- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ....pamietacie jak nie wiedzielismy co zrobic z mezem czy zostac w usa czy wrocic...podjelismy decyzje o powrocie glownie ze wzgledow medycznych (opisywalam wam jaka mialam opieke do du...)i do konca nie bylismy pewni czy dobra decyzje podjelismy ...tym bardziej teraz jak w Polsce nie jest dobrze i obydwoje musielibysmy zaczynac od poczatku. Postanowilismy ,ze ja na razie wroce sama a m zostanie o 2 miesiace dluzej ,zeby zarobic jeszcze troche kasy i dojedzie przed koncem roku. Dzisiaj po dlugich pzemysleniach dochodze do wniosku ,ze jednak lepiej ,zeby on tam zostal i poczekal na mnie (jak wroci do Polski do zamknie sobie droge do usa ).Jest to bardzo trudna decyzja dla mnie...bo bede tutaj w najwazniejszych i najtrudniejszych chwilach sama i szczerze mowiac boje sie ,ze sobie nie poradze....ale przynajmniej pieniadze beda i nie bedziemy sie martwic...a w przyszlym roku wzielabym dzidzie i polecialabym do niego. Tylko jeden Bóg wie jakie to trudne dla mnie. Nie wyobrazam sobie porodu i okresu po porodzie bez niczyjej pomocy...ale to jest chyba jedyne wyjscie....i musze sie oswoic z ta mysla i uwierzyc ,ze dam sobie rade i bede silna
przepraszam,ze tak sie otworzylam....ale nie mam z kim pogadac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Madlen ja na Twoim miejscu poszłabym na zwolnienie. Jeszcze zdążysz się napracować, teraz korzystaj i odpoczywaj ile wlezie. Maluch jak się urodzą to dadzą nam popalić.
jadzia na drętwienia to chyba magnez się bierze. Zadzwoń może do gina i się zapytaj bo się umęczysz.
kasia Blanka mi się podoba, znajomi tak nazwali swoją córkę. Nie jest to jakieś długie imię więc jakoś dla mnie nie musi być zdrobnień.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Witaj dominia. Jak samopoczucie w ciąży?
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byłam wczoraj u mamy...przywiozłam wanienkę, pościel, torbę ciuszków i 7 kocyków!!
Masakra... nie wiem gdzie ja to wszystko pomieszczę hehe.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
jadziatopol podziwiam Cię. Naprawdę odwazna decyzja. Dzielna z Ciebie babka i nie martw się. Na pewno dasz sobie radę.
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
jadzia dzielna jesteś kobieta. Ja bym rady nie dała. Dobrze że syn jest z Tobą i nie jesteś sama. Odważna decyzja.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja się dziś nie wyspałam. Oliwia spała z Nami, a co to za spanie we trójkę.
Dzwoniłam do lekarza, mamy przyjechać w Środę. Zrobi Oli RTG i sprawdzi czy wszystko jest dobrze.
W Środę na 14 mam też gina. Mam nadzieję, że się jakoś ogarnę z tym wszystkim.
Ja ciuszki Oliwii prałam w ''dzidziusiu'' tak do roku chyba, może chwile dłużej. Teraz piorę już w ''naszym'' proszku, ale nie mieszam jej ciuchów z naszymi.
jadziatopol podziwiam Cię. Ja bym się nigdy na takie coś nie zdecydowała.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
chomiczka na samopoczucie nie narzekam szybko sie mecze i czasem z rana jak wstane to boli mnie brzuch nie wiem od czego ale tak to czuje sie dobrze
jadziatopol bedzie ciezko ale dasz rade My kobiety musimy byc silne, to tylko okres przejsciowy, pozniej bedzie wielkim szczesciem wracac do meza
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/426640-l...c-dzieci/Page-2.html
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
princess croissanty wyszły pyszne dziś bułeczki drożdżowe z jabłkiem A co do wielowodzia to też wydaje mi się że jest lepsze niż małowodzie, dziś wszystkiego się dowiem co i jak mam wizytę na 18.
jadzia podziwiam Cię, Twoja decyzja musiała być naprawdę trudna ale tak jak mówisz bez pieniędzy nie da się żyć a tym bardziej jak ma się małe dziecko.
Madlen ja prałam w płatkach mydlanych przez pierwsze miesiące, później w Jelpie ale zanim skończył roczek ruszył persil sensitive i tak jest do tej pory. Piorę i prałam w pralce w 40 C.
Satine pochwal się
Witam nową mamusię
Kobitki jak u Was z upławami bo u mnie to tragedia już zaczynam sobie wkręcać że to wody mi się sączą muszę powiedzieć o tym dziś mojej gin może przepisze mi jakieś coś na te uplawy mam nadzieję.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
jak tam/? ja dziś mam wizytę o 16.40 wczoraj w nocy i rano tak mnie synuś pokopał coraz silniejsze ma nóżki i rączki nasz piłkarzyk
witaj dominia:) rozgość się.
a dziewczyny pijecie kawę w ciąży? słyszałam że jedną filiżankę dziennie można, ale ja bardzo rzadko mam na nią smaka;P ostatnio koleżanka zrobiła mi kawę Caro z nestle specjalna bezkofeinowa dla ciężarnych i karmiących- cudowna będę się za nią rozglądać bo pycha jest;")
Jadziatopol będziemy z Tobą. To dobrze że się otworzyłaś, zawsze lepiej jak się powie co na sercu leży. 3mam kciuki za Waszą miłość i myślę że jeszcze więcej jej będzie jak się spotkacie po takiej rozłące już we 3:D Teraz dla Was musisz przetrwać te kilka miesięcy, ale da się przyzwyczaić. Twojemu M pewnie też jest ciążko samemu..
miłego poniedziałku, odezwę się po wizycie