- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ja coś czuję, że mój K. wymyśli jakąś błyskotliwą odpowiedź, ale jak nic mu tym argumentem "zarzucę".
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Agnieszka86 spędź miło czas z rodzinką
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja dzis nie mialam sily wstac i nie poslalam malej do zlobka, nie zrobilam krzywej, a teraz nie biegu gotuje jej krupnik, bo o 12 powinna zjesc zupe, a zupy ni ma. Jeszcze jakas dziwna kasze kupilam, dlugo sie gotuje. Mam jakies problemy ze zwlekaniem porannym d. No nie mam sily wstac.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Piszecie o Wigilii- my odkąd jesteśmy małżeństwem spędzamy ten wieczór we dwoje . Rano jedziemy do swoich rodziców, dzielimy się opłatkiem, a potem wracamy do siebie . Moim rodzice- zwłaszcza mama - nie są z tego zbytnio zadowoleni . Pierwszy dzień Świąt spędzamy u moich rodziców, drugi u teściów.
Te moje słabości są męczące...Dziś zrobiło mi się słabo w drodze ze sklepu, musiałam kucnąć i dopiero poczłapałam do domu :|. Ciśnienie 110/70, więc chyba nie tak tragiczne. Nie wiem, może Kropek uciska jakąś żyłę albo taki spacer to obciążenie dla organizmu? Czytałam, że teraz krew jest bardzooo odtleniona, może to to
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chichi marzy mi sie Wigilia tylko we dwoje, ew. tylko we troje , a niedlugo czworo, ale juz widze tego focha.
Ela takie plastry przy Twoich cycach sie nie nadaja. Musisz sobie kupic stanik bardotke z obszyciem od srodka siliconem, oczywiscie z odpinanymi ramiaczkami. TAk sobie probuje przypomiec, ale chyba ja mialam podobna gore u kiecki. Mialam taki stanik. Trzymal cycki, przznaje. To bylo pare lat temu, kupilam go z firmy Samantha, niesty potem wrzucilam do worka do pralki i sie zdeformowal. A super byl pod wieczorowa kiecke.
Kika, a co sobie z ta ci.ka robila? Sluchaj, moze masz waz od pralki w scianie i zalewa. To sie czesto zdaza, nieszczelne jest w scianie, u ciebie nic nie widac, a zalewasz sasiada. Mi tak moj dziadek z gory robil.
Offca nie matrw sie na zapas z tym paciorkowcem. Duzo kobiet to swinstwo ma, sama znam kilka oprocz mnie. A jednej to zapomnieli podac ten ampicyliny przy porodzie i potem dziecko na wszelki wypadek dostawalo jakies leki, ale nic sie nie zdazylo. Mnie tez cos znowu swedzi, ale jak pisalam, wsadzilam sobie tabl. rutinoscorbinu , bo wit. C nie mialam, a propozycja meza, zeby sobie wsadzic ogorka kiszonego wydala mi sie nie na miejscu
Zarabiscie jest stac przy garach, a dziecko ci zupa pluje, bo ona juz nie lubi krupniczke. Sprac dup.ko to za malo. Bedzie glowna to sama zawola! Za kare powiedzialam jej ,ze ma spac sama. Ciekawe czy zasnie.
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jestem zaproszona na wigilię do pracy Męża. One są zawsze na bardzo wysokim poziomie i menu też jest konkretne. W zeszłym roku patrzyli na mnie jak na wariatkę bo nic nie tknęłam, bo na drugi dzień miałam laparoskopię a w tym znów ciąża i kilka zestawów z surowinką odpadło od razu. W niemal każdym zestawie do wyboru jest dziczyzna, można jeść w ciąży? No i wszechobecne grzyby, które uwielbiam, ale wiem że dziewczyny gotujecie np zupę grzybową prawda? Za chwilę się okaże, że będe musiała zamówić sobie chlebek z masełkiem ;P
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
[
Chichi marzy mi sie Wigilia tylko we dwoje, ew. tylko we troje , a niedlugo czworo, ale juz widze tego focha.
Oj Depeche u nas też były fochy i to niemałe...W tym roku mama lekko "odpuściła" ze względu na ciążę, ale już zagadywała czy czasem nie zmieniliśmy zdania .
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziczyzne mozesz, no chyba, ze sami na te dziki poluja i sa niebadane to balabym sie Ale pewnie kupna, ja wpierniczam dziczyzne co tydzien u tescow . Z grzybami to jest roznie, jedni moga drudzy nie, sa ciezkostrawne i dlatego. Ja nie moge, ale zupka grzybowa mi nie szkodzi. Wczoraj zrobilam taka z duza iloscia grzybow, nic mi nie bylo, wiec troszke mozesz ( no chyba, ze z muchomorow, to patrz to samo co z dzikiem).
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No i wszechobecne grzyby, które uwielbiam, ale wiem że dziewczyny gotujecie np zupę grzybową prawda?
U mnie jest ta słynna rybna, o której tu tez pisałyście
Ale Unbreakable ja wcinam na przykład przysmażone pieczarki z cebulką (miałam je w minioną sobotę) i nie skarżyłam się na żadne przypadłości żołądkowe.
A jeżeli chodzi o dziczyznę to nie wiem- jeżeli jest ze sprawdzonych źródeł (bo wiadomo jakaś włośnica czy cosik...), to chyba nie ma przeciwwskazań.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa