BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 4 tygodni temu #497034 przez kika1985
chiczi napisał:

Kika1985 serio??? A ja jakoś się zaniepokoiłam po słowach lekarza o cc :ohmy:

ja bym chciała :lol: :lol: :lol: :lol: taki za mnie samolub :P

moja przyjaciółka 1 października miała cc i to usypiali ją przez tatuaż na plecach, doszła bardzo szybko do siebie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #497035 przez chiczi
Koticz, Agnieszka86 dziękuję :kiss:

Trochę martwię się, co mi rodzinna powie na te słabości i duszności :dry: :ohmy:

12 lata 4 tygodni temu #497036 przez chiczi
kika1985 napisał:

moja przyjaciółka 1 października miała cc i to usypiali ją przez tatuaż na plecach, doszła bardzo szybko do siebie

A ja mam mętlik w głowie :huh:

12 lata 4 tygodni temu #497041 przez kika1985
beata szkoda że tej chujki nie masz, no ale może jeszcze poszukaj znajdziesz cos tańszego
a na ból to paracetamol można brać lub apap u nas

ja choinke kupię w weekend i też chce taką w doniczce(co prawda u nas sprzedają bez korzeni B) )

12 lata 4 tygodni temu #497042 przez kika1985
chiczi napisał:

kika1985 napisał:

A ja mam mętlik w głowie :huh:

wiadomo ze to strach bo to operacja ale ja bym chciała :P
no ale cóż raczej mieć nie będę

12 lata 4 tygodni temu #497044 przez andzia_zg
Ja dziewczyny zmykam, bo za pół godz "wpadam pod kosiarkę" :silly: Juz mam takie długie kudły, że szok. A z krótkimi mniej problemów i szybciej schną. Do wieczorka moje brzuchalki :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 tygodni temu #497045 przez kika1985
ja też spadam bo mnie dupsko juz boli od kompa

papa milego wieczoru

12 lata 4 tygodni temu #497048 przez Agnieszka86
Wszystkie zmykają to ja też :P Ale tylko na chwilę, idę naczynia pomyć, bo trochę się nazbierało... a samo się nie zrobi.

Andzia jak wrócisz, to się pokaż :)

12 lata 4 tygodni temu #497050 przez Beata 26
aaa - żeby nie było, że wszystko na nie, to babcia dziś nam przywiozła pierwsze ciuszki i maskotkę! mega się cieszymy z Julkiem, bo do tej pory, to tylko przyjaciółka coś tam kupiła ;)

chici- gratki :*
Załączniki:

12 lata 4 tygodni temu #497058 przez aksa
Gosia Chiczi super,że wizyty się udały a maluszki rosną tylko sięcieszyć :lol:

Beata odradzam choinkę w doniczce!!!!!!!!!! ja przezyłam 2 lata temu taką traumę że szok!! jak już rozbierałam choinkę i zaczęłam od bombek z samego dołu od spodu i poczułam mega łaskotanie jak spojrzałam na rękę to miałam milion kurwa pajączków takich mini - wyklutych ledwo myślałam że łeb se o ściane rozbije takiej paniki i obrzydzenia dostałam!! okazało się że w ziemi zrobił sobie gniazdo pająk i po okeślonym czasie wykluły się te parszywce!!!! nigdy więcej :huh: :huh: :huh: :huh:

kika ja też bym nie rozpaczała jak bym miała cesarkę ;P

aaaa dziewczyny mega prośba ma któraś przepis na Gosi piernik??? na pierniczki spisałam a na piernik już nie oo ja zamotana..... :blush:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 4 tygodni temu #497059 przez sylwia2
patrycja85 napisał:

super dziewczyny że z dzieciaczkami ok:)
Gosia a ty w końcu uwierz w małą:) ona rośnie i zbiera siły:)

a ja mam mega doła. koszt naprawy auta wyliczyli na ok 1000 zł. i to już mnie załamało no bo święta:/ a teraz się okazało że jedna świeca tak jest wkręcona w silnik że być moze trzeba będzie wymienić głowice (nie wiem dokładnie o co chodzi) ale to kosztuje kolejne 2000 zł. no zalamka konkretna. Ignaś będzie musiał szybko nauczyć się chodzić bo jak tak dalej pojdzie to wózka nie kupimy:/ sorry musiałam się wyżalić. tak więc jak macie jutro czas to trzymajcie kciuki żeby ten jeden element dało się wykręcić bez wymiany głowicy...

hehe ja mam to samo, własnie mąz zazwiózł moje auto do mechanika i wstepny koszt naprawy to 1200 zł, :( a my mamy dwa auta wiec co jakies czas trzeba w nich cos wymieniac, STUDNIA BEZ DNA.

12 lata 4 tygodni temu #497062 przez Agnieszka86
Beata26 ale fajne ciuszki :) Ja dzisiaj kupiłam Zosi kaftanik biały z koronkowym kołnierzykiem :blush: czapeczkę i 2 pary skarpeteczek. Jest radość.

Słodkie mamusie cukier po podwieczorku 56, chyba za mało? Zaraz wpierdzielę parę kostek gorzkiej czekolady...

12 lata 4 tygodni temu #497063 przez aksa
Beata śliczne ciuszki :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 4 tygodni temu #497070 przez offca87
Witam drogie panie i Waszych Lokatorów!

Ja dziś wstałam o 13.00! Mój W. wrócił wczoraj późno, więc pakowanie, sprawdzanie połączeń na lotnisko, robienie żarełka na drogę i w zasadzie wszystko zrobiłam ja, bo on dosłownie padal na twarz i kompletnie nie czaił. Nalatałam się, denerwowałam, z tego wszystkiego dostałam jakiegoś rozstroju żołądka i kilka razy bieglam do wc, bo miałam wrażenie, że mi podwozie rozsadzi, ale nie nic, zero areozolu, tylko normalnie! I bądź tu czlowieku mądry.. wzięłam nospę forte nad ranem, bo spać nie mogłam, W. chrapał jak oszalały, a ja mialam ściśnięty, ścierpnięty brzuch i się strasznie bałam :( Więc dziś leżę. W. poleciał, cudem zdążył na samolot, bo zaspal nad ranem na autobus i panika kompletna.. ale doleciał. Więc Malutki pokopał akurat wtedy, jak zasypiałam, czyli koło 5, potem o 8 pobudka na antybiotyk (druga seria rozpoczęta) i spalam jak głupia. Apetytu nie mam, co mnie martwi - w ogóle glodna nie jestem! Zjadłam 3 kanapki i tyle.

A teraz mój mały Skarb się nie rusza, co mnie doprowadza do szału :( ledwo coś tam drgnie po lewej stronie, może z dwa razy poczułam delikatne muśnięcie. Nie wiem, co mam z tym zrobić. I jak Malego rozruszać, bo jeszcze trochę i zacznę naprawdę się bać.

Dziewczyny powizytowe zazdroszczę Wam tych USG i ściskam Was mocno i Wasze Maleństwa również.

A wczorajsze rozmowy o porodzie jakoś mnie nie ruszyły - i tak to musimy przejść, a sam fakt, że się o tym mówi, jakoś mnie uspokaja. Utwierdza mnie w przekonaniu, że damy radę :)

12 lata 4 tygodni temu #497077 przez koticz
offca musisz jeść!!!Ale ten brak apetytu to tylko dziś czy w ogóle nie masz???Zrób sobie jakiś owocowy jogurt albo koktail z mrożonek jeśli nie dasz rady jeść nic konkretnego.Musisz jeść,żeby Syneczek miał energię Cię kopać!!!

Aga masz bardzo niski cukier!Nie przesadzaj kochana z tą dietą i zjedz jakiegoś batonika i herbatke sobie zrób z cukrem albo banana.W nocy między 2-4 (czyli kilka godzin po posiłku)minimum trzeba mieć 60mg a po posiłkach O ILE SIĘ NIE MYLĘ to od 70 do 120 ale dla pewności sprawdz w necie jeszcze,żebyś teraz jakiegoś niedocukrzenia nie złapała

Ja puszczam Malutkiej muzyę relaksacyjną i śpi(ale wcześniej też spała) więc ma tylko urozmaicenie.

A gdzie trzeba tą latarką świecić???Zjakiejś odległości czy przystawić do brzuszka?A w pokoju mam mieć ciemno i tylko tyle światła co z latarki????

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka