BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476200 przez princess
Xpatix możliwe, że to dziecko mocno Ci nacisnęło na ścianę macicy, ona wtedy może twardnieć i ogólnie nie jest to przyjemne uczucie.

Anoda, cieszę się, że wizyta pomyślna :) Jak będziesz wiedziała, dlaczego gin chce Ci założyć szew to daj znać, też mnie to ciekawi...

Michasia super zakupy. Ja chustę kupię na allegro...

Dominia, fajnie, że tyle ciuszków masz :) Ja też już troszkę nazbierałam, takich 0-6 mcy :)

Niedawno wciągnęłam kisiel cytrynowy z dodatkiem mleka, pycha :) Adasiowi też smakowało, bo teraz ma czkawkę :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476203 przez anoda89
Kasia dobrze że przypomniałaś bo muszę jechać do szpitala i upomnieć się o wyniki badania łożyska. Jeśli z nim było wszystko ok to znaczy że przez krwiaka.

Hmmm...a może ja coś zle zrozumiałam albo on wie więcej bo rozmawiał z lekarzem który się mną wtedy zajmował. Tylko pamiętam że tuż przed CC gin mnie badał i powiedział że z taką szyjką to ja prędko nie urodzę.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476218 przez DOMI
Anoda cieszę się, że wszystko ok. Tak jak pisała Michasia ja mam szew szyjkowy już drugi raz tylko ja mam niewydolną szyjkę . Też się zastanawiam z jakiego powodu lekarz ci zaproponował założenie tego szwu skoro twierdzisz, że problemu z wydolnością szyjki nie masz. Musisz dopytać.
Macie dziewczyny już sporo towaru dla tych swoich pociech. Ja też uwielbiam kupować dziecięce ciuszki ale teraz kupuję tylko dla synka. Z zakupami dla malutkie jeszcze poczekam.

12 lata 1 miesiąc temu #476223 przez anoda89
Ja to zawsze mam listę pytań do niego a jak wchodzę do gabinetu to czarna dziura się robi. No nic do grudnia dużo nie zostało.

12 lata 1 miesiąc temu #476234 przez DOMI
Anoda ja zawsze robię notatki w domu i w gabinecie się nimi posiłkuję bo zawsze wszystko z wrażenia zapominam.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476240 przez sylwia1986
Kasiu jeśli hcv, hbs czy hiv są ujemne znaczy ze dobrze :)
Anoda a te tabletki które przepisał Ci lekarz mają w składzie zelazo ? Muszę zapisać ich nazwę, bo biorę teraz femibion z dhea, ale tu nie ma kompletnych tych witamin i resztę muszę sobie sztukować.. mam nadzieje ze niedługo się skończy ta paczka..

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476248 przez anoda89
Domi ja raz sobie spisałam pytania i nie wyjęłam kartki z wrażenia :silly:. Teraz to nie ma żartów i naprawdę muszę sobie wszystko spisać bo ciemna będę chodziła.

Sylwia mają żelazo, magnez, DHA, kwas foliowy itd. www.ladeevit.pl/ ?

12 lata 1 miesiąc temu #476255 przez kasia123m
laski slodkie ja teraz robie za krolika...tost zapiekany w sandwichu..w srodku ser zolty i pomidor...chyba zaryzykuje teraz...bo oni jedza i tak ladnie pachnie...jeden trojkacik zjem...bez owoca moze juz a odrobina kapusty kiszonej przegryze...i napisze za godzine co i jak:)

12 lata 1 miesiąc temu #476269 przez dominia
Ok Kasia czekamy na efekty :) ja dzisiaj zjadlam 6 pierogow ruskich i nie polecam.. Cukier mi wywalilo dosyc niezle.. Ale juz opanowane :) do lutego zero takiego jedzenia :( a tak uwielbiam ruskie.. Szczegolnie mojej babci..

12 lata 1 miesiąc temu #476286 przez Satine0
Ale się objadłam sałatką grecką :kiss: mniam, mniam...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476291 przez kasia123m
A zjadlas do tego troche kapusty kiszonej jak zalecaja?zeby zbic ewentulany skok?

Niepojadalam sobie tym trojkacikiem...plus kapusta kiszona...jak cukier bedzie w miare to dojem cos...jak zawysoki to bede glodowac do 23...marchewka dojem...czekamy..mierze o 21,30

12 lata 1 miesiąc temu #476298 przez xpatiiix3
princess no możliwe, mój maluszek z rana zawsze mi pobudkę robi, ale jeszcze taka to się nie zdarzyła ;) możliwe ,że tak się przeciągał hehe bo się tak zastanawiałam cały dzień co to mogło być i od czego ;P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 1 miesiąc temu #476308 przez jadziatopol
Kasia no ciekawa jestem :)
Dominia ile ci wyszlo po tych pierogach? ja tez wole nie jesc takich macznych rzeczy...a w pierogach ruskich sa jeszcze ziemniaki. Chociaz jak zjadlam miesiac temu to nie wywalilo mi cukru...ale to bylo na poczatku diety...a teraz pewnie mialabym kosmiczny ;) szkoda bo tez uwielbiam pierogi ruskie i w dodatku jak wrocilam do Polski to narobilam 400 pierogow i sa w zamrazarce :angry:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #476320 przez dominia
Właśnie jak zobaczyłam 167 to wtedy posiliłam się kapustą ! masakra :dry: ale teraz juz wiem, że tego jeść nie będę :) jutro chce sobie zrobić szpinak ale kompletnie nie wiem jak go zrobić :lol:
Jadzia aż 400 ? o mamo ale pycha :S

12 lata 1 miesiąc temu #476328 przez Alina2408
dominia szpinak mozesz zdusic na malym ogni z dodatkiem czosnku i sam w sobie powinien byc dobry jezeli wolisz bardziej slonawy posmak a nie chcesz uzywac soli to pamietaj ze dodac lubczyku on czyni cuda :)

satine tez mam tyle zapchanej komody ale do tego jeszcze sporo wchowanych gdzie indziej :):)

przypominam o klikaniu :):) www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158

my dzis znow w lodzi bo m mial szkolenie dobrze ze krotkie ale pozniej mialam 4 godziny zajec z dzieciakami i troszku padam na ryjek... malenstwo kopie sztura i sie rozpycha a mnie meczy okropnie zgaga juz drugi dzien i mam wielkiego pryszcza na brodzie :(

...nie oddam Cię nikomu...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka