BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #478380 przez dominia
Ciężko jest a momentami wrecz krytycznie .. :( pojadlabym sobie tak porządnie a wiem, ze sie nie da i nie moge :( jakos juz powoli się przyzwyczajam do tego wszystkiego..Jadzia damy rade ! :blink: Ty już niedługo będziesz mieć Hubiego w ramionach :) Ja sie nie mogę doczekać aż najem się słodyczy :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #478394 przez Marlena1888
aneta allegro.pl/tutek-grander-alu-3w1-gratis-...iej-i2786012700.html
ten wózek bardziej mi się podoba :) extra :)

dzyzgunia zagłosowane :)ale fajnie.. randka... to życzę upojnej nocy ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478409 przez kasia123m
domina jedz czesciej a mniejsze porcje...i wtedy mozesz pododawac...a ten chleb znalazlas...chleb Ig w domu chleba..je sie go 3 razy tyle niz tego zbitego razowego czt=y grahama...i jest lekki jak zwykly chleb...Laska glodna masz nie chodzic bo pojawia sie ketony w moczu..lepeij troszke cukry przekroczyc niz miec ketony w moczy..tak mowily pielegniarki...
Jadzia skad TY bierzesz kalarepe?hehe.....musze napisac M ze4by mi kupil warzywa bo teraz nie miaalam..zjadlam dwie IG z serkiem topionym,,,i pol kiwi i wyszlo 100 wiec ok...i grapefriuty niech kupi...bo kupil pomarancze...ja tez bym zjadla juz cos innego..ostatnio w piekarni maja sliczne male poczucie...mniam..nie mowiac o tym ze czekolade to bym dopiero pochlonela..i nadal nie kupilam tej gorzkiej na probe...Probowalyscie ?

Gabille i jak po wizycie..?

mrufka kurde lezysz to kaz mezowi napisac jestem i wszystko ok bo sie martwimy!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #478421 przez DOMI
Kasia ja próbowałam jeść tą czekoladę o zawartości kakao > 70% . Niestety jak dla mnie nie ma to nic wspólnego ze słodyczami i mlecznej nie zastąpi. :(

12 lata 1 miesiąc temu #478440 przez jadziatopol
Kasia kalarepa? jest w kazdyn warzywniaku....ale juz nie moge patrzec na nia...fuj. ja tez prowalam gorzkiej i to samo wrazenie odnioslam co Domi

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #478473 przez gabilee
wrocilam..
odkleilo sie lekko lozysko :/ jak znowu bede plamic to do szpitala ... ale nic nie ma teraz , ale mowil , ze od tego sie zaczyna ;/ czyli najpierw plamka pot45em znowu plamka i potem krew i oderwanie lozyska... powiem wam , ze mam juz dosyc ciazy chcialabym zeby krocej trwala ciaza , bo wy76miekam jak jeszcze cos mnie zlego czeka ;/

12 lata 1 miesiąc temu #478479 przez Satine0
Gabilee wszystko będzie dobrze;* mam nadzieje, że na tej plamce się skończyło.

12 lata 1 miesiąc temu #478484 przez DOMI
Gabilee to trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.

12 lata 1 miesiąc temu #478504 przez anoda89
gabilee będzie dobrze. Dostałaś jakieś leki?? Masz to szczęście ze u Ciebie była plamka a u mnie nic, wszystko szło do środka.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478511 przez sylwia1986
Gabilee trzymaj się kobietko, będzie dobrze, uważaj na siebie :)
Drzyzgunia dopiero teraz odsłuchałam tej kolędy, normalnie się popłakałam,w zeszłym roku umarł tata mojego M, a ja termin porodu mam w okolicach 55 urodzin jakie wypadałyby mojego teścia w przyszłym roku..
Mi już drugi raz tak dziwnie cierpnie lewa noga, nie byłoby w tym nic dziwnego gdybym siedziała lub leżała, ale dzieje mi się tak podczas chodzenia.. Mam nadzieje że żaden zakrzepik mi się w żyle nożnej nie tworzy.. :(

12 lata 1 miesiąc temu #478519 przez jadziatopol
Gabilee jej....cale szczescie ze poszlas do lekarza :ohmy: dbaj o siebie i maluszka i duzo odpoczywaj :kiss:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #478551 przez andzia_zg
Gabilee całe szczęście, że poszłaś do lekarza. Trzymaj się cieplutko i oszczędzaj się.Oby wszystko było ok.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #478554 przez Marlena1888
gabille współczuje, dobrze że pojechałaś do gina.. Odpoczywaj teraz :* 3maj się ciepło :*

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478557 przez dominia
Gabilee trzymaj się kochana :kiss: odpoczywaj, wszystko będzie dobrze, już niedużo zostalo :)

Jutro na 12 idę do przychodni :) mama dzwoniła do lekarki bo to nasza znajoma mieszka kilka domów niżej i wypisze mi te paski :) Kazała mi zabrać ze sobą wypis ze szpitala bo tylko tam miałam konsultacje diabetologiczna :) mam nadzieje, że szybko to załatwie :)
A własnie i ona powiedziała, że wypisze te recepty ale nie wie czy będą wtedy zniżki :unsure: jak to jest dziewczyny ?

12 lata 1 miesiąc temu #478607 przez jadziatopol
Dpminia a ona jest lekarzem ktory przyjmuje w ramach funduszu?jezeli tak to bedziesz miala 30% znizki...bo cukrzyca ciazowa jest na 30% :)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka