BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #475946 przez gabilee
Hej mamusie :)
dziewczyny dziekuje za troske ,ale to byla tylko plamka karmelowa jedna i jest ok :)

ja wrocilam wczoraj i wieczorem poszlam jeszcze na cwiczenia dla ciezarnych fajne wzmacniajace ,rozciagajace i relaksujace :)
jak u was w miescie sa takie to polecam :) u nas jest tylko raz w tygodniu,ale zawsze cos

znalazlam tez szkole rodzenia za darmo i jest 6 spotkac raz w tygodniu wiec fajnie :)

sliczne zdjecia dodajecie :)

jadzia slyszalam o tym badaniu jest naprawde wazne :)

wiecie moze w ktorym miesiacu sa najnizsze ceny wozkow , bo bylam ogladac w sklepie i jednak zmienilam zdanie co do wozka :/
i babka mi mowila ze nawet jak jest stara kolekcja to w nowym roku cena rosnie bo wchodzi w sklad nowdj kolekcji bezsens jakos mi sie w to wierzyc nie chce :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #475950 przez DOMI
Marta kiedyś lekarz miał tylko taką "tutkę" do wysłuchania tętna.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475958 przez DOMI
Gabilee ja wózek dla syna kupowałam koniec starego/początek nowego roku na bobowózki.pl i tam wtedy było dużo obniżek. Teraz tam też obserwuję, że im bliżej końca roku tym więcej promocji się pojawia. Co do innych sklepów to nie mam pojęcia.
Oczywiście po jakichś super drogich markach to bym się specjalnie obniżek nie spodziewała. :)

12 lata 1 miesiąc temu #475965 przez gabilee
Domi no wlasnie ja bylam w gdyni w ich sklepie :) i tez mysle ,ze na poczatku roku beda spoko ceny :) dzieki bardzo kochana

12 lata 1 miesiąc temu #475967 przez DOMI
A jaki sobie teraz upatrzyłaś ?

12 lata 1 miesiąc temu #475973 przez princess
Pliszka, a co napisałaś w treści maila? Rozumiem, że adresowałaś do Ministra Pracy?

12 lata 1 miesiąc temu #475988 przez gabilee
Domi zaraz sprawdze nazwe i ci napisze ,bo pisze z telefonu i nie dam rady linka wrzucic

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475989 przez gabilee
Domi to nazwy : Navington cadet lub concord neo nie maja kubelkowego siedzenia tylko rozkladane ale zgrabne stwiwrdzam ,ze ten joolz ma za plytka ta spacerowke :/ bylam ogladac jeszcze raz i boje sie ze dziecko w kombinezonie za rok bedzie sie ledqo zmiesci

12 lata 1 miesiąc temu #476019 przez jadziatopol
Anoda wrócilas juz z wizyty?
Kasia jak tam samopoczucie (czyt. cukry) ? :blink:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #476023 przez DOMI
Ten navington mi się bardziej podoba, ma fajne kolory ale ty widziałaś na żywo więc rzetelniej możesz ocenić.

12 lata 1 miesiąc temu #476028 przez sylwia1986
Cześć dziewczynki, ja dopiero teraz wróciłam z pracy, zjadłam obiad, więc zabieram się za czynne uczestnictwo w forum :)
Kasiu a propo Twojego pytania o płytki, to niestety może się zdarzyć zarówno większa jak i mniejsza ilość w komorze w porównaniu do aparatu. Aparat zlicza płytki na podstawie wielkości, czasem jak płytki się zlepią tworzą agregaty i są zliczane jako inne komórki. Więc co oko ludzkie to oko. A i w sumie do zliczenia płytek w komorze może być z tej samej probówki, ważne tylko żebyś zaznaczyła że chcesz te płytki liczone pod mikroskopem też :)

12 lata 1 miesiąc temu #476037 przez jadziatopol
Sylwia czesc :) nie meczy cie juz praca na tym etapie ciąży?

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #476042 przez MartaB
gabilee ja jestem mega wybredna , mi się podobają obydwa modele:)
Ja zostaję przy Mutsy:).

12 lata 1 miesiąc temu #476045 przez natalka
Uśmiałam się z Krecika i tych dzieci mówiących o ciąży. Jak pracowałam w przedszkolu to pamiętam, że co jakiś czas przychodziła pani redaktor i kamerzysta i przeprowadzali wywiad z dziećmi na konkretny temat czasami można było się posikać ze śmiechu.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476054 przez kasia123m
Moze mi kiedys liczyli te plytki pod mikroskopem a nie w jakiej komorze toma...slyszalam ostatnio same zle rzeczy o tym laboratorium no ale coz...ciekwe jak wyjda...
Jadzia dzis nie mam weny do posilkow a wlasciwie do wymyslania nowych.cukry ok...po obieedzie 101 a teraz po podiwczorku 94 i jadlam pol mandarynki zamaist warzywa.znow niewyjelam tych truskawek a szkoda bo sie niezdaza rozmrozic....na kolacje zjem pewnie kanapki z wedlina i tyle....Tosia caly dzien jak sie poloze to kopie gdzies pod rzebrami...ze ona juz tutaj dostaje...ciekawe jaka juz duza...noi ciekawe czy po tej zdrowej diecie krew mi coc troszke sie poprawila czy figa...
Pisz co jeszcz dobrego bo masz juz wiecej rzeczy sprawdzonych...nie mam nic na przegryzanie.teraz zjadlam 1 kromke sonko i troche pestek z dyni...a cos bym sobie przegryzla...cos dobrego

List do premiera napisany i wyslany...

Ide grac z synem w monoply szalona gotowke..a przynajmniej zaczniemy bo za chwillke znow kolacja..

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka