BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #475270 przez kasia123m
sylwia a powiedz mi..zawsze recznie wychodzilo wiecej niz z automatu...a ostatnie dwa razy pani recznie liczy w aparacie toma...i wychodzi mniej..recznie niby mniej niz z automatu...mozliwe to?przez lata wychodzilo z automatu cos a recznie troche wiecej...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #475279 przez dominia
Kasia u mnie z tym wyplywaniem jest roznie ale zazwyczaj przycisne palec i leci :) zeby tak samo od siebie to malo :)

12 lata 1 miesiąc temu #475290 przez kasia123m
Kolo 7mies krew sie rozrzedza u wtedy wyniki leca na leb na szyje...noi w poprzedniej ciazy plytki mi spadly do 82tys...mam na karcie ze szpitala jak bylam z synem w 28tyg....i teraz odkad zaczelam dawac insuline to nagle krew z palcow wrecz cieknie...moze zbieg okolicznosci,moze sie w czasie zbieglo....wole sprawdzic te plytki....

12 lata 1 miesiąc temu #475293 przez dominia
Mnie sie dzisiaj babeczka pytala czy nie mam anemi.. Ostatnio jak robilam badania to nie bylo a teraz to nie wiem.. Moze.. Wogole to teraz jakos gorzej wygladam :dry:
Kasia jutro idziesz na badania ? Dowiesz sie co i jak :)

12 lata 1 miesiąc temu #475309 przez Alina2408
dominia moze to tylko zmeczenie i troche stresu

princess idz do lekarza po co masz sobie nerwy psuc

sliczny ten czerwony balonik nie ma co :):)

my od 4 na nogach bo malenstwo sie dosc szybko wyspalo gorzej z mam ale najwyzej wczesniej padne wieczorkiem

od wczoraj meczy mnie zgaga ale to chyba po muffinkach ktore sama upieklam wyglada na to ze m bedzie sie cieszyl bo zje wszystkie sam :):)

a z smiesznosci to moi sasiedzi wydali mnie wczoraj za maz hahah wystarczylo ze m zalozyl garniak na te rozmowe o prace no ja doszlam do wniosku ze przeciez w jeansach nie pojade jak on w garniaku i zalozylam kiecke i juz sasiadki mnie wydaly za maz hahah usmialam sie od samego rana bo mi jedna powiedziala... nie ma co jak mialabym brac slub to z pewnoscia w 7 miesiacu zeby balonik bylo widac haha

ach i jeszcze prosze o glosiki www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat...?start=7415&id=11158

a co do tego spotkania ze swiadomej mamy to mieli przyslac mi maila z planem dokladnym a to juz w czwartek a ja nic nie mam :( zapomnieli o mnie???

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #475321 przez Monia_T
Alina głosy oddane :)

Ja ze Świadomej Mamy nie dostałam potwierdzenia na maila (inaczej niż przy Bezpiecznym Maluchu), ale poszłam i tam na miejscu uzupełniają listę :)
Polecam te warsztaty, u nas były bardzo ciekawe. No i życzę powodzenia w losowaniu nagród, może kolejna lutówka z forum coś wygra :laugh:

Kasia mi krew leci z palca po lekkim naciśnięciu, nie mam z tym problemu.

Ja dziś do diabetologa, do gina i do miasta załatwić parę spraw. I czekam na paczkę z allegro. Zamówiłam od sprawdzonego sprzedawcy kocyk, pieluszki flanelowe i tetrowe, pokrowiec na przewijak, butelki tommee tippee, czapeczkę po kąpieli i trochę art.higienicznych.

Fajne fotki znowu wrzuciłyście :)
Forum się dzięki nim koloruje :lol:

Miłego dnia.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475330 przez kasia123m
Witam dziewczynki :) :) :)

Gabille jak plamienie?

Princess jak sie dzis czujesz?

Ja juz po 1 sniadanku.cukier na czczo 82...wole wyniki 70cos hehe...doszlam do diagnozy a tu tlumy.weszlam z Pania ktora akurat wchodzila.gosc stwierdzil ze bedzie awantura ale pobral krew.nie do 2 probowek jak zwykle ze jedna do maszyny a druga do recznegi liczenia tylko 1..??? Jutro zadzwonie po wyniki bo mi slowa niepowiedzial.a jak wyszlam usiadlam na krzeselku wyjerlam kanapke zjadlam i dopiero zaczelam sie ubierac.ludzie sie patrzyli ale nikt sie nie odezwal...facet mi tylko powiedzial ze moze insulina obnizyla plytki...wezme te wyniki jutro i jak cos to w czwartek pokaze na kopernika...tam tez ide tylko na pobranie krwi ale juz nie na czczo...Tsh,K i to badanie co pokaze od kiedy mam cukrzyce.

Tosia skakala po brzuchu calutenka noc....juz zmniejszylam ilosc bulki ktora jem bo jem odrobine wiecej niz pol i popijam mlekiem...Jadzia Ty pijesz mleko czasami w dzien.mleko podnosi cukier?czy tylko ta biala bula z serem zoltym...

Milego dnia dla wszystkich a slodkim mama niskich cukrow!

Monia ja nakluwam i trzymam reke w dol...czasami chwilke nieleci ale jak juz zacznie tworzyc sie kropla to ona szybko sie powieksza,a jak jest zaduza to jakby napiecie bylo male bo sie rozlewa....a wczesniej przed insulina to nieraz masowalam palce,naciskalam i figa...po 8 razy sie klulam...noi ta krew teraz jakas jasno czerwona...moze to efeekt tego ze mam sine palce i w te sine wbijam...a nie wiem...zobaczymy jutro

12 lata 1 miesiąc temu #475338 przez dominia
Czesc dziewczynki :)

Ja cukier z rana bardzo podobny do Kasi mialam :) ale dopiero o 8 mierzylam bo mi sie nie chcialo glowy podnosic :)

Jadzia jaka Ty salatke robisz z czerwona kapusta co dodajesz ? :)

Snilo mi sie dzisiaj, ze mialam okres :P ale glupi sen :)

12 lata 1 miesiąc temu #475371 przez kasia123m
Jadzia w dzien dobry tvn beda mowic o lataniu kobiet w ciazy!!!!!

czerwona kapusta np cwiarka plus jedno jablko posolic.... :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475383 przez andzia_zg
Cześć laseczki :-)

Przeczytajcie sobie o urlopie macierzyńskim: metromsn.gazeta.pl/Portfel/1,126512,1288...acierzynski_byl.html

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #475419 przez Marlena1888
hej dziewczynki!
ja miałam spokojną noc, wstawałam co 2 godz. do łazienki ale przyzwyczaiłam się heh ;P i nawet się wyspałam :D moja szwagierka która ma 17miesięcznego synka mówiła, że to wstawanie w nocy bardzo jej potem pomogło. Organizm się przyzwyczaił do budzenia i jak mały się budził to nie było problemem ;)
ale miałam koszmar zaraz przed przebudzeniem, ale moja siostra się ze mną kłóciła, straszne.
Anoda ja też 3 mam kciuki za wizytę :*

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475426 przez ola85
Witajcie mamusie,
Mnie wczoraj nie było na forum, to dzisiaj od rana nadrabiam Wasze posty :)
Z tej reinkarnacji to wyszedł mi orzeł, ale jestem przekonana że jak już coś to na pewno byłabym kotem :blink: , bo mam taką słabość do kotowatych :)
Zdjęć ze ślubu nie udało mi się wrzucić, cały czas są za duże, pod postem spróbuję wrzucić zdjęcie mojej dzidzi z USG połówkowego, a jak się uda, to potem poszukam jakiś innych zdjęć.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które mają wkrótce wizyty, lub robią badania.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #475444 przez Madlen
Hej laseczki:)

Adzia ciekawy artykuł.
Tu dyskusja na fc
www.facebook.com/photo.php?fbid=10151250...89652&type=1&theater

Anoda trzymam kciuki

Princess jak Twoja szyjka?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475458 przez jadziatopol
czesc dziewczynki :lol:
Ola śliczna ta twoja dzidzia :) fotogeniczna :)
Kasia Dominia ja cukier z rana podobnie 84. Ja jem na kolacje o 22-ej pol bulki i szklanke mleka pije i robie zastrzyk o 22.30. Wstaje o 6.30 i mierze cukier i mocz chociaz jestem nieprzytomna.. Boje sie pozniej wstac z obawy ,ze cukier moze byc wyzszy po 8 h. I tak jem i przysypam i mierze co godzine i dojadam i tak do teraz. Teraz tak na prawde jestem przebudzona :) Kasiu, ja pije mleko przez caly dzien bo nie podnosi mi cukru. Teraz pije kakao. Kasia, dzieki :lol: włąsnie ogladalam o lataniu ciężarnych :lol: i jestem pełna optymizmu :lol: zaczynam sie cieszyc :lol: dzisiaj przyszlo ponczo ,ktore zamowilam na allegro na podroz i nic nie widac jak zaloze :lol:
Kasia ja myslalam,ze pęcherz moczowy ci pękł :silly: cos przydżumiona :silly: :lol:
Dominia ja tez robie podobnie do Kasi. Gotuje troche kapuste czerwona, odcedzam, dodaje jablko starte, cebule, oliwe z oliwek , pieprz, sól i ocet winny (ma ładny kolor wtedy no i smak oczywiscie) :lol:
Marlena ja tez wstaje co 2 h do lazienki w nocy...tez jzu sie troche przyzwyczailam do tego stopnia,ze dzisiaj automatycznie wstalam i po drodze do lazienki zdalam sobie sprawe,ze tak na prawde nie chce mi sie siusiu :silly:
Princess jak z szyjką?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, ktore maja dzisiaj wizyte albo badania :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475462 przez [email protected]
Hi mamusie :) wyspalam sie,przyzwyczaiłam sie do wstawania na siku i zaraz zasypiam

jadzia oglądałaś dzien dobry tvn?mówili o lataniu w ciazy,pewnie dostaniesz lepsze miejsce :) ogladałas :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka