- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ranyyy ale naprodukowałyście stron dziewczyny litości czytam i czytam śniadania nie zjadłam jeszcze;p heh ja wstałam dziś o 6, a usnęłam nie wiem o której m tak chrapał że go prawie udusiłam w nocy z nerwów;p a młody tak zaczął kopaćo północy że musiałam wstać zjeść kanapkę i dopiero się uspokoił!
a teraz też już nerwowo się kręci głodny pewnie więc czas na śniadanko
ja dziś farbuję kumpelę wieczorem:)
ale tematy miałyście wczoraj.....mi jak na razie śnią się głupoty..poród itd..ale raczej w tych snach jest pozytywnie;p
Gosia super,że zobaczysz się dziś z Zosieńką!! będę trzymać kciuki!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Hej Dziewczyny, a ja się dzisiaj wyspałam za wszystkie czasyJa też już nie śpię(od 7:20) byli panowie ze spółdzielni hehe i dalej się niczego nie dowiedziałam!Powiedzieli,że jak spuszczamy wodę to ją wybija na podłogę i żebyśmy wyczyścili kratkę odpływową i zmienili sitko w wannie.Czyli wiadomo,że przy najbliższej okazji zalejemy sąsiada znowu(bo już ze 2lata temu zmniejszaliśmy odpływ z powodu zalewania)
koticz my też zalewaliśmy sąsiada (tylko troszkę była plama) i chyba dalej zalewamy, spółdzielnia nic z tym nie zrobiła, chociaż mają obowiązek wymienić dziurawą kanalizację. Czekają aż lokatorzy wymienią na własny koszt... My w czasie remontu wymieniliśmy naszą na własny koszt - kanalizacja ma ponad 50 lat!! No to teraz delikatnie sączy się u sąsiada - spółdzielnia była, pooglądała i poszła. U sąsiada na dole nikt nie mieszka, lokatorzy umarli i nie wiem co się tam teraz dzieje. A przecież kolejnej rury na własny koszt nie bedziemy wymieniali!! Możliwe, że macie równie starą jak nasza i choćbyście nie wiem co robili, to i tak się będzie sączyć...
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Koticzw sumie "specjaliści" nic nie powiedzieli z tym zalewaniem sufitu. Oby nie wyszło, że sąsiedzi będą Was nachodzić.U mojej ciotki zrobili remont, bo niby ona ich zalewała i przynieśli rachunek, który ona miała wg nich w połowie zapłacić Zdecydowali sami, bez udziału spółdzielni masakra!oczywiście nie zapłaciła.
Beata jak opisujesz, masz dużo opcji do wybrania, ale w sumie ta z opłaceniem porodu wydaje się najodpowiedniejsza i najbardziej bezpieczna.
Widziałam Twojego małego koszykarza na blogu:) śliczne nóżki!
Gosia trzymam kciuki za wizytę i za to, żeby Twój R. się "odbraził".
Patrycja super, że podobało Wam się w szkole rodzenia. Te zajęcia, które mieliście były świetne. No i zbliżają do siebie:)ćwiczcie, chodźcie, a będzie prawie bezstresowo w marcu
O patencie ze światłem też czytałam, trenuję z małą lampką nocną.Przystawiam do brzuszka i raz był kop:)
Agnieszka Dżizus! dentysta bez znieczulenia?!? bądź dzielna!aaaa
Mnie dzisiaj Mały obudził o 4. Co dziwne, mężol też nie mógł spać, choć wrócił z pracy nieziemsko zmęczony.Synuś tak wariował, brzuch podskakiwał jak szalony, więc stwierdziłam, że chyba jest głodny:) zjadłam kawałek chleba z masłem i było już spokojniej, nawet zasnęłam ok.6.
Unbreakable i Patrycja wszamałam z moim D. kinder bueno, więc w nagrodę za nadprogramowe, kolejne kilogramy idziemy jutro do kina za dychę na "Mój rower". Jesteście inspiracją
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia mój mąż też by chciał, żebym go obcinała. Nienawidzi chodzić do fryzjera. Kiedyś go tak obcięłam, że się go pani w pracy pytała czy się sam obcinał. Maszynka leży, a ja odmówiłąm dalszego obcinania. Przecież nie jestem fryzjerką, a on musi wyglądać jak człowiek!Kończę już drugie śniadanie ogarniam siebie i idę na dalsze wojaże po sklepach. Oczywiście pieszo, przynajmniej spacer nam dobrze zrobi. Jakiegoś mam nerwa Dziś mam wizytę o 14:30 więc muszę się szybko wyrobić ze wszystkim. Zobaczymy ile mała urosła. Póki co wariuje w brzuchu jak oszalała. Tak spier.lilałam R włosy że masakra Nie wiem co się stało. Nie zrobiłam tego specjalnie. Popłakałam się...niedorajda ze mnie i coś czuję, że ciche dni nastały...
Patrycja założę, się, że dzisiaj wszystkie polecą do sklepu po latarki, chichi
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja poród dobrze wspominam, poddałam sie całkiem połoznym, nie było źle, pomogli mi bardzo dużo, nawet miedzy skurczami rozmawiałam z lekarka o służbie zdrowia a rozwaliło mnie nieźle, ale mimo tego, jak urodziałam w piatek po południu to w niedziele rano siedziałam po turecku, nie zapomne mimy położnej jak mnie rano zobaczyła wiec kobietki luzik, jak nie urodzi sie normalnie to nas rozetną tak mi położna powiedziała, ale ostatnio grubo sie zastanawiam nad zabraniem meża, wiem ze zmuszac nie wolno,
Gosia tys jest taka power womem,
a tak wogóle dzień doberek
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
ładne imie Klara, poczekam ja mój m wróci
o Eskilapie w bb tez słyszałam ze jest super, ale jak sa jakies komplikacje to szpital.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Agnieszka ja miałam kanałowe bez znieczulenia:) ale cos tam do kanału wstrzyk i dało sie wytrzymac, duzo zalezy od dentysty, a panikowałam przed pojściem do dentysty ze masakra.
ładne imie Klara, poczekam ja mój m wróci
o Eskilapie w bb tez słyszałam ze jest super, ale jak sa jakies komplikacje to szpital.
Też miałam raz kanałowe bez znieczulenia, ale ze świadomością, że w razie W mogę o to znieczulenie poprosić, a teraz nie za bardzo. Nie chcę ryzykować, nawet tym niby bezpiecznym znieczuleniem. No ale wytrzymam, przecież przede mną poród, to co czymże jest leczenie zęba na żywca
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Śliczna ta piosenka o owockach
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Agnieszka86 a ja będę o tobie myślała jak będę leżała na fotelu ginekologicznym a do dentysty wybieram się po niedzieli, jak będę u mamy.
Dziewczyny między 5. a 7. miesiącem ciązy, spokojnie można stosować znieczulenie dentystyczne, to z resztą odpowiedni czas na wizytę kontrolną.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja dziś od 6:00 na nogach. Mąż jednak stwierdził, że dzisda rade sobie w pracy bez auta, bo zabierze się razem z mechanikami wiec moze mi zostawic auto. Wiec wstałam rano o 6:00, zawiozłam go do pracy i jak wrocilam to tylko zrzucilam z siebie ciuchy i dalej pod kołderkę. Ale przez noc napadało sniegu
Fajnie,ze mam auto, bo moge sobie troche dzis pozałatwiać. O 12:00 umówiłam sie z męża bratem,że podjade do niego, on zaladuje do do bagażnika drzewa do kominka,przyjedzie z emna żeby mi to wyładować do mieszkania a potem go odwiozę do domu.A jak bede wracała do domu to zajadę do Biedronki i do mięsnego na małe zakupy, bo wszystko mi się zaczyna kończyc w lodówce. A na 17:30 pojade sobie do fryzjera, a o 19:30 po męża. Więc dzień zaplanowany.
Co do wczorajszego tematu o porodach to nie wiem czemu, ale po tej rozmowie jakos sie wyciszylam. Stwierdziłam,ze co ma być to będzie. Jakos dam radę. A dziś wstałam pełna optymizmu.I co mi tam,że ktos mnie tam pooglada. I tak mnie nie zna wiec co za roznica. Troche poboli a potem bedzie juz tylko fajnie.
Gosia a da sie jakos uratowac te wlosy?
Ja na szczęście mężagole na jedna gługość, bo cieniowac w ogole nie umiem i tak juz odkad mieszkamy razem gole go króciutko.
Beata nawet nie wiedzialam,że wholandii tak kijowo jest z porodami. Moj kuzyn z żoną tam mieszkaja wiele lat,ale nie maja jeszcze dzieci, bo nie maja stałej umowy w pracy. W sumie nigdy nie opowiadali o służbie zdrowia.
xxElaelaEeexx ale Ty masz sny ale ta ospa to pewnie oznaka kasy na wesele.
offca tydzien szybko zleci... ja tez siedze cały ten tydzieńsama bo mąż pracuje od 7:00 do 19:00 i jest w domu dopiero ok 20;00
A Wojtuś wczoraj wieczorem jak już leżałam w łózku zapodał mi 2 takie kopy, żeażsię zwinęłam i mąż sie obudził. Skąd to dziecko ma tyle siły Pewnie juz ćwiczy kopanie żeby mógł grac potem z tatusiem w piłke
A jak tam pozostałe dziewczyny glukozowe? Wczoraj Was trochę było na słodziutkim drinku...
Gosia daj znac jak po wizycie, ile Zosiaczek waży itp
ooo lusiaczek odezwałas się to u Ciebie już pierwsze ząbki wypadają ale czas leci...
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3