BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 dni temu #515358 przez andzia_zg
Beata to już przebieraj się i na miasto w poszukiwaniu torebeczki :lol: Nic tak nie poprawia kobiecie humoru jak zakupy :-)
I nie kuś tą wódeczką :P

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #515360 przez Agnieszka86
Andzia no właśnie nie wiem, ale chcę takie spokojne miejsce Zosi naszykować i te kolory wydają mi się takie kojące.
K. mówi, że jak się wyrobi w miarę ze wszystkim to może w poniedziałek pojechalibyśmy do Krakowa do Ikei i kupili to łóżeczko:)

Macie ochotę na wódeczkę?? Ja marzę o winie chyba od 5 miesiąca!!! Likierem kawowym też bym nie pogardziła :lol:

12 lata 3 dni temu #515361 przez kika1985
Gosia super !!! cudny domek :P

12 lata 3 dni temu #515362 przez Depeche
Ja tez juz nic nie kupuje, czekam na kurteczke i sweterek kupione uzywane na allegro, bratowa mi sporo dala ( sa tam jescze rzeczy uniseks po mojej malej), mojego meza kuzynka ma teraz malego synka i mowila, ze dla mnie zbiera. Nie chce zeby bylo tak jak z Laura, ze ja szalalam, babki szalaly, wszyscy i w sumie to nie wiedzialam w co mam mala ubierac, bo miala za duzo, szynko wyrosla.

Aaaa nasza nowa kolezanka Kinga kupila ode mnie te ciuszki ;-). Jakos czuje , ze mialy byc dla niej, bo ma termin na ten sam dzien co ja, a dziewczynka ma byc Paulina, a moja mialaby byc Paula. :laugh: Jak sie na porodowce okaze, ze sie urodzila u mnie dziewczynka, to umre! No ale dwa razy mowil,ze widzi jajka, to chyba nie bardzo jest sie z czym pomylic.

Moja mloda chyba dzis nie usnie, a ja wypilam juz kawke, wzielam apap i sie slaniam na nogach. Tak chcialaby sie z nia polozyc, a ona mi tu piosenki Fasolki uruchomila i mam " mydlo lubi zabawe w chowanego pod woda..."
Mowie Wam, cieszcie sie ta chiwla, ona juz nie wroci. Nawet w drugiej ciazy jest juz inaczej.

12 lata 3 dni temu #515363 przez kika1985
Beata 26 napisał:

A i ja chce nowa torebke!!!

ja też!! wczoraj mi się pasek zepsuł w mojej ulubionej :angry:

12 lata 3 dni temu #515364 przez Depeche
a ja to wlasnie mam na wodke ochote, dwa razy umoczylam jezyk, ale to nie to

12 lata 3 dni temu #515367 przez kika1985
agnieszka ja mam podobne łózko dla małej też białe i chcę kupić właśnie pościel we fiolecie

12 lata 3 dni temu #515368 przez kika1985
a za mną chodzi zimne piwo albo szampan ;) taki mega zimny o matko ale bym się napiła

12 lata 3 dni temu #515369 przez zolwikmb
Agnieszka86 napisał:

Andzia no właśnie nie wiem, ale chcę takie spokojne miejsce Zosi naszykować i te kolory wydają mi się takie kojące.
K. mówi, że jak się wyrobi w miarę ze wszystkim to może w poniedziałek pojechalibyśmy do Krakowa do Ikei i kupili to łóżeczko:)

Macie ochotę na wódeczkę?? Ja marzę o winie chyba od 5 miesiąca!!! Likierem kawowym też bym nie pogardziła :lol:

...ja też śnię o mohito albo whisky ze sprite ew. martini :laugh: tak gdzieś od 3 miesiąca jak mdłości minęły, a tu święta, sylwester i wszyscy piją ;) ....hahahah jak po takiej przerwie sięgniemy po alko to pewnie po drinku spać pójdziemy

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #515371 przez andzia_zg
Depeche ja w dalszym ciągu jestem zauroczona tymi Twoimi ciuszkami po małej. Fajnie,że Kinga je kupila. Na bank bedzie zadowolona :-) ja gdyby Wojtus byl dziewczynka tez bym je kupila :-)

zolwikmb to bardzo prawdopodobne, że po ciazy juz po małej ilosci alkoholu nas porządnie sieknie hihi :silly: po takiej przerwie.... to bedziemy jak nastolatki, ktore próbuja pierwszy raz alkohol i juz po paru kilonkach śpią hihi :silly: :woohoo:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 dni temu #515378 przez Depeche
ja wm powiem, ja po urodzeniu LAury napilam sie wina, to usnelam po polowie kieliszka.. ale sie ze mnie smiali wszyscy

12 lata 3 dni temu #515386 przez kika1985
mi po lekach które mi przepisała pani doktor (na spirytusie) w głowie szumiało ostatnio

12 lata 3 dni temu #515387 przez kika1985
spadam dokończyć zupę i na tv bo coś mnie muli

12 lata 3 dni temu #515388 przez Gosia27
A ja właśnie piję drinka!!! Buraczanego :lol:

12 lata 3 dni temu #515390 przez mamcia2013
Gosia śliczny brzuszek :)

A mi piwo śmierdzi bleee :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka