BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #476982 przez Alina2408
dziewczyny a co z dzyzgunia??? ja sie dawno jej nie doczytalam

...nie oddam Cię nikomu...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #476997 przez jadziatopol
xpatii ale masz wesoło :lol: i cieplutko z takimi maluchami :lol:
Alina glosiki oddane :lol:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #476999 przez xpatiiix3
Alina No zawsze coś, przynajmniej się nie nudzę i jest trochę zajęć przy takiej grupce dzieci, ale to dopiero po południu jak wracają do domu ;)

No i zrobiłam pranie i stoi już od 2 godzin wyciągnięte z pralki, ale mam takiego lenia, że nawet nie chce mi się iść rozwieszać, a zaraz muszę wyjść po młodego, czasem ciężko się przemóc, żeby coś zrobić jeszcze teraz taki nieduży remoncik robić będę, ale to dopiero jak mi okna powymieniają w przyszłym tygodniu, bo przeprowadzić się muszę piętro niżej, tam sobie urządzam nasz wspólny kącik ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 1 miesiąc temu #477016 przez Madlen
Mam nadzieję, że gondola 75 cm będzie wystarczająca i ze nie urodzi się wielkolud :)
Od marca coraz cieplej będzie (chyba) i do lipca spokojnie powinno wystarczyć?
Na razie nie kupuję.
A Wasze gondole ile mają?

12 lata 1 miesiąc temu #477019 przez xpatiiix3
Z moim braciszkiem, jakiś rok temu ;** hehe z praniem w tle ;P ok lecę po młodego już ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #477026 przez Madlen
Ale ślicznie. Jacy podobni :)

12 lata 1 miesiąc temu #477031 przez michasia
Princess ja z tej firmy nie mam w domu żadnej, więc się nie wypowiem. Tu jest link do tematu na forum o nich www.chusty.info/forum/showthread.php/77091-kieszonki-CollaBaby
poczytaj, zdecyduj.
Mam w domu pieluszki może z 4 firm, jak narazie najlepsza wydaje mi się Babyetta, Ale okaże się w praniu co i jak, bo tak bez dziecka to ciężko ocenić.
xpatiiix3 to fajnie, zawsze wesoło w domu i będziesz miała pomoc przy Maluszku.
Madlen, w wakacje dziecko już nie będzie takie opatulone w wózku jeździć, to chyba się zmieści:) a później wiadomo, że spacerówka jak już będzie siedzieć.

12 lata 1 miesiąc temu #477036 przez jadziatopol
Xpatii fajnie cie zobaczyc :lol: kolejna ładna mama do kolekcji :lol: jestescie troszke podobni :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #477040 przez Madlen
kurde nie mam doświadczenia, muszę sobie wyobrażać jak dziecko będzie szybko rosło :P

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477052 przez jadziatopol
Madlen podam ci zaraz na przykladzie mojego syna...znajde tylko ksiazeczke zdrowia :)
o! mam. Jak sie urodzil to mial 58 cm ...równe 3 miesiace pozniej mial 65 cm...a w wieku 5 miesiecy 68 cm...6 miesiecy 75 cm :) ale gondolą pojezdzisz przez gora 4 miesiace...wiec spokojnie starczy gondolka 75 :) :) ja korzystalam z glebokiego wózka 3 miesiace tylko

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477053 przez DOMI
MADLEN moja gondola miała jakieś 72 cm długości wewnątrz. Nie uważam aby to było za mało. Po 3 miesiącach synek nie chciał już jeździć w gondoli bo nic nie widział i przeszedł do spacerówki. Oczywiście jeździł w niej w pozycji leżącej.
Gondola nigdy nie była w okresie użytkowania za ciasna.

12 lata 1 miesiąc temu #477059 przez MartaB
Madlen na spokojnie:) każde dziecko jest inne inaczej rośnie, gondolki są różne wiadoma sprawa, natomiast ciężko jest wybrać właściwą bo niby skąd masz wiedzieć jaka będzie dzidzia??? akurat przed Toba tak na prawdę półtora miesiąca zimy a potem idzie wiosna i można kombinowac, cienszy śpiwór, kombinezon itd..itp...:) Na pewno wybierzesz coś właściwego :) Moja Agata miała refluks i już w piątym miesiącu jeździła w spacerówce bo tylko w takiej pozycji była spokojna i spała...:)Kombinowałam by miała odpowiednią pozycję od siedzenia i tyle, miałam Mutsiego i tam była taka opcja lekko leżąca, wykorzystywałam ją:) przy dziecku się jest mega elastycznym i twórczym, dasz rade:)

12 lata 1 miesiąc temu #477061 przez andzia_zg
Moja gondola w Tako Warrior ma podobno 79cm od strony wewnętrznej (tak jest napisane)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #477062 przez kasia123m
Madlen spokojnie sie zmiesci do lipca sierpnia.ja tez mam xlandera.ta gondola nie jest wcale taka mala a w lecie dziecko w kombinezonach jezdzic niebedzie.a we wrzesniu najpozniej wszystkie sie przerzucimy na spacerowki obojetnie czy to xlander czy inny.synek kolezanki wielki koncem lipca go do spacerowki przerzucila....a urodzil sie w polowie marca czyli mial ponad 4mies.ale on idzie wzrostem i waga po 95centylu wiec naprawde jest duzy.wiec spokojnie do lipca pojezdzimy.a spacerowka w xlanderze jest duza i dobrze zabudowna.ja porownywlam espiro vector pro i tam spacerowka wezsza i mniejsza.w epsiro gtx byla wieksza...ale damy rade ze wszystkimi wozkami spokojnie.

Mlody przyszedl z bolem brzucha z przedszkola.teraz go chyba nieboli ale kij wie co z tego bedzie.dalam mu probiotyk i sama wzielam.
Mnie boli dol brzucha ale tosia lezy dziwnie ze okopuje dol...sie obrocila.i moze przez to mnie boli.jak zmierze cukier to poleze lepeij troche.

12 lata 1 miesiąc temu #477063 przez MartaB
Domi dokładnie...masz racje, a ja głupia albo nosiłam ją na rekach albo ryczała godzinę zanim zasneła...a potem po czwartym miesiącu do spacerowy opcja lezaca i do widzenia...spiwór mega gruby koc i było dobrze a mała zawsze cieplutka:)i spała jak talallala

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka