- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia jak twoj cukier po truskawkach...bo ja jem truskawki miedzy posilkami z kefirem i cukier 85
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ja dzisiaj na obiad jadłam ten makaron ze szpinakiem ale dołożyłam sobie jeszcze troszkę pieczarek uduszonych z cebulką i kawałeczek piersi z indyka, zjadłam na dwa razy bo się bałam, że za dużo tego ale cukier był super
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Mi brzusio sie stawia od kiedy wyszłam ze szpitala w następnym tygodniu ide we wtorek do gin to mu powiem a właśnie on może mi wypisać recepte na te paski do glukometru ? bo jak pomyślę o kolejce do pediatry to mnie od razu odrzuca
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
mój Filipek tak śmiesznie dupką się wypiął taka górka z jednej strony.. i tak jakbym go dotykała bliziutko
czekamy na M, wraca z pierniczkami toruńskimi z delegacji
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu, mam nadzieję, że się dobrze czujesz?
Sylwia, nieźle Oby mi się wreszcie włączył ten syndrom, bo pokoik dziecinny wciąż czeka...
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
malemu daje orsalit co 10min lyzeczka..odwodniony jest troche...sama zayzlam o 13 jego dicoflor 30 i chyba na noc wezme drugi....
czytalam o cukrzycy i ponoc najgorszy jest tydz 30-31 bo cukry cholernie szaleja i nie da sie ich opanowac...noi ze zagrozenie ta makrosomia dziecka jest miedzy 28-32tyg ciazy i wtedy trzeba pilnowac zeby dziecko zaduzo nieroslo...
noi czytalam tez ze na insulinie cyba bede skazana na kopernika..jakbym byla na samej diecie to nie..
zdenerwoawana troche jestem..brzuch mam twardy...Boze oby mnie ten syf niedopadl...
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do urlopu mac i tych zmian to rozmawialam dzis z ksiegowym i powiedzial , ze ta kasa , ktora sie dostaje przez te pol roku bedzie rozlozona na ten dluzszy okres wiec ilosc budzetu sie nie zmieni ;/
chomiczka nie martw sie lepiej wziac antybiotyk niz sie meczyc i tym samym bardziej dziecku zaszkodzic ;/ trzymam kciuki za ciebie
co do polipa to nie moge sie wypowiedziec , bo nie wiem jak to jest
ja wrocilam do domku nalazilam sie dzisiaj i mam swietny humorek
musze poszukac loza do sypialni , bo musimy sie przeniesc z pokoiku Leosia do mniejszego i zaczac urzadzac wkoncu
ja juz nie mam pomyslu na te mebelki dzieciece :/ masakra nic mi sie nie widzi , a z bialych chyba rezygnuje , boje sie , ze szybko beda nie do okielznania przy maluszku
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia dobrze,ze mi sie nie wlacza syndrom wicia gniazda
Kasia no po mandarynce tez tak kiedys mialam. Ciekawe rzeczy wyczytalas. To ja jestem w 30 tygodniu teraz i cale szczescie jak na razie nie szaleja mi cukry ...wrecz przeciwnie ...unormowaly sie....no ale jeszcze 2 tygodnie i wszystko sie moze zdarzyc. Kasia...nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu mam nadzieje ze nie zarazisz się tym wirusem od synka, teraz taki czas, że o wszelkie choróbska niestety nie jest trudno..
Jadzia mmmm truskawki, dobrze że mi przypomniałaś bo ja mam mrożone maliny i jagody, chyba też się skuszę na koktajl
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeśli chodzi o macierzyński będzie wypłacany po nowemu w wysokości 80% wynagrodzenia przez rok, do tej pory jest 100% wynagrodzenia przez pół roku, więc jak nie licząc tracimy na tym, ja ok. 5000 zł.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zrobiłam ciasteczka coś jak fornetki,uwielbiam je,nie wiem czy slodkie mamy mogłyby zjeść,są bez cukru,zrobiłam z powidłami,z morelą,z jagodami,najlepsze te drugie
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
chomiczka co do zebow to mozesz sobie kupic dentasept i tym plukac to ziolowe i dobrze robi na zapalenia... wiem cos na ten temat bo ja juz mam usuniete 3 osemki i to chorurgicznie a czwarta w drodze...
dziewczyny ja sie urodzilam 63 cm i 4500 taka jakas na wypasie jestem dzieki bogu przestalam rosnac w wieku 13 lat ale i tak mam 180 cm wzrostu wiec my kupujemy wozek z wieksza gondolka
co d glosow to nie ma jak tego sprawdzic kto ma wiecej miejmy nadzieje ze sie uda i dziekujemy za wszystkie kliki www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158