- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MartaB
- Wylogowany
- gaworzenie
z żłobkami bywa różnie, ja mam w żłobku 3 godziny tygodniowo i powiem tyle...dziś połowa była w stanie bynajmniej nie pewnym ...rozwolnienie na maxa i po telefonach do rodziców jakoś im po dzieci śpieszno nie było ...ba nie mówiąc o tym, że zgłosili rano że dzieci w nocy źle spały, były niespokojne nie jadły...więc chyba wiedzieli że coś się może wydarzyć a mimo tego po dzieciaka nie śpieszno:)więc nie ma co uogólniać bo tak jak żłobek różny tak i rodzic:). Przy wyborze na pewno trzeba kierować się opinią tych co znają placówkę, ja wolę instytucje publiczne ponieważ mają nadzór kuratora oświaty a teraz po zmnianie przepisów kontrole są co chwilę, bynajmniej w warszawie .
a tak poza tym to ja dziś tylko sałatka nie mam weny do robienia obiadu i coś mi mandarynki zaczęły wchodzić dziś pierwszy raz w życiu zjadłam jogurt kozi pycha polecam:).
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dzisiaj rano byłam na badaniach krwi, potem wpadłam na chwilę do pracy, potem robiłam obiad i od teraz wreszcie mam wolne. W nocy coś nie mogłam spać cały czas bolały mnie plecy.
Wczoraj moja mała była bardzo leniwa, ale dzisiaj już szalała w brzuszku.
Gabilee - na pewno bardzo się stresujesz, dobrze że jedziesz do lekarza, na pewno wizyta Cię uspokoi. Ja miałam takie brązowe plamienia, zawsze się bałam i je konsultowałam, ale na koniec przechodziło. Powodzenia i daj znać jak wrócisz.
Jadziu - gratuluję zdolnego partnera. Mój mąż ma słuch jakby mu słoń na ucho nadepnął.
Pisałyście o wymiarach dzieci. Ja myślę że wielkość dzidzi zależy i od wzrostu mamy i taty :)No i oczywiście od prawidłowego rozwoju. Ja też dołączam do grona wysokich mam. Ja jak się urodziłam to miałam 4,1kg.
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola no zdolny muzycznie chlop ja tez z muzyka za pan brat...ale talentu do spiewania nie mam. On gra na skrzypcach a ja na fortepianie Moze Hubi odziedziczy troszke po nas zamilowanie do muzyki
DOMI ja stracilam 4 kg ale moze to i dobrze. Hubert rosnie i to najwazniejsze
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia, zazdraszczam Ci, że grasz na fortepianie. Mi też się marzy, jak na razie gram na keyboardzie, na fortepian niestety mnie nie stać i nie mam gdzie go postawić
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po mandadrynce wczoraj mialam 118 po ktryms posilku..widac za duzo cukru moze miala...
Po dwoch waflach ryzowych z ciemnego ryzu z pestkami dyni sonko cukier 92...wiec super..mozna dojesc..Czy schudlam..nie wiem...sie okaze w pon u gina ale chyba nie...raczej zatrzymalam sie w miejscu...
ja koszulek do karmienia szukalam tanszych bo nie mam zbytnio kasy i chyba takie kupie..
allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazow...s-m-i2797606661.html
takie smieszne...
Gabille bedzie dobrze...moze to jakies plamienie po seksie..ale lepiej sprawdzic..
ide mierzyc cukier po obiedzie...
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia, śliczne te koszule Ja też nie jestem za tym, żeby kupować drogie, na dwie wydałam ok 100 zł i więcej nie kupuję. W gruncie rzeczy to nie jest takie tanie...
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia ja niestety mam cukier po zupie i drugim 128 moze robie blad bo jem najpierw zupe...potem po pol godzinie drugie i cukry sie nakladaja
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Zjadlam chyba za duzo kapusniaku, az sie boje patrzyc na cukier
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia nie mam zielonego pojęcia jakie imię wybrać tak bardzo się przyzwyczaiłam do imienia Adrian i tęsknię za nim. Ale na razie na tapecie mamy Kacper albo Igor ale jeszcze wszystko może się zmienić
Gabilee trzymam kciuki mam nadzieję że wszystko będzie ok
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia a co jadlas?ja mialam piers na patelni grillowej z oliwa z oliwek posypana przyprawa grykos...marchewke jako surowke..ogorka kiszonego...noi kasze...cukier 90 .Ja tez jak robie zupe to drugie jem pol godziiny-godzine potem...
domina moze jesz zamalo weglowodanow?a glodna nie chodzisz?dojadasz miedzy pisilkami?te paski ketonowe by CI sie przydaly..wiedzialabys ze maly je odpowiednio...
Tosia chyba tez powinna miec juz kolo 1kg...ostatnio miala niecale 700gram...to bedzie chyba 26tyg 5 dni...albo 6 dni...to moze jeszcze mniej niz kilogram...nie wiem..
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa