BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #397499 przez gabilee
A JAK POOGLADACIE TE WSZYSTKIE RZECZY W NECIE TO TO ZAJMUJE TYLE CZASU ZE PRZESTANIECIE MYSLEC O ZLYCH RZECZACH I DO TEGO UZIEMIONE BEDZIECIE NA KILKA GODZIN W LOZECZKU Z LAPTOPEM :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #397500 przez gabilee
dziewczyny a co do tego 2 gina zeby isc to ja bym tak zrobila to zawsze pomaga sie uspokoic i do tego macie wiadomosci z 2 reki :)

12 lata 5 miesiąc temu #397501 przez anoda89
Kurde właśnie ja też chcę kupić tego banana. Spie tylko na brzuchu i muszę się jakoś wspomóc bo inaczej nie pójdzie. gobilee wygodny jest bo nie wiem czy warto kupować? Co tam jeszcze kupiłaś ciekawego :)?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397503 przez halszka
Hej ja właśnie po pracy i po shoppingu z mężem :)
Dzisiaj mamy gości na BQQ, taki miły weekend w gronie przyjaciół :) Przyokazji powiemy im o Bejbiku :p

Satine0 bardzo ładna ta koronkowa suknia.
Kasia123 i princess czy Wasze przyjaciółki też były takie za nim zaszły w ciąże a Wy swoje Aniołki straciłyście?

Kurcze dziewczyny naprawdę Wam współczuje tych dolegliwości ciążowych, ja jak na razie się czuję wspaniale bez żadnych mdłości jedynie to piersi czuję że są takie nabrzmiałe ale to normalne :)
A mam pytanie kochacie się ze swoimi mężami/partnerami teraz ?

12 lata 5 miesiąc temu #397504 przez gabilee
WARTO !! jestem w niebie :P naprawde ile wygodniej do tego mdlosci tak nie czuje teraz :D aha nie kupuj tego z kulkami styropianowymi ja wydalam 20 zl wiecej i ten jest o niebo lepszy , bo tamten bedzie sie odksztalcal;/
a kupilam kocyk, body, czapeczki , tego banana, spioszki i ogolnie ciuszki... ale tyle tego jest szokk ... wozki poogladalam , ale nie bylo nic ciekawego w sumie z wozkow . wanienki , łózeczka boskie takie slodkie to wszystko... dlatego musisz uwierzyc ze bedzie wszystko wporzadku poglaskaj brzuszek i powiedz malenstwu , ze nie ma cie straszyc ze juz je przeciez kochasz i bardzo na nie czekasz :* i nie pozwolisz zeby cos mu sie stalo i ze teraz bedziesz ciagle dobrej mysli i bedziesz sie ciagle usmiechac (poza humorkami naszymi hehe oczywiscie :) trzymaj sie kochana :)

12 lata 5 miesiąc temu #397505 przez gabilee
halszka u nas nic sie nie zmieniło w lóżku kochamy się albo codziennie albo co dwa dni, no ale jak mam mdlosci to czasem co 3 dni... przez 6 lat ciagle tak samo albo nawet lepiej.. a poczatku jak bylam w 5-6 tyg ciazy to moglam ciagle tak mi hormony buzowały !!! tylko te mdlosci jak sie zaczely bylo strasznie , bo to dyskomfort , ale jak moj m juz sie do mnie dobieral to mi wszystko przechodzilo :P

12 lata 5 miesiąc temu #397506 przez gabilee
tylko powiedzcieczy zmienilo sie u was ze jakas pozycja byla dla was idealna a teraz was boli?
bo mnie od tylu tak boli...

12 lata 5 miesiąc temu #397511 przez justyna84
Gabille nie pospieszyla sie troche z tym zakupanmi?
A moj mezulek jutro wyjezdza i bedziemy sie widziec za miesiac ;) jakos mi z tym ciezko ;) ale miesiac idzie jakos przezyc ;) :) potem juz bedziemy razem w Niemcach :)

12 lata 5 miesiąc temu #397512 przez gabilee
justyna84 zobaczysz szybko minie ten miesiąc nawet nie zauważysz a juz bedziesz z mezem :)
chcialam co miesiac cos kupic , bo boje sie ze jak wszystko naraz kupie to sie nie wyplace... a jesli chodzi o przesady nie wierze w nie!!!

12 lata 5 miesiąc temu #397514 przez gabilee
po za tym na co czekac powiedz? bo ie rozumiem jak ktos mi zadaje takie pytania?

12 lata 5 miesiąc temu #397515 przez Satine0
Ja narazie mam inne wydatki :P Ale jak tylko wszystko pokupuje na ślub to też zabieram się za wyprawkę :) z każdej wypłaty coś żeby było lżej:)

12 lata 5 miesiąc temu #397517 przez gabilee
no i ja tak samo mysle satine0 , bo na co czekac? zeby potem wszystko na ostatnia chwile i byle co , bo kase trzeba oszczedac a tak z kazdej wyplaty jakis grosz i juz lzej :) i zawsze 2 razy mozesz sie zastanowic co sie ma kupic

12 lata 5 miesiąc temu #397518 przez Satine0
Póki co się rozglądam :) już mam kilka rzeczy na oku :P Ale czekam cierpliwie...Pewnie od sierpnia zacznę kupować.

12 lata 5 miesiąc temu #397519 przez gabilee
ja bylam z moim m w sklepie i tak sie naogladalismy ze stwierdzilismy ze nie ma na co czekac ...

12 lata 5 miesiąc temu #397520 przez Satine0
Ja czekam bo mam inne wydatki :P Ale niech tylko później wpadnę w zakupowy szał... ;p

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka