BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 4 tygodni temu #497719 przez Agnieszka86
Paulina dobrze, że nie masz poczucia winy, może akurat potrzebowałaś trochę cukru. Ja sobie kupiłam ciasteczka dla diabetyków, takie jakie jada moja mama do kawy i na zachciankę są jak znalazł:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #497721 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Ja bym podciągnęła pod amarant :-)

Oooo może by to i było dobre:) Zaraz spróbuję coś poszukać pod tym hasłem.

12 lata 4 tygodni temu #497722 przez andzia_zg
Ja na zachcianki objadam sie waflami ryżowymi... szczególnie jak siedze przed kompem i cos bym chciała sobie przeżuwać to wafle ryzowe sa dla mnie idealne...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #497751 przez Agnieszka86
Andzia wafle ryżowe też bardzo lubię :) Znalazłam kilka duperelek pod amarantowym:) Dzięki :blink: Brakowało mi tego słowa :S

12 lata 4 tygodni temu #497752 przez Beata 26
Agnieszka86 napisał:

Dziewczyny pomóżcie mi nazwać ten kolor:
allegro.pl/wazon-ceramiczny-ciemny-roz14...460-i2789601055.html
potrzebuję nazwy innej niż: ciemny róż, wrzos, brudny róż. Chcę poszukać na allegro dodatków w takim kolorze, ale nie wiem pod jakimi hasłami mogę coś znaleźć :dry: Jak na razie spodobało mi się zestawienie kolorów : kawowa pralinka i bita śmietana:) No i dodatki takie bym wrzuciła :) :) Ale te nazwy smacznie brzmią ;)[/qu

fuksja?

12 lata 4 tygodni temu #497753 przez Paulina 77
Zgaszony róż

12 lata 4 tygodni temu #497761 przez Agnieszka86
O te podpowiedzi też wykorzystam :)

12 lata 4 tygodni temu #497762 przez koticz
Aga moim zdaniem to też jest fuksja
Nie chcę Cię straszyć,ale mnie dietetyczka zabroniła jeść ciastek dla diabetyków,bo są słodzone fruktozą,a ona jest szkodliwa dla dzieciątek!!!Powiedziała,że lepiej zjeść np.małe prince polo niż te ciastka!!!!

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim.Ja jestem na nogach od 10 czyli standard,kładę się zazwyczaj między 1-2 ale nie mogę zasnąć :(
Zmykam na zakupy,dziś zrobie żurek :P

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 4 tygodni temu #497769 przez Agnieszka86
Koticz znalazłam ciacha bez fruktozy, takie herbatniki:)

Zabieram się za jakiś obiad powoli.

12 lata 4 tygodni temu #497772 przez Beata 26
Aaa laski, małe ostrzeżenie dla tych czytających: książka Agnieszki Chylińskiej "Zezia i Giler" jest BEZNADZIEJNA, już dawno nie czytałam takiej słabizny. Gdyby Wam ktoś chciał ją wepchać w przedświatecznym zamieszaniu, to naprawdę nie polecam. kupcie sobie lepiej czekoladek / wafli ryżowych za te 30 dychy.

12 lata 4 tygodni temu #497780 przez chiczi
Witajcie :)
Piszecie o waszych "pobudkach" ;). Ja wstaję codziennie o 5.00 :D. Toaleta, śniadanie i wyruszamy z mężem- on do pracy, a mnie podwozi do moich rodziców, żeby cały dzień sama w domku nie siedziała ;).
Spać idę około 22-ej.
Byłam z rana u tej lekarki rodzinnej. Osłuchała mnie, wypytała i stwierdziła, że te omdlenia i duszności to od nagłego spadku ciśnienia i że teraz już tak będzie. Dodatkowo Kropek ma wysoko główkę i może wywoływać ucisk na żyłę czy tętnicę. Dokonała wpisu na karcie ciąży i tyle :)
Ja już zjadłam kluski z mięsem :)
W sobotę muszę zrobić badanie krwi i moczu- dosyć często mam zlecane te badania: ostatnie wykonywałam 24.11 :dry: , ale z lekarzem kłócić się nie będę ;)

12 lata 4 tygodni temu #497790 przez lenusia7
Gosianie pisalam po wizycie bo bylam zla jak nie wiem mimo ze nie jem chleba ziemniakow slodyczy to przytylam 6 kg w ciagu miesiaca dostalam opiernicz jak nie wiem juz 18 do przodu a gdzie tam do konca .
Ten kolor to amarant :)
Beatka wlasnie mialam kupic te ksiazke bo ciekawilo mnie co ten przestrzał w niej opisał :P

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #497791 przez Paulina 77
chiczi też mam dość często badania, ale dzisiuś teraz w bardzo szybkim tempie rośnie i w każdej chwili wyniki mogą spadać na łeb na szyję. To Cię jakoś zabezpieczy przed powikłaniami, bo lekarz w razie czego szybko włączy leczenie

lenusia właśnie, długo Cię nie było. Może taka Twoja uroda, że nabierasz wody, a po porodzie ona z Ciebie szybko zejdzie??

12 lata 4 tygodni temu #497803 przez Gosia27
:( też mam taki humor...nawet nie chce mi się pisać dlaczego...
Lenusia dobrze że się odezwałaś. Kurde a powiedz mi robiłaś mocz i było w nim białko? Może to przez to tyle nabierasz?

Wróciłam już z pierwszego maratonu. Chciała bym dla mamy kupić srebrną cukierniczkę w prezencie.Ja mam taką i wiem, że jej się podobała. Musze z R to przedyskutować.
Słuchajcie jest tyle ludzie wszędzie, że aż mnie zniechęcenie wzięło na dalsze zakupy. jeszcze po tel z mamą to już w ogóle. Nie pamiętam kiedy się mnie zapytała jak się czuje.... :(
Przepraszam że tak ciągle was dręczę mną i mamą, ale nie potrafię sobie wyobrazić tych świąt bez taty a tu jeszcze muszę mamie powiedzieć...

12 lata 4 tygodni temu #497806 przez lenusia7
Mocz w porzadku , morfologia tez wszystko ok tętno , ulozenie itd a waga ak co miesiac opiernicz juz nie wiem chyba przestane jesc calkowicie , jak jadlam slodycze tylam 3 kg na miesiac teraz dowalilam 6 .. szok odechcialo mi sie wszystkiego

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka