtki to jakies cudo.takie jak na kobiete.

a wogole poszlam z tych ciuchow do sklepu po fasolke szparagowa na obiad noi myslalam ze do sklepu niedojde..w krotkich rekawku szlam a bylo mi tak duszno i slabo ze masakra.w sklepei kucalam przy ladzie.potem siedzialam pod sklepem.wypilam tymbarka i z dwoma przerwami szlam do domu.myslalam ze nie dojde.Nie wiem czy zamalo zjadlam rano..albo wypilam..strasznie..a pogoda dzis jak w lecie...upal..

Princess trzymamy kciuki!!!

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #436838 przez princess
Nie dziękuję kochane :kiss:

Ja już od 7.30 czytam, powtarzam, o 13.00 wychodzę z domu, idę jeszcze do kwiaciarni po bukiety dla komisji i na 14.00 obrona. Nawet nie wiem, gdzie ma się odbyć, promotor nie odbiera :unsure: Dam znać najszybciej jak się da po obronie. Buziaczki

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436870 przez Madlen
Witam mamuśki.

Trzymam kciuki Princess, melduj nam tu jak najszybciej jak poszło.

Ja też chcę Tygryska! :)
Kasiu, Paulaa jakiej to firmy komplecik??
Kasiu, Satine ale umiecie wyszukać cudeńka.
Vini-miki ale Ty masz talent kobieto!! Ja to mam problem jak mam coś zacerować...
Michasia Ty cały czas w ruchu, latasz, gotujesz... Zazdroszczę energii i chęci.
Jadziatopol wypoczywaj jak nie teraz to kiedy :)

Ja dziś lepiej się czuję, ale nie bedę za bardzo szaleć z chodzeniem, bo te poprawy są u mnie złudne, a potem rzyganko :dry:

Kasiu doszły te butelki Tomme Tippe? Do mnie tak, ale wynalazek :)
Wczoraj przysłali mi też misia BEBILON, z tej stronki, co kiedyś Wam tu podałam.
Też dostałyście? www.bebilon.pl/rejestracja Taki malusi 15 cm :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436875 przez aniajulia2
Mi w czwartek przyszedl ten mis z Bebilonu. W sumie to byly chyba trzy strony wtedy podawane,co nie? Ja tez zamawialam te butelki ale maja byc dopiero w poniedzialek bo mnie kurier nie zastal w domu.
A tak wogole to znowu cos mnie bierze-oczy mnie bola, w gardle drapie i strasznie suchy mam kaszel az juz mnie brzuch w nocy bolal od tego kaszlenia :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436888 przez Madlen
Tak. Te strony to:

www.bebilon.pl/rejestracja

www.bobovita.pl/poradnik?check_cookie=1

www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.ht

Johnsons też wysłal próbki. Trzeba coś jeszcze poszukać :)

To tradycyjnie aniajulia syrop Prenalen, miód, cytryna, cebula, czosnek, herbata z malina, witamina C, Tantum verde, maść majerankowa, woda morska do nosa....
Lekarka mówiła, że lepiej zamiast rutinoscorbinu czy też cerutinu witamine C w ciąży, Chociaż ginekolog nie zabrania tych pierwszych.

12 lata 3 miesiąc temu #436894 przez Satine0
To i ja sie po tego misia zarejestruje :D

12 lata 3 miesiąc temu #436900 przez kasia123m
Wlasnie ja nie dostalam butelek a pierwsza zamawialam.musze dzis do nich napisac.misia tez nie.ja siedze a moj maz okna myje:)hehe.nawet niezle mu idzie.jeszcze mu nudze ze wraz z oknem balkonowym to przelecimy szmatka i balkon.wreszcie bedzie czysto.juz bym dawno te okna wymyla jak bym mogla bo mnie juz trafialo.

12 lata 3 miesiąc temu #436923 przez anoda89
Hej. Ja dzisiaj połaziłam trochę po sklepach, posprzątałam, obiad zrobiłam i teraz nie mam siły. Męczę się strasznie ale to jak każda ciężarna. Czasami czuje się ja babcia :silly:.

vini ale cuda tworzysz :). Zdolna jesteś, ja bym nie potrafiła uszyć takiego pokrowca. Masz talent.

kasia ładne ubranka. Pięknie będzie ubrana Twoja księżniczka :).

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436926 przez andzia_zg
Cześć :-)

Ja dostalam tylko próbki Johnson'a. Misia z bebilonu jeszcze nie dostałam, a tez sie rejestrowalam na stronie. Moze przyjdzie w najblizszym czasie. Na bobovita jeszcze nie moge sie zarejestrowac, bo tam trzeba juz byc mama i podac date urodzenia dziecka :dry: wiec z tym poradnikiem zywienia tez musze poczekac do porodu z rejestracja.

Ciekawe jak tam obrona princess :)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #436954 przez princess
Kochane, pragnę się Wam pochwalić, że obroniłam się na 5, do dyplomu 4 :) Cieszę się ogromnie. Promotor i dziekan zadawali mi pytania, ale atmosfera była miła i przyjemna. Wręczyłam każdemu po bukieciku i pojechałam z M do kina na "Jesteś Bogiem", potem pochodziliśmy po sklepach, oglądałam kurtki, ale wszystko to taka cienizna... Poszliśmy jeszcze na obiad i wróciliśmy niedawno do domku. Jestem padnięta, cały dzień w tej zbroi, czyli w sukience i rajstopach, miałam ochotę to z siebie zedrzeć. Znajomi nas jeszcze wyciągają na opicie soczkiem, ale nie mam juz siły :) Jedyne, na co mam ochotę ro rozwalić się z M przed TV :)

12 lata 3 miesiąc temu #436957 przez Łucja123
Cześć dziewczyny:)
Czytam Was jakiś czas i chciałabym dołączyć do waszego forum. Ostatnie na jakim byłam jest piekielnie nie rzeczowe, dziewczyny cały czas narzekają na mężów/teściowe i życie ogólnie nie odpowiadając tym samym na pytania związane stricte z ciążą... Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko.

Mam 23 lata, to moja pierwsza ciąża. Mam za sobą 2 ciąże biochemiczne.
Teraz czekamy z narzeczonym na Synka:)

P.S. Jak długo czekałaś Andzia na próbki? Ja zamówiłam ponad 7 dni temu i nic nie mam...

Pozdrawiam

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka