BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475469 przez jadziatopol
Aganobla dzięki :) ogladalam :lol: ale na lepsze miejsce bym nie liczyla ;) ostatnio nikt nie zapytal nawet jak sie czuje chociaz bylo widac . :( wszystko zalezy od lini.Moze teraz bedzie inaczej bo poprzednio lecialam amerykanskimi liniami a teraz Lufthansa :)

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #475479 przez [email protected]
Dziewczyny jak zmniejszyć zdjęcie? podajcie linka,kiedys ktoś wrzucał

12 lata 1 miesiąc temu #475482 przez Satine0
zmniejszacz.pl :)

12 lata 1 miesiąc temu #475496 przez kasia123m
Jadzia gotujesz kapuste czerowna..hehehe...a ja poprostu scieram kawalek i do tego jablko sol...i maz tak sie zachwycil ze ostatnio sam sciera..hehehe....
wczoraj starlam troche selsera i marchwi i ta surowka byla taka bezpluciowa...ktos mi podpowie co zle zrobilam?
ja daje zastrzyk o 22.45...i wtedy zjadam pol bulki i wypijam mleko..wczoraj skonczylam 23.05....a cukier mierzylam rano o 7,25....czyli 8,5godziny...82 oczywiscie norma ale bardziej lubie te wyniki 70 pare;)

poprasowalam zaleglosci...wreszcie...leze chwilke bo 11:15 znow drugie sniadanie...

Gabille,Princess wywoluje do tablicy...

Ola sliczny dzidzus..:)

a pobieram krew z innego palca i juz tak nie cieknie..moze te 3 posiniaczone dzialaja inaczej...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475498 przez [email protected]
Dzieki,to my
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #475501 przez princess
Hej Mamusie.

Dzięki za troskę, dziś nad ranem o 4 zakładałam kolejny raz tabletkę i znów wyczułam dziurkę, za to przed chwilą nie wyczułam nic a i szyjka twardsza się zrobiła. Mam nadzieję, że to było chwilowe. Maglowałam Google i znalazłam post dziewczyny, która tak jak ja wyczuła niby rozwarcie, pojechała do gina i okazało się, że nic się nie dzieje, szyjka zamknięta i wszystko ok. Wczoraj trochę poszalałam bo poszłam na pocztę, potem sprzątałam mieszkanie, nachodziłam się, naschylałam, nakucałam i może dlatego coś z tą szyjką wczoraj było nie tak... Dziś zamierzam głównie leżeć, więc będę się obserwować, mam nadzieję, że moja szyjka wytrzyma jeszcze trochę, przynajmniej do stycznia :) Z samego rana dzwoniłam do przychodni koło mnie, w której przyjował mój gin we wtorki, ale niestety okazało sie, że już rozwiązał z nimi umowę... Tak to bym do niego podeszła po południu. Niestety on swój gabinet ma Daleko ode mnie, musiałabym podjechać MPK a wolę tego uniknąć.

Jak się dziś czujecie? Ja strasznie dużo spałam, wczoraj poległam przed 21.00 i wstałam dziś o 9.00 hehe :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475512 przez [email protected]
Poprawiny :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #475527 przez kasia123m
aganobla sliczne fotki...a TY masz wloski naturalnie krecone?super mialas fryzurke na slubie...:)))

12 lata 1 miesiąc temu #475531 przez andzia_zg
aganobla... jak mi się podobają takie loczki jak miałas na ślubie :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #475532 przez jadziatopol
Aganobla jaka ty jestes ładna :) jej :) :)
ukrycie zdjecia ci sie nie udalo...musisz zaznaczyc zdjecie i dopiero nacisnac Hide :)
Princess jej...jaka dziurke...ja od niedawna dopiero sobie wkladam dopochwowe i ciezko idzie ale boje sie ze za gleboko pakuje ;) ale nie wyczuwam nic...ani tego czy jest szyjka miekka czy twarda, czy otwarta czy zamknieta. Nawet o tym nie pomyslalam ;)
Kasia tak. Ja gotuje troche. Ale surowa tez lubie. A do selera dodaje jogurt naturalny i skrapiam cytryna i sol oczywiscie. Mi z palca wogole nie chce leciec krew...zawsze musze wycisnac ;)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #475533 przez Pliszka
Cześć czołem! :)

Aganobla, super zdjęcia, masz bardzo subtelną, piękną buzię :)

Andzia, dzięki za linka, na Facebooku mnie nie ma, ale maila do premiera napiszę :laugh: Walczmy dziewczyny, mam nadzieję, ze się uda! :laugh: Ale bym chciała!!!!

Princess, odpoczywaj. Ja też odkąd się dowiedziałam, ze ta moja szyjka miękka trochę więcej leżę, za półtora tygodnia mam wizytę i jeśli się okaże że jest wszystko ok, to znów wrócę do sportowania, bo energia mnia rozpiera :)

Ola, fajny dzidziuś :lol: Czekamy na Twoje zdjęcia :)

Miłego dnia Dziewczyny!!!

12 lata 1 miesiąc temu #475549 przez [email protected]
kasia kręcone jak wyjde od fryzjera :)

12 lata 1 miesiąc temu #475577 przez dominia
dzisiaj zrobie tą surówke, zobaczymy czy mi posmakuje :) a duzo jej jecie do obiadu ? :) czy można ją też wsuwać np tak między posiłkami ?

Princess wychodzi na to, że z szyjką jest wszystko dobrze :) ciesze sie :)

Aganobla ślicznie wyglądasz :)

12 lata 1 miesiąc temu #475604 przez princess
Jadzia, ja się nauczyłam rozpoznawać szyjkę gdy starałąm się o ciążę. Prowadziłam obserwacje cyklu no i badałam codziennie szyjkę. W każdej fazie cyklu szyjka się zmienia, więc szybko można się nauczyć rozróżniania twardości, wysokości i rozwartości :) W ciąży szyjka jest miękkawa, jest bardzo wysoko, że czasem nie mogę jej dosięgnąć, no i oczywiście powinna być ściśle zamknięta. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu ale moja ciekawska natura nie pozwala mi obojętnie zaaplikować tabletki, zawsze muszę maznąć palcem po szyjce czy aby wszystko jest ok :) Miałam na dziś ambitne plany: prasowanie, porządki w sypialni, wypad do sklepu i drukarni wydrukować swoją pracę dyplomową (dziady z uczelni mi nie oddały żadnego egzemplarza), nie mam w domu, mama się upomina bo chce przeczytać moją pracę a ja nie mam nic ;)

Aganobla, bardzo ładnie wyglądałaś :)

12 lata 1 miesiąc temu #475619 przez jadziatopol
Princess dzieki za wyjasnienie :) a powiedz mi ...aplikujesz głęboko tabletke dopochwową?

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka