BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 4 tygodni temu #498008 przez Depeche
Kika 215 kg!!!! Szacun!!!!!! Lenusia, jak widzisz mozesz zrec do woli.

Paulina ja sie wcale nie rozkrecam, szkoda mi Lenki. Zeby zarla to niech tyje, ale jak nie zre.

A moja mala to dlugo spala w rozku, lubila lezec taka poobkrecana, a ten wklad kokosowy to sie wyciaga. Ja juz wole zeby byl sztywniejszy ;-) . Moja mloda swoj rozek uzywa jako kocyk dla misiow, raczej go nie odda. Dzis tatus robil jej obiadek i powiedziala, ze tatus robi najlepszy. Teraz tatus wojuje w kuchni z pierogami, bo mi stac nie bardzo i walkowac. Dalam mu forme do pierogow na przetestowanie, jak ja piz.al do zlewu, to dobrze, ze nie oberwalam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #498011 przez koticz
No ja też myślę o rożku tylko tak profilaktycznie,że może się przydać a nie musi więc jak będę kupować to taki najzwyklejszy(najtańszy) bo nie wydaje mi się,żebym go potrzebowała,no nic zobaczy się jeszcze.

Spadam na trochę przed tv,bo mąż zwolnił pilota :cheer:

Aaaaa i chciałam powiedzieć,że mnie też coś łapie :( mam zawalony nos i boli mnie gardło,już wciskam w siebie rutinoscorbin i psikam tantum verde(mąż jest chory i rozsiewa zarazki :dry: )

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 4 tygodni temu #498015 przez Depeche
Gosia, a ja cie podziwiam, ja znajac swoj charakter to pewnie powiedzialabym o tym w mozliwie najgorszym momencie, jestem straszna egoistka.

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #498023 przez andzia_zg
Ale się zezłościłam... dostałam dużo niższego bona teraz na Święta niz było na Wielkanoc :angry: teraz pytanie czy wszyscy dostali mniej czy tylko ja mam mniej bo jestem na L4. Juz napisałam do dziewczyn z pracy z zapytaniem ale na razie zero odzewu :dry:

Jak myślicie... moga dać mniej kasy ze względu na zwolnienie?

Ze złości obżeram sie ciastkami... wrr :angry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #498027 przez Lafi
Andzia ja tylko dostałam bony ze związków, innych u nas nie było, do tego kobitki zapomniały ich podbic wiec znów musze jechac do pracy, ale mam plana, jutro przyjeźdza do mnie szefowa z pracy, musze dom ogarnać, masakra, am jej to, w środe jakde znów l4 bo ide do lekarza to sobie odbiore.
Andzia to ciekawe jakie u ciebie maja zasady bonowania.

12 lata 4 tygodni temu #498033 przez andzia_zg
U mnie do wysokości bona liczy sie staż pracy...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #498036 przez Depeche
u mnie liczyla sie liczba domownikow i zawsze bralam tyle samo... nie wiem, kurde bony sa wyplacane z funduszy socjalnego , moze przez to,ze jestes na zwolnieniu to go nie oplacasz i dlatego... Kika powinna wiedziec, ona sie tym chyba zajmowala w pracy

12 lata 4 tygodni temu #498040 przez andzia_zg
Własnie koleżanka z pracy napisała mi sms, że też ma tyle co ja więc na to wygląda że pożałowali na te Święta i nieźle ucięli wszystkim bony. Zawsze były stałe stawki a teraz kurde ucieli połowe :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #498046 przez Agnieszka86
Koticz fajniutki ten rożek:) Oglądałam go na allegro jakiś czas temu i zastanawiałam się nad zakupem. Literówki, też przemilczałam, ale śmiechu miałam nie mało :lol: A... wspominałaś wczoraj o łóżeczku z IKEI, jak kupisz napisz czy jest solidne i w ogóle napisz:) Bo ja też chciałabym takie bardzo proste, a do najbliżej IKEI (Kraków) mam jakieś 60 km, więc fajnie było by znać czyjąś opinie, żeby nie jechać na marne. Z tego co wiem, nie ma tam szuflady i to dla mnie minus, ale zawsze można pudła kartonowe tam poukładać... I chyba jest jeszcze możliwość dokupienia przewijaka, też w takim prostym, surowym stylu.

12 lata 4 tygodni temu #498052 przez Depeche
oglądam te Rozmowy w toku o tym jk matki wracaja po porodzie do figury... co za pustaki

12 lata 4 tygodni temu #498081 przez Agnieszka86
Ej, wszystkie oglądacie te rozmowy w toku? Tylko ja nie mam dojścia do TV? :dry: Streśćcie potem dobre kobiety :blink: Sądząc po wpisie Depeche, budzą jakieś kontrowersje...

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #498086 przez Depeche
no pierwsza pani, ktora chce byc piosenkarka i w tym celu musi odstawic dziecko od piersi, bo musi sobie zrobic sztuczne cycki, budzi moje nawet nie wiem co

Nie noooo, blondynki to są chyba jednak glupie... ( wcale tak nie mysle), ale oglądam kolejną gwiazde porodówki.

Ale ja tez rodzilam w pelnym makijazu!!!!! BUahahahahahahah

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #498109 przez andzia_zg
Agnieszka Nie tylko Ty nie oglądasz TV... ja jakos praktycznie wcale nie włączam TV.Cały dzien TV wyłaczony. Nie oglądam seriali ani nic. Dopiero jak mąż wraca z pracy to włącza sobie TV i cos ogląda... a ja jakoś nie...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #498116 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Agnieszka Nie tylko Ty nie oglądasz TV... ja jakos praktycznie wcale nie włączam TV.Cały dzien TV wyłaczony. Nie oglądam seriali ani nic. Dopiero jak mąż wraca z pracy to włącza sobie TV i cos ogląda... a ja jakoś nie...

Ja oglądam czasem dzień dobry TVN, a tak w ciągu dnia to raczej nic, chyba, że mnie coś najdzie. Potem seriale :lol: No i wieczorem to już różnie.

12 lata 4 tygodni temu #498118 przez Gosia27
Ja to mam tylko 3 kanały...bez TVN-u...oglądam jedynie pytanie na śniadanie i wieczorem wiadomości...
a teraz po prostu Was tylko podczytuję bo humor mam nie teges...
koticz śliczny ten rożek.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka