- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
AniaCzajka napisał:
A ja tak bardzo się boję jutrzejszej wizyty;/ mąż odebrał moje wyniki i są kiepskie a do tego puchne;/ boję się że bez szpitala się nie obędzię;( i tak sobię bęczę od ponad godziny;(
jak to puchniesz? bardzo? ja tez troche spuchałam ze obraczke musiałam zdjąć. a co w wynikach masz zle?
mam spuchnięte stopy i dłonie a co do obrączki to ja już się z nią dawno pożegnałam bo miałam nabrzmiałe dłonie;/ a wyniki moczu złe bo mam białko i leukocyty, dzwoniłam do połoznej i powiedziała że jutro dostane skierowanie do szpitala na obserwację, na szczęście cisnienie dobre tylko to pociesza i kopniaki Franka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
A my juz po wizycie, w miare wszystko ok, szyjka 1,5/0,5, mała głowka strasznie napiera, nastepna wizyta na 18.02. a tętno 130, lekarz stwierdził ze wszystko ok.
Zaraz was nadrobie, masakryczna droga, jechałąm z tata, porażka deszcz i marznie na aucie chyba z 2cm lodu, wrr
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Andzia encyklopedia nie jesteś, nie musisz wszystkiego pamietać, dziewczynka i jak na razie Wiktoria choć dzis Seweryn wymyślił Oliwia
A my juz po wizycie, w miare wszystko ok, szyjka 1,5/0,5, mała głowka strasznie napiera, nastepna wizyta na 18.02. a tętno 130, lekarz stwierdził ze wszystko ok.
Zaraz was nadrobie, masakryczna droga, jechałąm z tata, porażka deszcz i marznie na aucie chyba z 2cm lodu, wrr
to wpisac Wiktorie czy Oliwię?
I jeszcze zosala mi offca i Dusia... pamiętacie czy maja chłopca czy dziewczynkę?
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja tak bardzo się boję jutrzejszej wizyty;/ mąż odebrał moje wyniki i są kiepskie a do tego puchne;/ boję się że bez szpitala się nie obędzię;( i tak sobię bęczę od ponad godziny;(
Aniu nie martw sie, w szpitalu jest fajnie (ja mialam fajna ekipe - bylo o czym pogadac, bo wszystkie dziewczyny z jakimis problemami) - wszystko bedzie ok, tylko sie nie zamartwiaj. Kolezanki urodzily zdrowe dzieci - jedna z szalejącym cisnieniem i cukrami, a druga z silnym zatruciem ciazowym. Jesli bedziesz w szpitalu to na biezaco bedziesz monitorowana i bedziesz sie czula bezpiecznie. Beda Ci podawali leki, które Wam pomoga.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
AniaCzajka napisał:
Aniu nie martw sie, w szpitalu jest fajnie (ja mialam fajna ekipe - bylo o czym pogadac, bo wszystkie dziewczyny z jakimis problemami) - wszystko bedzie ok, tylko sie nie zamartwiaj. Kolezanki urodzily zdrowe dzieci - jedna z szalejącym cisnieniem i cukrami, a druga z silnym zatruciem ciazowym. Jesli bedziesz w szpitalu to na biezaco bedziesz monitorowana i bedziesz sie czula bezpiecznie. Beda Ci podawali leki, które Wam pomoga.
Wiem że w szpitalu będę pod dobrą opieką ale tak sie boję że będzie coś nie tak;/
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiem że w szpitalu będę pod dobrą opieką ale tak sie boję że będzie coś nie tak;/
No to własnie oni tak zrobia, zeby nie dopuscic do tego, zeby dziecku stala sie krzywda, bedziesz miala tez co najmniej 1 x dziennie robione ktg i jak bedzie spadalo tętno, to zaraz beda ratować dziecko. Naprawde nie martw sie na zapas, zreszta przejdzie Ci, kiedy zobaczysz, ze in. pacjentki sa w o wiele gorszej sytuacji i bedziecie sie wzajemnie wspierac. Powiem Ci, ze jakbym miala powazny problem, to chetnie polozylabym sie znow do szpitala, a nie przeczekiwala w domu. Tam robia duzo badań.
I słuze radą, jak się wykąpac z podłączoną kroplówką
Lafi poleguj w domku, bo coś krótka ta szyjka...
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulina jakos nie mówił mi zebym leżała, ale i tak będe
AniaCzajka, w szpit alu bedziesz pod stała kont rola, zawsze jak cie cos bedzie niepokoic to mozesz zapytać.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
AniaCzajka Paulina ma rację. Tez leżałam dwa razy w szpitalu i miałam fajne dziewczyny na sali, każda z nich z takim powikłaniami ciążowymi, że wydawało mi się, iż ich ciąże to ciągła walka o każdą godzinę, dzień, aby dzieciątka były dłużej w brzuszku..
Będziesz miała opiekę, a to jest dla Ciebie i Franusia najważniejsze w tej chwili. No i nasze, forumowe wsparcie:) Będzie wszystko dobrze:)
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
AniaCzajka nie płacz i nie martw się na zapas. Zobaczysz co Ci powie jutro lekarz, przygotuj sobie masę pytań i pytaj! Jak trzeba będzie to położysz się do szpitala i Franiowi, ani Tobie nic nie będzie grozić. Lepsze to niż stresowanie i niepewność w domu. Uszka do góry
Jejku, mówicie, że tak ślisko strasznie, ja własnie na K. czekam i nie widać go coś długo, zaczynam się stresować, telefonu nie odbiera.
Offca na FB daje znaki życia, nie wiem co z resztą?
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
A Dusia to czasem nie będzie miała 2 dziewczynki?coś mi sie tak wydaje...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lafi napisał:
Andzia encyklopedia nie jesteś, nie musisz wszystkiego pamietać, dziewczynka i jak na razie Wiktoria choć dzis Seweryn wymyślił Oliwia
to wpisac Wiktorie czy Oliwię?
I jeszcze zosala mi offca i Dusia... pamiętacie czy maja chłopca czy dziewczynkę?
Offca na 100% bedzie miala chlopca, bo pamietam ze cos o Witoldzie wposminala. U Dusi obstawiam, ze chyba miala byc dziewuszka.
Ania Czajka nie becz, niekoniecznie Cie poloza w szpitalu. Moja bratowa chodzila spuchneita jak bania i jej nie polozyli. Ja jak lezalam na patologii z takimi agentkami, ze plakalysmy ze smiechu.
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
A Dusia to czasem nie będzie miała 2 dziewczynki?coś mi sie tak wydaje...[/quote]
Tak, DUSIA będzie miała 2 córkę,sprawdziłam we wcześniejszych postach:) termin ma na 23.03
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania