BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 4 tygodni temu #496641 przez Depeche
Heheh ale trafilyscie w temat, bo ja akurat dzis mam miec krokiety i barszczyk. A nie do konca wiedzialam jak ten barszcz do picia zrobic, teraz juz wiem. Dzieki dziewuszki!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #496645 przez lenusia7
:) To smacznego Kobietki :** U mnie dzis zupka jarzynowa i mielony za ktorym nie przepadam :D

12 lata 4 tygodni temu #496648 przez Gosia27
A u na pierś z kurczaka+marchewka z groszkiem. Ie na zakupy. Chociaż po chleb wyjdę. A potem będę się szykowała.

12 lata 4 tygodni temu #496649 przez Lafi
Depeche to masz teraz z młoda trzy światy, daj jej wpana moze.

12 lata 4 tygodni temu #496682 przez Agnieszka86
Lafi mam w rodzinie krawcową, więc w razie czego doszyje mi tam zatrzask, zamiast rzepy :)
Lenusia mam ten sam patent na mrożenie pierogów :)
Depeche kurde, to masz cały czas coś z młodą :dry: No, ale nic nie poradzisz... Dobrze, że wizyta raz, dwa to się tyle nie nastresujecie.
Beata paznokcie do porodu mają być nie pomalowane, bo jak się robią sine to znak dla personelu, że coś jest nie tak.

Ale macie pyszne obiadki... a ja będę jadła dzisiaj makaron pełnoziarnisty z warzywami gotowanymi na parze.

12 lata 4 tygodni temu #496703 przez patrycja85
dziewczyny, przy takim tempie to zaraz dogonimy lutówki:)

vernix-ja już mam tyle tych opakowań od kinder bueno a nie ma czasu na kino:) ale zbieram dalej:)

Paulina, Beata- też jestem ciekawa efektu latarki:) już wczoraj chciałam ale B nie chciało się zejść do piwnicy:)

ta położna wczoraj mówiła o tym o czym pisałyśmy na początku ze jak nasi faceci dotykali brzucha to dzieciaki zamierały na chwilę. mowiła że to jest takie normalne że ąz niesamowite. po prostu dzieci muszą się do ojców przekonać:) nas znają bo słyszą co mówimy, słyszą serce itd. a tatusiów słyszą tylko wieczorem jak wrócą z pracy. dlatego tatusiowe powinni nadrabiać i gadać, całować, przytulac brzuchy żeby dzieci się do nich przekonały:) to wszystko jest takie niesamowite-chyba dopiero do mnie dociera:))) lepiej późno niż wcale:)

12 lata 4 tygodni temu #496712 przez Depeche
Lafi wpana? A co to?

A juz szkoda gadac... slow mi brakuje, dobrze ze rano grzeczna i matce daje pospac.Ale ze mnie matka, ona od 6 do 9:30 siedzi i bajki oglada, bez sniadania, a ja spie.

12 lata 4 tygodni temu #496724 przez Lafi
o ludzie jak ja cos napisze to za całą rodzine :dry: chodziło mi o wapno, do takich szkrabów jest w syropie,
Depeche tez musisz troche odpoczac a jak sie nie upomina to luzik, Seweryn nie dawał pospać, najgorej było po nocnej zmianie.

12 lata 4 tygodni temu #496747 przez hoborr
Cześć dziewczyny!

Z ręką na sercu przyznaję się że nie czytam, tylko mam pytanie..:)

Właśnie dostałąm wezwanie na piątek na komisję lekarską! Czy może któaś z Was miaął tę przyjemność? B)

12 lata 4 tygodni temu #496752 przez patrycja85
hoborr-raczej żadna nie miała, a przynajmniej się nie chwaliła:) ale słyszałam o tym że ZUS kontroluje ciężarne...

12 lata 4 tygodni temu #496759 przez Agnieszka86
Nie miałam tej "przyjemności". A od kiedy jesteś na zwolnieniu? Też słyszałam, że są kontrole, ale nie wiem czy to na chybił trafił wybierają, czy jak?

12 lata 4 tygodni temu #496760 przez Paulina 77
hoborr napisał:

Cześć dziewczyny!

Z ręką na sercu przyznaję się że nie czytam, tylko mam pytanie..:)

Właśnie dostałąm wezwanie na piątek na komisję lekarską! Czy może któaś z Was miaął tę przyjemność? B)

no pięknie, już nie mają co robić... ja w razie czego z moim zusem bym dyskutowała, żeby to oni do mnie przyjechali, bo jestem na lekach przeciwskurczowych i taka wycieczka może mnie kosztować przedwczesny poród!! :angry:

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496765 przez hoborr
Na zwolnieniu jestem od listopada. Słyszałam tylko że nie mają prawa wzywac ciężarnych i dlatego się dziwię!

PAULINKO 77 a ja to już chyba wolę jechać - i nie czekac na nich w domu denerwując się!

12 lata 4 tygodni temu #496766 przez xxElaElaEeexx
Witam mamuśki :)

Mój pszczółka jest niemożliwa :ohmy: ,chodzę spać dość późno ,bo koło 1 w nocy.I jak oglądam tv to ani nie drgnie w brzuszku a tylko tv wyłączę i chce zasnąć to tak mnie kopie po żebrach ,że szok.A brzuch to mi tak skacze :S :woohoo: :kiss: Ciekawe na kogo się ona podała... :blink: :silly: A rano jak mój G wstanie do pracy i tylko zacznie się ubierać a robi to naprawdę bardzo cicho i ja nawet czasem nie wiem ,że wstał bo śpię jak zabita to dzidzia się już budzi i znowu robi mi imprezkę w brzuszku przez co ja się budzę i potem do 7 zasnąć nie mogę :lol: Więc mówię mu ,że jak się mała urodzi i tak samo się będzie budzić to będzie ją rano do pracy ze sobą zabierał żebym się mogła wyspać :woohoo:

Ja dziś na obiad zrobię spaghetti .Właśnie byłam na podwórku chodnik odśnieżyć-jeju jak jest pięknie nie za zimno ,bo tylko -2 i tak ładnie śnieżek prószy mmm uwielbiam taką pogodę.. :blink: :blink: :blink:

Gosia,Lenusia Czekam na relacje z wizyt ;)

patrycja Nio to nie jesteś sama ,ja też od dwóch dni przez małą spać nie mogę .

katarzynaWidzę ,że Ciebie też dopadły meggggaaaa dziwwwnneee snyyy :S :side: :silly:

Beata Ja to czasami nie krzyczę -wręcz się wydzieram ! :S Bo niektórzy np.mój brat czy moja babka mnie tak wkurwia... ,że nic tylko ich na syberię wysłać :angry: :P

12 lata 4 tygodni temu #496778 przez Agnieszka86
Kochane ja już uciekam, przed wizytą u dentysty jeszcze chcę pozałatwiać trochę spraw na mieście. Trzymajcie się:)

Trzymam kciuki za wizyty Gosi i Lenusi :kiss:

Pa, do później

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka