BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #476622 przez gabilee
Madlen super juz tylko 100 dni kurcze nam zostalo naprawde malutko:) i skoncza sie kopniaczki hehe ale jak ja juz bym chciala zobaczyc te male stopki , ktore mnie kopia w brzuszku...
teraz jak moj Leon sie rusza to widac jak brzuch faluje :) moj n coraz bardzoej czuje i widzi :) a faceci tak slodko reaguja

a powiedzcie was tez tak sutki swedza i sa mega wrazliwe? bo mnie strasznie i bardzo wrazliwe nawet od bluzki :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #476629 przez Madlen
Kasiu jeszcze będzie przepięknie, zobaczysz wszystko się ułozy Kochana. Choć w ciązy bardziej sprawy denerwują..

Gabilee Mnie teraz nic nie swędzi, bo robię sobie wręcz kąpiele oliwkowe, balsamuję też porządnie.
A sutki wrażliwe cały czas.

12 lata 1 miesiąc temu #476643 przez gabilee
Kurcze napisalam taka wiadomoac dluga i sie poszla walic :( ahh..

a wiec

kasiu wiem ze latwo sie mowi ` bedzie dobrze kochana ` no ale czy tak wlasnie nie bedzie ? jestes silna babka i nie mozesz sluchac tych niezyczliwych ,ktore dobrze przechodza ciaze bo one tego nie rozumieja w wiekszoaci ,mimo ze kolezanki z forum ktore dobrze znosza ciaze zawsze potrafia doradzic i pocieszyc, to sa takie ktore sie zawsze czegos czepiaja nie martw sie kochana i nie rozmawiaj z takimi o problemach w ciazy bo i tak zawsze cie wkurza pisz do nas wyzal sie i wyplacz to napewno ci pomoze ja teraz tez tylko wyplakuje i zalale sie osoba zaufanym ktore wiem ze mnie pociesza a nie skrytykuja i to pomaga a tatamta olej ... Jestes silna babka i wszystko sie ulozy :*
wiem co mowie bo tez byl czas i to przed swietami tez ze pracy nie bylo rachunki rosly a tu ledwo na jedzenie starczylo :/ ale wszystko sie odwraca po czasie zobaczysz ciemne chmury znikna :)
a.czym twoj maz sie zajmuje?

12 lata 1 miesiąc temu #476664 przez Satine0
Cześć dziewuszki :)

Nie mogłam się dziś wykluć z łóżka! :laugh: Tak mi tam dobrze było.

Gabilee detektor wczoraj wysłałam :) Mam nadzieje, że w domku będzie ktoś kto odbierze paczkę :P Żebym wiedziała, że wyjeżdżasz to bym priorytetem słała :(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476672 przez anoda89
kasia ja też w ciąży miałam przykre doświadczenia z koleżanką. Powiedziała mi że ona to wolałaby leżeć i plamić niż mieć mdłości, to ja jej na to że ja na odwrót bo wie że z dzieckiem wszystko ok a on do mnie że jakbym miała takie mdłości jak ona to bym zmieniła szybko zdanie. Ona owszem miała mdłości i czasami wymiotowała ale ja też mdłości miałam tylko że nie żaliłam się jej bo ona i tak przecież miała gorzej. Teraz też plotę puścili że to przez lekarza a całej historii nie znają. Na dzień dzisiejszy nie mam z nimi kontaktu bo po co mi znajomi którzy zamiast wspierać jeszcze bardziej Cię dobijają. Nie przejmuj się gadanie ludzi bo nie warto szarpań nerw. Ciąża piękny okres ale i męczący, jak nie mdłości to plamienia i tak w kółko coś nam głowę zaprząta. Wszystko się ułoży zobaczysz, głowa do góry. Tym że nakrzyczałaś na synka to nie znaczy że złą matką jesteś czasami świętemu nerwy puszczają.

Dziewczyny co do tych xlanderów to nie wiem czy je widziałyście na żywo bo mają malutką gondole. Też mi się podobały ale ze względu na wielkość gondoli zrezygnowaliśmy. Z tego co pamiętam to długości ma 73 cm.

12 lata 1 miesiąc temu #476687 przez Pliszka
Kasia, wspołczuję i mocno zaciskam kciuki, żeby Nowy Rok przyniósł Ci wiele miłych niespodzianek i razem z Tosią żeby pojawiło się u Was w domku mnóstwo radości! Całkiem normalne, że czasem nerwy puszczają jak problemy się piętrzą :( A kiedy masz wizytę, żeby zobaczyć co z tą szyjką?

Madlen, fajny ten wózeczek, ja się nastawiałam na model America, ale właśnie ze względu na wielkość gondolki zdecydowaliśmy się na Emalljungę, bo to największe gondole na rynku, natomiast xlander był od początku jednym z moich faworytów :)

Anoda, zapomniałam rano napisać, że fajnie, że już na wiosnę możecie zacząć się starać o dzidziusia. Za rok o tej porze będziesz miała wielki brzuszek, zobaczysz! :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476695 przez dominia
Czesc dziewczynki :)

Mi sie snily dzisiaj takie glupoty, ze az meza budzilam zeby mnie przytulil :)

Kasia sny zazwyczaj sprawdzaja sie na odwrot, juz jest duzo blizej niz dalej zobacz ile juz dalas rady z czym sobie dajesz rady teraz ! Jestes silna kobieta, masz wspanialego syna, poswiecasz mu duzo czasu i uwagi i zobaczysz, ze kiedys sie to bardzo oplaci :) glowka do gory i do przodu :) ja czasem tez mam takie nerwy wydre sie na M i pozniej mam wyrzuty sumienia i go przepraszam.. Juz niedlugo luty urodzisz piekna i zdrowa coreczke :)

Dobrze, ze Was mam bardzo pomoglyscie mi z ta cukrzyca bo tak to bym pewnie siedziala i plakala bo bym nie wiedziala co robic.. W szpitalu jak lezalam kazda podnosila mnie na duchu :) duzo sie od Was nauczylam :)

12 lata 1 miesiąc temu #476703 przez anoda89
Pliszka no ja myślę że za rok to będę chodziła jak balonik :laugh:. Nie mogę się już doczekać aby tylko się wszystko z tym szwem wyjaśniło.

12 lata 1 miesiąc temu #476721 przez Alina2408
anoda z pewnoscia sie uda zobaczysz :):)

kasia ja tez mam takie dwie panie co mi cisnienie pdnosza za wszelka cene chca popsuc moij zwiazek z m i nic do nich nie dociera opowiadaja bajki na jego i moj temat... jedna to byla m i ona nawet opowiada ze on do niej jezdzi i ogolnie ale druga to jego bratowa powiem wam ze chyba sama sie nie spodziewalam ze sa tacy podli ludzie.. u nas nawet sa telefony z pogrozkami wiec chyba w najblizszym czasie zalicze policje bo mam juz dosc... wczoraj wieczor tez tak bylo... nie ma dla nich swietosci

kochane czy moge sie przypomniec z klikaniem juz tylko trzy dni i na jakis czas dam wam spokoj :):) www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158

jutro swiadoma mama chce zeby m ze mna pojechal czy jego tez mam rejestrowac kto mi podpowie???

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476725 przez [email protected]
Hej dziewczynki :) wczoraj za wczesnie zjadlam kolacje po 20 a o 1 w nocy szperalam po lodowce,bananów brak,znalazłam kiepskie jabłka,zjadłam i jakoś usnełam

kasiu nie martw sie,musi być ok,życzę Ci dużo cierpliwości,zreszta sobie też bo z tym różnie bywa u każdego,na pewno lepiej sobie bedziesz radzic z dwójką dzieci niż ja z z jednym,też sie boje jak to będzie,tak jak dziewczyny piszą silna Babka jesteś i dasz rade ze wszystkim :)

Anoda trzymam kciuki i ciesze sie ze to już na wiosne :)

Dziewczyny które mają anemie spróbujcie soku z buraka,wczoraj byłam u kuzynki,która miała anemie w ciąży i kupuje taki sok w sklepie ze zdrową żywnością i wyniki po nim poprawialy sie,ja czasem robie ale taki mieszany z jabłkiem i marchewką,polecam

12 lata 1 miesiąc temu #476746 przez jadziatopol
hej kochane :)
Anoda tez sie nie moge doczekac kiedy nam sie pochwalisz brzusiem :lol:
Kasia kurcze...wiem..kazda z nas ma takie dni,ze wszystko wydaje sie nie do ogarniecia ...wszystko nas przerasta...ale jutro wyjdzie słonko, zobaczysz :lol: ja nie raz bylam w skrajnie trudnej sytuacji w zyciu...oboje bylismy bez pracy z dnia na dzien, najblizszy czlonek rodziny zostawil mnie z pół milionowym długiem,ktory musialam splacic i wtedy wydawalo mi sie,ze to juz koniec...ale powolutku zaczelo sie wszystko zmieniac i usmiech zawital na mojej twarzy. Kasia, uwierz! za niedlugo los sie odwroci i bedzie cudownie a w ramionach bedziesz tulic swoja ukochana, zdrowiutka córeczke :)
Ja dzisiaj obudzilam sie o 3 w nocy i nie moglam spac do 4 z glodu...w koncu wstalam i zjadlam Wase i wypilam 2 szklanki wody i usnelam i rano cukier nizszy niz zazwyczaj :lol:
Mi tez bardzo wasze towarzystwo pomaga...nie wiem co bym zrobila sama. Jestescie ogromnym wsparciem :kiss:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #476777 przez michasia
Alina w Bydgoszczy było tak, że przy wejściu na warsztaty nie sprawdzali imienia z listą, tylko wpisywali na kartkę. Także nie trzeba rejestrować osoby towarzyszącej. Ale warto zabrać kogoś ze sobą, bo wtedy dostaniecie 2 ankiety, a to z ankiet losują nagrody.

Ja byłam rano chwilę w kuzynki, a teraz się wezmę za wypełnianie papierów firmowych męża, bo ze 2 m-ce temu kupiliśmy w skarbówce te wszystkie ewidencje sprzedaży, księgi rozchodów, ewidencje środków trwałych itd i nic nie wypełniliśmy do tej pory...
A urzędnicy lubią podobno sprawdzać młode firmy.

Kasia mam nadzieję, że wkrótce Twój mąż nie będzie wiedział w co ręce włożyć, tyle będzie miał pracy.

12 lata 1 miesiąc temu #476804 przez ola85
Witajcie,
U mnie poranek dzisiaj bardzo mglisty. Też w nocy śniły mi się jakieś głupoty, w nocy byłam przerażona, a dziś rano już nawet tego nie pamiętam :)
Kasiu, jesteś bardzo dzielna, każda z nas musi sobie czasem popłakać, trzymam za Ciebie mocno kciuki żeby było lepiej
Anoda, my po poronieniu mieliśmy czekać pół roku, ale czekaliśmy trochę dłużej bo bardzo się bałam, ale potem szybko się udało :) Na razie odpoczywaj, w marcu czekamy na dobre wieści.
Pod postem wklejam moje zdjęcie, takie codzienne zrobione komórką, ze ślubnymi na razie się poddaję, nie mam cierpliwości do komputerów.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #476805 przez Alina2408
michasia dziekuje :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #476819 przez anoda89
Kasia teraz macie trochę pod górkę a potem już tylko z górki :).

Jadzia ja to lubię na wasze brzusie patrzeć a Wy tak rzadko je pokazujecie :silly:.

Ola ładne zdjęcie :). Same piękności na tym naszym forum :). Normalnie trzeba odczekać trzy miesiące ale że miałam CC to pół roku muszę czekać.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka