- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kika1985 serio??? A ja jakoś się zaniepokoiłam po słowach lekarza o cc
ja bym chciała taki za mnie samolub
moja przyjaciółka 1 października miała cc i to usypiali ją przez tatuaż na plecach, doszła bardzo szybko do siebie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Trochę martwię się, co mi rodzinna powie na te słabości i duszności
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
moja przyjaciółka 1 października miała cc i to usypiali ją przez tatuaż na plecach, doszła bardzo szybko do siebie
A ja mam mętlik w głowie
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a na ból to paracetamol można brać lub apap u nas
ja choinke kupię w weekend i też chce taką w doniczce(co prawda u nas sprzedają bez korzeni )
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kika1985 napisał:
A ja mam mętlik w głowie
wiadomo ze to strach bo to operacja ale ja bym chciała
no ale cóż raczej mieć nie będę
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Andzia jak wrócisz, to się pokaż
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Beata odradzam choinkę w doniczce!!!!!!!!!! ja przezyłam 2 lata temu taką traumę że szok!! jak już rozbierałam choinkę i zaczęłam od bombek z samego dołu od spodu i poczułam mega łaskotanie jak spojrzałam na rękę to miałam milion kurwa pajączków takich mini - wyklutych ledwo myślałam że łeb se o ściane rozbije takiej paniki i obrzydzenia dostałam!! okazało się że w ziemi zrobił sobie gniazdo pająk i po okeślonym czasie wykluły się te parszywce!!!! nigdy więcej
kika ja też bym nie rozpaczała jak bym miała cesarkę ;P
aaaa dziewczyny mega prośba ma któraś przepis na Gosi piernik??? na pierniczki spisałam a na piernik już nie oo ja zamotana.....
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
super dziewczyny że z dzieciaczkami ok:)
Gosia a ty w końcu uwierz w małą ona rośnie i zbiera siły:)
a ja mam mega doła. koszt naprawy auta wyliczyli na ok 1000 zł. i to już mnie załamało no bo święta:/ a teraz się okazało że jedna świeca tak jest wkręcona w silnik że być moze trzeba będzie wymienić głowice (nie wiem dokładnie o co chodzi) ale to kosztuje kolejne 2000 zł. no zalamka konkretna. Ignaś będzie musiał szybko nauczyć się chodzić bo jak tak dalej pojdzie to wózka nie kupimy:/ sorry musiałam się wyżalić. tak więc jak macie jutro czas to trzymajcie kciuki żeby ten jeden element dało się wykręcić bez wymiany głowicy...
hehe ja mam to samo, własnie mąz zazwiózł moje auto do mechanika i wstepny koszt naprawy to 1200 zł, a my mamy dwa auta wiec co jakies czas trzeba w nich cos wymieniac, STUDNIA BEZ DNA.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Słodkie mamusie cukier po podwieczorku 56, chyba za mało? Zaraz wpierdzielę parę kostek gorzkiej czekolady...
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Ja dziś wstałam o 13.00! Mój W. wrócił wczoraj późno, więc pakowanie, sprawdzanie połączeń na lotnisko, robienie żarełka na drogę i w zasadzie wszystko zrobiłam ja, bo on dosłownie padal na twarz i kompletnie nie czaił. Nalatałam się, denerwowałam, z tego wszystkiego dostałam jakiegoś rozstroju żołądka i kilka razy bieglam do wc, bo miałam wrażenie, że mi podwozie rozsadzi, ale nie nic, zero areozolu, tylko normalnie! I bądź tu czlowieku mądry.. wzięłam nospę forte nad ranem, bo spać nie mogłam, W. chrapał jak oszalały, a ja mialam ściśnięty, ścierpnięty brzuch i się strasznie bałam Więc dziś leżę. W. poleciał, cudem zdążył na samolot, bo zaspal nad ranem na autobus i panika kompletna.. ale doleciał. Więc Malutki pokopał akurat wtedy, jak zasypiałam, czyli koło 5, potem o 8 pobudka na antybiotyk (druga seria rozpoczęta) i spalam jak głupia. Apetytu nie mam, co mnie martwi - w ogóle glodna nie jestem! Zjadłam 3 kanapki i tyle.
A teraz mój mały Skarb się nie rusza, co mnie doprowadza do szału ledwo coś tam drgnie po lewej stronie, może z dwa razy poczułam delikatne muśnięcie. Nie wiem, co mam z tym zrobić. I jak Malego rozruszać, bo jeszcze trochę i zacznę naprawdę się bać.
Dziewczyny powizytowe zazdroszczę Wam tych USG i ściskam Was mocno i Wasze Maleństwa również.
A wczorajsze rozmowy o porodzie jakoś mnie nie ruszyły - i tak to musimy przejść, a sam fakt, że się o tym mówi, jakoś mnie uspokaja. Utwierdza mnie w przekonaniu, że damy radę
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Aga masz bardzo niski cukier!Nie przesadzaj kochana z tą dietą i zjedz jakiegoś batonika i herbatke sobie zrób z cukrem albo banana.W nocy między 2-4 (czyli kilka godzin po posiłku)minimum trzeba mieć 60mg a po posiłkach O ILE SIĘ NIE MYLĘ to od 70 do 120 ale dla pewności sprawdz w necie jeszcze,żebyś teraz jakiegoś niedocukrzenia nie złapała
Ja puszczam Malutkiej muzyę relaksacyjną i śpi(ale wcześniej też spała) więc ma tylko urozmaicenie.
A gdzie trzeba tą latarką świecić???Zjakiejś odległości czy przystawić do brzuszka?A w pokoju mam mieć ciemno i tylko tyle światła co z latarki????
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px