BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #495805 przez Gosia27
Andzia_zg patrzyłam, patrzyłam. Własnie R odebrał wyniki z glukozy i po 2 ha wynik 105. Czyli mogę żreć do woli słodkiego.
Jutro mam wizytę to będę spokojniejsza. Po prostu martwię się że przez tą wade serduszka mała źle przybiera

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #495810 przez sylwia2
Witam dziewczyny,czytam o tych waszych potrawach wigilijnych i normalnie szok, bo pierwszy raz miałam przez to ogromna zachciewajkę na pierogi z kapusta i grzybami ( i miałam takowe w zamrazalniku) wiec odgrzałam sobie i tak sie najadlam jak wielki chłop :laugh:i jak mi smakowały pycha :laugh:

Ale ja miałam dzis straszny sen. Sniło mi sie ze byłam u jakiegos gin i to był poczatek mojej ciaży, nie wiem dla czego z jakiego powodu ale niby mieli mi tam zrobic aborcje ale uciekłam, oni mnie gonili przez całe miasto ( ukryłam sie w obcym budynku), pozniej tez nie sie cos sniło ale jakis grill z rodzicami u moich znajomych ( pieklismy chleb na grillu).Dziwny sen

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #495812 przez andzia_zg
Gosia nie martw się. Wszystko będzie dobrze. chyba wolisz miec dziewczynkę normalnych rozmiarów niż jakiegoś kolosa :silly: Poza tym dziewczynki zawsze są troszke drobniejsze niz chłopcy.
a jutro masz wizyte więc się dowiesz co i jak.
Zjedz sobie na poprawe humoru piernika :lol:

sylwia2 co za sen... :cheer:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #495815 przez sylwia2

12 lata 1 miesiąc temu #495818 przez Depeche
Sylwiaaa zamorduje za te pierożki! Mniami!

Andzia wez mnie nie podlamuj, mloda wazyla 3050 i doslownie mnie roz.ebalo, jak ten tak nie daj Boze odziedziczyl geny po mojej mamcie ( wujek wazyl prawie 6kg) to bede miec tam jeden otwor, bo sie wszystko rozwali!

A mi sie snil porod, jakis latwy i szybki.

12 lata 1 miesiąc temu #495821 przez mamcia2013
Wiecie co ja nawet nie myślę o porodzie.. dla mnie na tą chwilę najważniejsze aby zdrowy synek był.

12 lata 1 miesiąc temu #495826 przez kika1985
Depeche napisał:

patrycja85 napisał:

a teraz moja dzisiejsza przygoda: w piatek w moim domu rodzinnym listonosz zostawił dla mnie avizo. tata poszedł wczoraj odebrac. nie wydali bo Pani (która zna mojego tatę) powiedziała że nie moze bo to z sądu. zadzwoniłam na pocztę w wawie i wypytałam o pełnomocnictwo. można jak najbardziej złożyć takowe (21 zł) ale tam gdzie przychodzą pisma (czyli w mieście rodzinnym). a wiec miałabym pojechać i napisać ze tata ma odbierac pisma, tyle że będac tam mogę odebrać je sama:) no ale nic to. mówię Pani że jestem w ciąży i że nie dam rady więc ona mówi że w ramach wyjątku mogłabym wypełnić tu w wawie a oni prześlą to do mojego miasta rodzinnego, ale pod warunkiem że poczta w miescie rodzinnym się zgodzi. i mój tata rano na pocztę, dogadał się i ustalił że mam wypełnić tu w wawie, panie na poczcie mają wysłać faxem (pani podała tacie nr)na pocztę w miescie rodzinnym a oryginał poleconym wysłać. to sie wybrałam na pocztę, tej pani z która rozmawiałam przez tel nie było ale wyjasniłam co i jak i wypełniłam to pełnomocnictwo, zapłaciłam 21 zł. Pani wysłała faxem, zobowiązała się też oryginał wysłać jakoś służbowo. wychodzę z poczty, dzwonię do taty. on wychodzi z pracy, jedzie na pocztę a tam pełnomocnictwa nie ma, fax nie poszedł bo pani zapomniała że 3 dni temu zmienili im nr:))) tata dzwoni do mnie, ja dzwonie na poczte w wawie, nikt nie odbiera to lecę z brzuchem po tym śniegu bo przeciez tata tam czeka:) podałam właściwy nr faxu, wysłały. tata dzwoni że już doszło, zaraz mu wydadzą. otwiera a to pismo z urzędu skarbowego:))) sprawa która załatwiłam w zeszłą środę. a teraz najlepsze-urząd skarbowy w wawie wysłał do mnie wezwanie że w związku ze zmianą miejsca zamieszkania to ten urząd jest teraz dla mnie właściwy. i wezwanie wysłali kurwa na stary adres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle latania i nerwów, ze nie wspomnę o moich 21 zł:) PARANOJA
wiszę tacie pudełko kostek do gitary za fatygę:)

OZ Ku.wa, ale sie usmialam, chociaz chyba powinnam zaplakac nad ilorazem inteligencji naszych urzednikow panstwowych ( Kika to nie o Tobie)

no ja myślę depeche :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #495829 przez andzia_zg
Właśnie obejrzałam ten filmik... rozwaliła mnie propozycja wózka do joggingu :lol: Ja tam bym nie ryzykowała z bieganiem z wózkiem :silly: ludzie patrzyliby na mnie jak na wariatkę hihi :woohoo: albo wózek z płozami :woohoo: :woohoo: :woohoo:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #495830 przez kika1985
Depeche napisał:

Koticz sorki, ale mi sie myslicie i t na K i tamta na K ;-)

A ja wlasnie polknelam plombe. Chyba czea mnie dentysta. Zwazajac na fakt, ze w tym miesiacu mam platnosci wiecej niz wplywow do kasy, to jestem szczesliwa.

:lol: z głodu połknęłaś???

12 lata 1 miesiąc temu #495831 przez andzia_zg
a mi coraz częściej chodza po głowie myśli o porodzie... boję się, że mnie tam "rozsadzi"... że będę wyglądała "tam" jakby co najmniej wybuchła tam bomba, wszystko rozszarpane i pozaszywane... :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #495833 przez kika1985
depeche ta laska obila sobie coś z cipką bo wlaśnie po porodzie jej sie rozwalila :p i weź tu potem wyjdź na miasto a to nie Warszawa :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #495834 przez kika1985
andzia_zg napisał:

a mi coraz częściej chodza po głowie myśli o porodzie... boję się, że mnie tam "rozsadzi"... że będę wyglądała "tam" jakby co najmniej wybuchła tam bomba, wszystko rozszarpane i pozaszywane... :S

to wtedy do sekretów chirurgii :P

12 lata 1 miesiąc temu #495835 przez Depeche
Pozszywaja, ja nie potrafie o tym przestac myslec, a wiem, ze powinnam. Boje sie jak jasna chole.a.

12 lata 1 miesiąc temu #495838 przez kika1985
Depeche napisał:

Pozszywaja, ja nie potrafie o tym przestac myslec, a wiem, ze powinnam. Boje sie jak jasna chole.a.

ja mam tak samo, u ciebie minęły dopiero 2 lata , a u mnie będzie 7 a ja dalej boje sie jak jasna cholera :huh:

12 lata 1 miesiąc temu #495839 przez mamcia2013
Andzia nie ma co się martwić na zapas :D najwyżej będziesz "wielka " :D :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka