- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vernix napisał:
Depeche napisał:
[/i]raz mu przy.ierdole, takiego lewego sierpa
Wtedy sam zacznie przeć
nieee, bo jeszcze pierdnie, a tego Depeche też nie lubi i znowu mu przywali
Zniose wszystko, byleby na mnie klocka nie postawil!
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Zniose wszystko, byleby na mnie klocka nie postawil![/quote]
To trzeba będzie zrobić mu lewatywę zza firanką
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
hehehehehehe już widzę Depeche jak w rozkroku bez majtek leje męża
Gosia27 wrażeniami podzielimy się na pewno. I życzę każdej, by było jak najlepsze. I proszę, zrozum, że nie rozmawiamy o połoznych i o porodach po to, by kogoś obrazić. Ty masz wiedzę, doświadczenie i jakby znasz to przeżycie z drugiej strony biurka. My możemy porozmawiać o naszych, o doświadczeniach naszych mam, znajomych. Nie dziw się, że niektóre kobiety mają złe zdanie o położnych, kiedy zostały ewidentnie źle potraktowane. I nie miej urazy, że takie opinie także są, bo tak długo, jak będą wredne położne, tak długo opinie o nich będą krążyć. A to, że zawód ten jest trudny, niewdzięczny - nie wątpię. Bo kobiety też czesto nie sluchają, porozrywane są, bo prą nie wtedy, kiedy im się mówi, albo prą za mocno, albo w ogóle nie wykonują poleceń personelu, tylko koncentrują na nim swoją agresję, wynikającą z bólu, zagubienia, paniki etc. I to na pewno jest dla położnej, ktora chce pomóc, przykre, poniżające. Więc każdy medal ma dwie strony.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
sylwia2 a będziesz rodziła w Zgorzelcu?
moja druga koleżanka z pracy podobno urodziła 2 tygodnie temu. Rodziła w Lubaniu i rodziła aż 2 dni
mi pare dni temu koleżanka z pracy napisała sms, żebym nie brała męża do porodu... tzn że przed porodem może być ale na same parte, że mam go nie brac ze sobą bo to naprawdę nieprzyjemnie wygląda i psuje to relacje intymne.
Tak bede w Zgorzelcu rodzić, szwagierka rodziła 2 razy i jest zadowolona z opieki/. Jak wykupie poród rodzinny to mamy swoj pokój w którym jest: łóżko, kanapa dla męza, prysznic, wc, piłka, drabinki, radio cd zeby sobie włączyc swoja muzyczke. I ten pokój jest tylko wasz, czasami tylko ktos przyjdzie sie dowiedziec ale tak naprawde wogole nikt nie przychodzi bo masz meża i on ma ci wszystko pomagac, Dopiero jak sie zacznie poród to idzie sie na sale porodowa.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Widziałam, że o dentyście pisałyście... ja w temacie jestem-jutro idę
A co porodów, to nie ma co się nakręcać niepotrzebnie, może nie trafi się nikt nie uprzejmy i wredny. Nie możemy zakładać, że tak się stanie, bo niepotrzebnie dodajemy sobie stresów. Mam koleżankę z liceum, która pracuje jako położna w szpitalu w Krakowie, przesympatyczna dziewczyna, każdej życzę takiej położnej w czasie porodu!
U mnie w szpitalu jest możliwość wynajęcia swojej położnej, płaci się jej 500 zł i mam ją na wyłączność! Mniemam, że jest miła, w końcu jej płacę! Zastanawiam się nad tym właśnie.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnieszka ja planuję rodzić w Krakowie w Narutowiczu, chyba że mi doktor każe na Kopernika. Jeśli w którymś z tych dwóch szpitali pracuje Twoja kolezanka położna to czy mogłabym Cię prosić o jej nazwisko na priva...??O Boże dziewczyny! Wchodzę na forum, a tutaj 156 nowych postów na styczniówkach i lutówkach po 30 kilka! Jesteście niemożliwe! Nadrabiałam Was 40 mintu!
Widziałam, że o dentyście pisałyście... ja w temacie jestem-jutro idę
A co porodów, to nie ma co się nakręcać niepotrzebnie, może nie trafi się nikt nie uprzejmy i wredny. Nie możemy zakładać, że tak się stanie, bo niepotrzebnie dodajemy sobie stresów. Mam koleżankę z liceum, która pracuje jako położna w szpitalu w Krakowie, przesympatyczna dziewczyna, każdej życzę takiej położnej w czasie porodu!
U mnie w szpitalu jest możliwość wynajęcia swojej położnej, płaci się jej 500 zł i mam ją na wyłączność! Mniemam, że jest miła, w końcu jej płacę! Zastanawiam się nad tym właśnie.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
gosia możesz mi jako fachowiec przybliżyć temat tego masażu przez położną?Po się to robi?Żeby nie nacinać???
Ja jeszcze z moją gin nie rozmawiałam na temat porodu i kontaktu ciało do ciała,ale już może na najbliższej wizycie ją o to zapytam.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, bede Cie meczyc. Napisz mi, jak nie przec, jak wtedy chce sie jak jasna cho.era. ona mi mowila , zeby nie, ale nie potrafilam tego nie robic. Rzeczywiscie caly porod wspominam jak robienie kupska, du.a bolala mnie strasznie, czulam jakby mi tam wielka k.pa siedziala. Okropne uczucie. Najokropniejsze, ale nie mam pojecia co nalezalo z tym zrobic. Ja mialam bardzo krotka te potrzebe parcia, doslownie moment, wiec tez do konca nie bylam zdziwiona jak mnie naciela zaraz po skurczu.