BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 4 tygodni temu #497141 przez andzia_zg
Depeche z tego co słyszałam to na takiej komisji podobno nie badają. Pytaja tylko o stan zdrowia, jak sie czujesz, patrzą na karte ciazy,wyniki badan itp.

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #497145 przez Depeche
heheheh nie no i pewnie oczekuja, ze sie im powie ; " czuje sie zaje.iscie"

12 lata 4 tygodni temu #497150 przez andzia_zg
Ja zaraz zmykam po męża. Już dziś chyba się nie zjawię. Więc miłego wieczorku i do jutra :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #497151 przez Agnieszka86
Depeche to spotkałaś położną spełniającą życzenia :blink:
Beata tak myślałam, żeby go zabrać, ale ja zawsze te zakupy dla dzieciątka tak nie spodziewanie robię, bo chcę po trochę kupić, a nie wszytko na raz potem.
Andzia mój K. podobnie mówi, że on nie wie co potrzeba dla dziecka i ja najlepiej zakupy zrobię, bo wiem co trzeba kupić. Widzi, że przy kompie siedzę i wiecznie szukam czegoś na allegro żeby taniej było, więc powinien czaić, że to drogie...

12 lata 4 tygodni temu #497162 przez Agnieszka86
Zmykam koteczki :kiss: Idę pozmywać podłogę i kolację dla K. zrobić, no sobie też jakieś jedzonko dobre :)
Do jutra mamusie i brzuszkowi lokatorzy :kiss:

12 lata 4 tygodni temu #497165 przez Depeche
Agnieszka86 napisał:

Depeche to spotkałaś położną spełniającą życzenia :blink:
Beata tak myślałam, żeby go zabrać, ale ja zawsze te zakupy dla dzieciątka tak nie spodziewanie robię, bo chcę po trochę kupić, a nie wszytko na raz potem.
Andzia mój K. podobnie mówi, że on nie wie co potrzeba dla dziecka i ja najlepiej zakupy zrobię, bo wiem co trzeba kupić. Widzi, że przy kompie siedzę i wiecznie szukam czegoś na allegro żeby taniej było, więc powinien czaić, że to drogie...

A moj jak wchodzi ze mna do sklepu to wygrzebuje dla dwojeczki nasej same perełki, w kolorze czarnym. Czarne jeansy, leggindy dla mlodej, dla Kuby ostatnio chcial czarne body, ale mu powiedzialam, ze bedzie je sam recznie pral. Powiedzial, ze on sie w tej kwestii bedzie wywnetrzal. Cala wyprawke dla malej robil ze mna, a nie wiem czy mu sie podobalo, ale nie smucil jak przy zakupach. Teraz jak potrzebuje jej cos kupic to jedziemy w trojke, pomaga mi dokonac wyboru i ostatnio sam kupil jej bluzke ;-)

12 lata 4 tygodni temu #497166 przez Gosia27
Mój R mówi, że nie będzie ingerować w moje kompetencje i tona tyle...

12 lata 4 tygodni temu #497186 przez Gosia27
To ja też uciekam brzuchatki :kiss: dobrej nocy i do jutr :kiss:

12 lata 4 tygodni temu #497189 przez AniaCzajka
nadrobienie Waszych dzisiejszych wpisów zajęło mi trochę czasu;) ja dziś miałam dzień leżący, źle się czułam, bolał mnie żołądek ogólnie miałam objawy typowej grypy żołądkowej;/a do tego znów te bóle głowy;/ a tu tyle roboty w domu a ja nic nie robię;( załamka:( za chwilę święta a ja wszystkie sprawy mam w proszku ;(

12 lata 4 tygodni temu #497191 przez Paulina 77
Mój m też się nie bardzo interesuje wyprawką i wózkiem, widzę, że to dla niego nudny temat i raczej z grzeczości słucha i ogląda rzeczy, filmy na ten temat :blink:

Gosia, chiczi, dzięki, że podzieliłyście się z nami dobrymi wiadomościami na temat Waszych Dzieciątek :) :) :)

Byłam dzisiaj u okulisty i już mam wystawioną oficjalną opinię, że mam mieć cc :)

12 lata 4 tygodni temu #497195 przez koticz
To co kupuję na allegro to pokazuję mężowi dopiero jak mi przychodzi do domu.
Ale na zakupy dla Małej ze mną chodzi,butelkę wybierał on,tak samo jak wózek to jemu się coletto rzucił w oczy,nie wtrąca się w kolor powiedział,że to moja brocha bo zastanawiam się nad czerwonym, beżowym lub szarym.Tapetę wybieraliśmy razem,dywan wybrał On ja podsunęłam kolor,czyli wygląda na to,że chyba się na pół dzielimy,ale nie bawi go kupowanie i oglądanie ubranek,raczej jakieś akcesoria do pokoju i pielęgnacji.Chociaż tyle dobrze,że jak mu w sklepie coś pokazuje czy ładne to zawsze mówi:"taaaa bierz" :lol: a jak mu pokazuję dwie rzeczy i pytał które to zawsze mówi :"obie" :silly:

Spokojnej nocy dziewczynki!!!!
Dla mnie czas już na makaron z truskawkami :P (wczoraj dla odmiany jadłam truskawki z ryżem)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 4 tygodni temu #497254 przez mamcia2013
Chiczi super że mały byczek tak rośnie :)

Agnieszka jaki niski cukier!! Po co Ci ta dieta i to kłucie się w palce??

12 lata 4 tygodni temu #497272 przez mamcia2013
Oszaleję zaraz z nudów!! Masakra jakaś!

12 lata 4 tygodni temu #497303 przez aksa
ja pofarbowałam koleżanke i jem płatki..

jaki ja mam burdel...to się w głowie nie mieści..wszędzie mam biało od docierania ścian a nie ma po co sprzątać bo jutro to samo będzie,najgorsza jest łazienka trochę ogarnęłam prysznic wanne...bo strach się myć żeby się nie ubrudzić niby ma skończyć do końca tygodnia...a tu święta zaraz...jak ja nienawidzę remontów!!!!!!!!!!!

my dla mlodego niewiele mamy trochę ubranek z allegro, na razie nie robimy wyprawki zajmiemy się tym po nowym roku..mój raczej jest nastawiony na interesowanie się co i jak...razem się wszystkiego uczymy

ide się zaraz kąpać i spać bo jutro znowu rano pobudka.....

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 4 tygodni temu #497309 przez aksa
Paulina w sumie to dobrze że już masz wystawioe zaświadczenie,wiesz na czym stoisz i na co się psychicznie nastawić nooo i pipka ocaleje ;)

AniaCzajka bidulo Ty coś kiepsko się ciągle czujesz :( zdrówka życzę :kiss:

mamcia to capnij małża albo nie wiem lep pierogi ;)

dooobranooooccc

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka