BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 4 tygodni temu #498127 przez Agnieszka86
Gosiunia nie smuć się... Zjedz sobie coś słodkiego, weź fajną książkę... zrób cokolwiek tylko się nie smuć :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #498132 przez Gosia27
Agunia pochłonęłam dziś pół paczki mini prince-polo :lol: a jeszcze mam zamiar zrobić koktajl truskawkowy. Staram się nie smucić ale nie tak to sobie wszystko wyobrażałam...

12 lata 4 tygodni temu #498140 przez Agnieszka86
Gosia27 napisał:

Agunia pochłonęłam dziś pół paczki mini prince-polo :lol: a jeszcze mam zamiar zrobić koktajl truskawkowy. Staram się nie smucić ale nie tak to sobie wszystko wyobrażałam...

No i dobrze, jedz, jedz niech i Zosia ma dużo sił :) Domyślam się, że to jest dla Ciebie ciężki czas, miało być tak pięknie, a jest jak jest... To jest życie. Ale zobaczysz, że rozmowa z mamą nie będzie taka straszna, a potem maleńka Zosia zostanie wyleczona i zapomnicie o tym całym stresie, badaniach, niepewności, strachu... :kiss: :kiss: :kiss:
Jestem z Wami całym sercem i Zosieńka też! :kiss:

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #498144 przez andzia_zg
Ja sobie przed chwilą zajrzalam na forum listopadówek i grudniówek i jak zobaczyłam zdjęcia dzieciaczków to się wzruszyłam :S ach te hormony...

I jakos mi minął strach przed porodem... dziewczyny wcale jakos nie "lamentowały" o strasznym porodzie więc chyba i u nas nie będzie tak źle... jakoś nastawiłam się pozytywnie...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #498146 przez katarzyna1702
Gosieńko będzie dobrze główka do góry ;)
Kika nieźle nieźle 215 kg fiu fiu ;p Tyle to ja nawet nie byłabym w stanie oszukać gina ;p
wróciłam od tej koleżanki i oczywiście przegadałyśmy cały czas o ciąży i porodzie no nie nastawiła mnie pozytywnie do tego oj nie ;/ zresztą jak każda koleżanka rodząca już ;) oj tam co ma być to będzie ;)

Czy któraś z Was ogląda Julię na tvn ? No takiego głupiego serialu dawno nie widziałam tak mnie wnerwia ale co tam oglądam dalej ;p

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #498150 przez andzia_zg
katarzyna ja jakoś w ogole nie oglądam seriali bo mnie jakos wkurzaja. Szczególnie w ciązy :P jeśli juz coś oglądam to są to albo wiadomości albo TVN24

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #498153 przez katarzyna1702
andzia ja mam tak co drugi dzień raz bojowo jestem nastawiona a raz przeraża mnie to wszystko ;) jak usłyszę teksty typu " myślałam że mnie rozerwie", "ból jak cholera: lub "Ty łatw sobie cesarkę lepiej ja Ci nie dam samej urodzić" o to słyszę najczęściej od siostry i dodaję "ja mogę rodzić naturalnie Ty nie bo się zapłaczesz ";) takie pocieszające co nie ;p

12 lata 4 tygodni temu #498156 przez andzia_zg
Ja bym nie wytrzymała jakbym usłyszała takie coś :angry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #498161 przez Beata 26
Katarzyna - z tego co wiem, to moja babcia ogląda Julię ;)

ja też nie oglądam tv, poza tym nie mam polskiej tv tutaj, mój Igor ma słowacką telewizję i tam oglądam jeden serial. i to tyle, jeśli chodzi o tv.

Lenusia - moja koleżanka miała stan przedrzucawkowy, przytyła szybko i nagle, więcej już nie pamiętam jakie miała symptomy, ale poczytaj o tym. poza tym głowa do góry.

Laski - MAM CHOINKĘ!!! i moja mama też, jej choinkę nazwałam Baśka w ciąży (ma jeden bok bardziej rozsrośnięty!) - moją nazwę jak ją wstawimy w ziemię i rozwinie się w domku! mega happy jestem, że ją mam! jak ubiorę jutro (jeśli mi się uda!) to Wam wstawię foto!

12 lata 4 tygodni temu #498166 przez Agnieszka86
A ja właśnie oglądałam filmy z porodów, może nie wygląda to pięknie, ale nie dajmy się zwariować! Malutkie szczęścia wszystko nam wynagrodzą :)

12 lata 4 tygodni temu #498167 przez katarzyna1702
Andzia tez się złoszczę i mówię im że kurde łatwo weszło to i wyjść musi i olewam ich albo krzyczę na siostrę że jak taka mądra to niech mi łatwi ;p

Beata ale zazdroszczę choiny ojojojo ja też muszę kupić ale taką w doniczce nie wiem gdzie ją dostanę ale kupię bo rok temu kolki zasypały mi dom ;0 Baśka w ciąży he dobre Beatko Twoja mama tez mieszka w Holandii?

12 lata 4 tygodni temu #498168 przez Agnieszka86
Beata choinka w ciąży :lol: :lol: Dobre ;) Oczywiście pochwal się nią jutro :)

12 lata 4 tygodni temu #498171 przez katarzyna1702
A miałyśmy nie pisać o porodach na to będzię czas w lutym ;)
Wprowadzam oficjalny zakaz tematu poród ;) są inne ciekawsze o sraczce np bączkach itp.

12 lata 4 tygodni temu #498174 przez Agnieszka86
katarzyna1702 napisał:

A miałyśmy nie pisać o porodach na to będzię czas w lutym ;)
Wprowadzam oficjalny zakaz tematu poród ;) są inne ciekawsze o sraczce np bączkach itp.

:lol: :lol: :lol:

12 lata 4 tygodni temu #498180 przez andzia_zg
Beata koniecznie pochwal sie choinką :-) Ja bedę mieć jak co roku sztuczną. Stoi teraz u świrki więc na weekend ją przywiozę i w tygodniu ubiorę.

Auuu... ale mnie zabolał miesiączkowo brzuch :huh:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka