BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #545733 przez Depeche
Zatkało mnie, ale dziwny wózek. I stelaż ma inny , kierownice też. Śmiechowy!

CO Wy wszystkie zamierzacie dziś rodzić w nocy! Dajcie spokój, jak Was plecy bolą, to za radą Kuzynki Lenuchy mozecie poruszać biodrami! :laugh: :laugh: :laugh:
Nie no spoko, mysle , ze to jeszcze nie czas. Ale teraz coraz czesciej beda takie akcje.Ja tam wiem, ze pojade do szpitala jak poczuje kupe i mi wody odejda. Wczesniej nie jade!

Mloda poszla spac w opakowaniu, bo sie obrazila na wszystkich i tyle. Wywalila jezyk . Kurcze w tym zlobku to ona lapie coraz gorsze zachowanie. Terrorystka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #545768 przez aksa
nieee no dziewczyny jeszcze styczeń mamy spokojnie, zaciskać nogi!! ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #545774 przez koticz
depeche ja nie zamierzam,ale to chyba my z Jagodą wywołałyśmy ten booom i dziewczyny spanikowały.Teraz żadnej na forum nie ma bo walichy pakują :laugh:

Laura ma pewno bunt dwulatka :laugh:

Mama dała mi słoik krupniczku mmmmmmm uwielbiam ide sobie odgrzać i pochłonę cały,mój J nie lubi więc się nie musze dzielić :P

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #545790 przez koticz
kika wrzucam takie foty jakie mam ale na żywo ten wózek naprawde prezentuje się lepiej niż na zdjęciach.Mojemu J właśnie spacerówka podoba się najbardziej
Jeśli nie jesteś przekonana to lepiej wybierz coś innego,ja jestem zadowolona choć jeszcze bardzo się zastanawiałam nad tym:
www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&sa=N&tbo...ndsp=23&tx=181&ty=60

Przykro mi bardzo ale nie da się wrzucić!Foto jest za duże,a w tym programie który ja mam już się bardziej zmniejszyć nie da!
Dziwne bo kurcze wczoraj ładnie się zmniejszały

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #545802 przez koticz
spacerówka

oooooo dało się :blush:

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #545841 przez andzia_zg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #545865 przez Lenucha217
Witam
Gosiu zosienka cudowna .. :** sliczna jak mamunia
Agusia brzusio juz duzy a Ty taka drobina do niego :)

11 lata 10 miesiąc temu #545873 przez koticz
andzia_zg napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Powiem Ci szczerze,że nie wiem,zapytaj jutro swoją gin i daj nam znać.Moja gin powiedziała mi dziś,że ona osobiście NIGDY czopu śluzowego nie widziała :ohmy: więc chyba można toto wydalić i o tym nie wiedzieć albo urodzić i wydalić to w trakcie,ale tak tylko zgaduję

11 lata 10 miesiąc temu #545876 przez wiewiorka
już mi przeszło. No spa pomogła. Te skurcze to kara za łażenie po sklepach mimo zakazu. Bede juz teraz siedziec w domu przez 2 tygodnie. Mąż musi się nauczyć robić zakupy i mapy sklepu

11 lata 10 miesiąc temu #545887 przez Lenucha217
matkoooooooo widze ze tu sie dzieje hohoho caly dzien mnie nie bylo a tu takie rzeczy.
ja sie narobilam dzis jak glupi : klusek sląskich, mielonych, pilpecików gulaszy itd pomrozilam w pojemniczkach bedzie na pierwsze dni jak wyjde ze szpitala bo nie bede miala glowy do gotowana

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #545937 przez andzia_zg
Dziewczyny,które już rodziły. Napiszcie jak to u Was było z odejściem czopu, wód, ze skurczami itp. będziemy wiedziały na jakie rozne scenariusze mamy byc przygotowane i czego możemy się spodziewać

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #545949 przez Depeche
Ło matko ja jutro mam wizyte, musze sie tez ogolic. To sie wczesnie tu raczej nie pokaze. Juz mi na sama mysl jest ciezko. Do tego mam na godz. 21. To nie jest normalne, zeby miec tyle pacjentek!

Lenucha, zastanawialam sie co Ty caly dzien robisz, ale ze ty gotujesz i mrozisz,,,

Koticz, mi sie wozek bardzo podoba. Czopu sluzowego ja tez nie widzialam. Ale ja nie patrze do klopa , no chyba, ze jakies to by bylo bardzo geste to moze. Ale nie widzialam. Raczej sie wodami i skurczami bardzo bolesnymi bede sugerowac. Nie takie strzyka mnie cos w d. , bo najpierw strzyka, a to jeszcze nie to.

Dobranoc!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #545953 przez vernix
Andzia mnie położna w szkole rodzenia przekazała jedną zasadę: nie ma co się nastawiać, że coś ma być, albo nie ...poród to jedna niewiadoma, dla każdej kobiety jest inny.
Powiedziała nam o sytuacjach:
-czop może odejść-galaretowaty, mazisty (sorry za dosadność), brązowawy, żółty lub bezbarwny, od miesiąca albo dzień, godzinę przed...
-może w ogóle nie odejść
-wody mogą się sączyć
-wody mogą "wydostać się" podczas przebicia pęcherza płodowego

Także na dwoje babka wróżyła..I jak tu się nastawić? sama nie wiem :unsure:

Gdy się zacznie "P" będziemy wiedziały, wszystkie dziewczyny, które już rodziły tak mówią. Intuicji nie da się oszukać.

Patrycja dobrze, że idziesz na dodatkową konsultację do lekarza. Wierzę, że będzie ok.Daj znać.

Beata noo kosmiczny ten Twój i julkowy pojazd:) idealnie pasuje mi do Ciebie, do Twojego stylu życia:) choć do joggingu on chyba nie jest?!?

Lenucha no to jesteś przygotowana na tip top z jedzonkiem.Gratuluję:)ja liczę na mamę, że nie da nam zginąć podczas połogu i nakarmi swoja córkę, a ja swojego nowo narodzonego syna :lol:

Dobrej, jeszcze nie porodowej nocki Wam życzę:)

11 lata 10 miesiąc temu #545967 przez koticz
Lena czy mogłabyś zaopatrzyć także mój zamrażalnik???Bylibyśmy z J Ci bardzo wdzięczni :S

Ja też spadam już z forum,spałam tylko 3godzinki i nie mam już siły na nic.

Trzymamy z Jagódką kciukaski za jutrzejsze wizyty i jeszcze raz dziękujemy za trzymanie za nas,dobre z Was ciocie :silly:

Spokojnych,bezskurczowych nocy :kiss:

P.S-moja cycunia tańczy :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #545971 przez andzia_zg
Jednak uważam, że warto wiedziec jakie moga byc początki porodów i co moze sie przytrafic (choć wale nie musi) Dzieki temu nie bede panikowała gdy np cos sie zacznie dziać. Np gdyby nie to forum to bym nie wiedziala ze np czop moze byc brazowy itp i od razu bym leciala na IP. Nie chodzilam do szkoły rodzenia więc niektórych rzeczy, ktore dla innych moga byc oczywiste, poprostu nie wiem.

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka