BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #477847 przez kasia123m
Jaa juz w domu...syn odrana w miare.niewymiotuje...odrobine jadl mojej wasy i chrupkaa...Pytalam co w razie gdy u mnie sie czanie...pielegniarka kazala brac na noc insuline bo mowila ze ona nie jest zalezna od posilkow noi przetrwac.martwily ja tylko ketony ktore moga sie pojawic w trakcie glodu...ale caly czas licze na to ze moze mnie ominie....Tosia sie chyba obudzilaa...pewnie smacznie spala w tramwaju...niedlugo 2 sniadanie....tylko kurde na obiad nic nie mam a zdomu niewyjde bo mlody w domu....moze jajecznice z kanapka zjem...a jajecznice normalnie na maselku robilyscie?i z jednego jajka czy odrazu z dwoch?a moze jajko sadzone ale to kurde smazone...do tego kasza i surowki...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #477871 przez dominia
Ja Kasia jadlam jajecznice na maselku z dwoch jajek :) ale kurcze juz chwile temu :)

12 lata 1 miesiąc temu #477892 przez kasia123m
to moze bym zjadla kasze...czyli weglowodany plus.ta jajecznice..nabiaolowa zamiast miesa i surowki...no chyba ze mezowi sie uda wczesniej wrocic do domu to go wysle po jakas piers z kurczaka i wrzuce na patelnie grillowa..
ponoc w przedszkolu 12 dzieci..pani wymiotowala cala noc...nie wiadomo czy przedstawienia nieprzesuna bo mialo byc jutro o 16..

12 lata 1 miesiąc temu #477925 przez sylwka727
już się melduję. Nie nadrobiłam zaległości mam około 100 stron do nadrobienia i nie jestem na bierząco. Na wizycie połówkowej okazało się że córce coś wyrosło w szoku byłam przez kilka dni i nie mogłam się oswoić z tą myślą a tak poza tym to wszystko z nim dobrze jdynie serduszka nie widziała bo żebra cieniowały i nie zrobiła zdjęć 3d bo wody się tak rozłożyły i c.d połówkowego 1.12 A ja wreszcie pozbyłam się bakterii jakiejś cholernej i po ponad 2 miesiącach wyszedł poseiw ok. Czasami mam wrażenie że kręgosłup mi pęknie bo tak mnie boli. Ostatnio jakoś miewam kiepski humor cały czas płaczę za chłopcami to za ciocią która zmarła miesiąc po Adrianku nie chcę tych świąt - przerażają mnie nie mam na nie ochoty mogłabym je przespać i obudzić się już po...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 1 miesiąc temu #477941 przez drzyzgunia
Hej dziewczyny jestem jestem dziękuje za troskę :) podczytuje was ale ostatnio nie mam weny do pisania :) temat cukrzycy jest mi obcy więc nie będę się wymądrzać :P powiem wam jedno ja jestem osoba o sporych gabarytach a cukrzycy nie mama więc nie ma pojęcia od czego to jest uzależnione mimo, ze babka mnie na początku ciąży straszyła i okropnie się bałam ale straszyła mnie też nadciśnieniem i też nic z tego bo ciśnienie mam ok głupie babsko :angry:
a co do wagi to ja póki co mam 4 kilo na plusie ale jak byłam w szpitalu wyszło ze tylko 2 więc trochę byłam zdziwiona tak szczerze nooo ale skoro Bartek rozwija się dobrze to ja się nie będę martwiła :)
Jutro mam randkę z mężem wybieramy się do kina kurcze tak się cieszę tym bardziej że ostatnio miałam jakiegoś doła związanego z ciągłym siedzenie w domu :( wiecie w Warszawie nie mam rodziny przynajmniej tej najbliższej a z daleką jakoś nie utrzymuje kontaktu. Moje koleżanki też zapracowane i nie maja za bardzo dużo czasu aby zajmować czas ciężarnej :( więc całe dnie siedzę sama w pustym domu bo M pracuje na 3 zmiany a do tego co drugi weekend szkoła :( nooo ale cóż byle by do 17 grudnia wtedy zwali się do nas moja ukochana rodzinka i czas szybko zleci :)

Słodkie dziewczyny jesteście dzielne podziwiam wam :) Uszy do góry :)

12 lata 1 miesiąc temu #477964 przez drzyzgunia

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #477986 przez [email protected]
Hi mamusie :) posprzątałam w szafkach nareszcie kuchnia ogarnięta,jeszcze została mi sypialnia ale to musze z M bo nie dostane na wyższe półki,wczoraj zadzwoniłam do stolarza i może zrobi komodę dla Gabrysia,zobaczymy ile powie,w sklepach nic mi nie pasuje.

sylwka nareszcie sie odezwałaś,najważniejsze że z dzidzią ok,będzie syneczek mamuni :) ja też nie mam ochoty na świeta pierwsze bez Taty,przerażają mnie i też rycze,masakra ale jakoś będzie

12 lata 1 miesiąc temu #477994 przez andzia_zg
aganobla ja tez rozglądam się za komoda w sklepach i najgorsze jest to, że są one bardzo płytkie. do szuflad praktycznie ciężko cos zmieścić, a jak jest już komoda szersza to dużo kosztuje :/

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478003 przez [email protected]
andzia oglądałam w Forte i nawet jedna albo dwie były ok ale kolor mi nie pasił,ja szukam z szufladami z miękkim domykiem,czekam na wycene od stolarza,mam nadzieje że nie rzuci sumy z kosmosu,w Forte kosztowała 350-460 ta droższa miała super szuflade podwójną i półki,niestety jest dwukolorowa

12 lata 1 miesiąc temu #478006 przez anoda89
Sylwak nareszcie :)!!! Kochana ja mam tak samo nie chcę w tym roku świąt i najchętniej bym wyjechała ale teściowa pewnie by nie była zadowolona. Musimy jakoś przetrwać. Ja dzisiaj też mam kiepski dzień. Pomyślałam że niedługo Mikołajki i prezenty na Święta trzeba kupić i myślę co Małemu kupić. Kupie jakiego misia. Trzymaj się :kiss:.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478009 przez andzia_zg
aganobla ale chociaz będziesz miała taka jaka chcesz. Może rzeczywiście cena będzie ok. Ja też przeglądałam komody Black Red White i Forte ale właśnie te kolory były takie dobijające i pstrokate. A chce cos uniwersalnego, że jak będę miała własne mieszkanie to bedę mogła ją gdzieś postawić i nie będzie straszyła (bo na razie mam wynajmowane mieszkanie i chcę coś taniego bo nie opłaca mi sie inwestowac w coś co jest nie moje)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #478015 przez [email protected]
andzia może popatrz na allegro i tablicy,ja przegladam i nawet nie które ok ale nie w moim mieście a wolałabym widzieć co kupuje

12 lata 1 miesiąc temu #478022 przez anet-a-1401
Hej dziewczyny wyszłam ze szpitala w poniedziałek z mała wszystko dobrze w ogóle nie wypoczęłam te budzenia i chaos to nie dla mnie . Mam jakieś bakterie w moczu ale chyba nie groźne bo nic na nie nie dostałam . Ja święta lubię i nie mogę się doczekać śnieg i ta atmosfera chodź w tym roku będzie licha bo święta po raz pierwszy bez dziadziusia . A Po za tym bliżej porodu będzie:D postanowiłam ze kupie nowy wózek jakoś w styczniu bo będą niezłe przeceny, i będę miała ten który mi się tak podoba:D
allegro.pl/tutek-grander-alu-3w1-gratis-...iej-i2786012700.html
albo taki
allegro.pl/tambero-tutek-ambero-3w1-grat...iej-i2786007174.html
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #478030 przez andzia_zg
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

andzia może popatrz na allegro i tablicy,ja przegladam i nawet nie które ok ale nie w moim mieście a wolałabym widzieć co kupuje

no właśnie przeglądam i allegro i tablicę ale tez wlaśnie nie ma nic w moim mieście i w okolicach a czegoś rozwalającego się nie chce kupić. Takie rzeczy lepiej obejrzeć przed kupnem :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478043 przez [email protected]
aneta fajny wózek i kolory super,ciesze sie ze z malutka wszystko dobrze :)

Zmykam na spacer z mamą,pójdziemy na grób to Taty.

Miłego dnia :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka