- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
AniaCzajka napisał:
Agnieszka86 napisał:
AniaCzajka napisał:
Hej dziewczyny:) ja się wczoraj zasiedziałam chyba na imprezce bo tak mnie boli prawa pachwina i półdupek prawy że ledwo daje radę w nocy miałam problemy żeby się przewrócić z boku na bok;/ a imprezką jak to 18 małolaty szalały a ja z mężem i kilkoma osobami w naszym wieku wspominaliśmy nasze 18:)
Ha ha Ania, Ty się już zaliczasz do starszyzny Musisz półdupek rozruszać
a żebyś wiedziała że do starszyzny, jeden kolega mojej siostry to mi się w pas ukłonił witając i powiedział że nie wiedział patrząc na mój brzuch że moja siostra będzie miała rodzeństwo;) a ja mu na to że ja nie jestem jej mamą tylko siostrą to się chłopak zawstydził
Ha, ha, ha no to Ci pojechał po całości A ogólnie jak tam? Udana impreza?
tak imprezka udana, jedzonko pychota drinki podobno też ja sobie powąchałam:) a mój jedyny drink to udawane malibu;) syrop kokosowy z mleczkiem słodki;/ siostra zadowolona więc to chyba najważniejsze: )dostała takiego pięknego misia i powiedziała że da go Frankowi:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ja w weekend mam imieniny teścia (sobota) i w niedzielę bratowej, nie wiem jak wysiedzę. Chyba tylko na chwilę zajrzę i tyle, każdy zrozumie. Takie siedzenie strasznie mnie męczy, do tego ta dieta, muszę wychodzić i robić sobie jedzenie o konkretnych porach, potem mierzyć cukry, żadnej przyjemności z siedzenia przy stole.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
AniaCzajka no to super, że zadowolona jesteś, bo to ostatnie beztroskie imprezy:) Fajnie, że jeszcze Franio skorzysta i misiaka dostanie
Ja w weekend mam imieniny teścia (sobota) i w niedzielę bratowej, nie wiem jak wysiedzę. Chyba tylko na chwilę zajrzę i tyle, każdy zrozumie. Takie siedzenie strasznie mnie męczy, do tego ta dieta, muszę wychodzić i robić sobie jedzenie o konkretnych porach, potem mierzyć cukry, żadnej przyjemności z siedzenia przy stole.
No ostatnia imprezka w dwupaku;) ja co do wysiedzenia to ja wczoraj też myślałam że nie dam rady tak mnie półdupek bolał ze szok ale mam nadzieje że jakoś to rozchodzę
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Dobrego dnia
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
AniaCzajka fajnie, że miałaś siły na osiemnastkową imprezę Kolejna chyba to Franka, co? Półdupek niech wymasuje Ci mężol, na pewno się zgodzi
To, że kumpel myślał, iż jesteś mamą siostry, to napiszę Ci, że tydzień temu, była u nas kolęda. Przyjęliśmy księdza z teściem, bo mąż był w pracy, a kapłan to nas przy wejściu: "szczęść Boże Państwu".
Gosia jak się czujecie z Zosią?
Andzia, Depeche trzymam kciuki za Wasze wizyty!
Agnieszka ooo skurcze miałaś, masakra! ja nie miałam, ale nie mogłam spać od 2:40 do 5.Mały strasznie kopał, kręgosłup napierdzielał..
Mam jakieś niskie ciśnienie 107/67.Dobrze, że jutro mam wizytę.
PS Zaczynam dzisiaj 36 tydz.ciąży, czyli to początek 9 miesiąca:)
Dobrego czwartku Brzuszki!
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AniaCzajka nooo to ładnie ci chlopaczek pojechał hehe, ale fajnie, że imprezka się udała
Agnieszka ja też nie lubię już tak siedzieć, po chwili zaczyna wszystko boleć,brzuch się spina..na pewno każdy zrozumie!
u mnie zasypianie było katorgą, często mam tak że mam wrażenie, że do końca nie moge nóg rozprostować..takie wredne wrażenie - myślałam,że oszaleje wczoraj przez to
myślę,że to od tego, że nie ruszam się, nie chodzę na spacery tak jak wcześniej..
a ja może dziś do biedronki się przejadę, www.okazjum.pl/biedronka/gazetka/gazetka...8-01-2013,14354.html podoba mi się komoda która jest w gazetce, i są balerinko- kapcie jakby któraś potrzebowała do szpitala..no i szlafroki
czekam na gościa od szaf lepiej będzie dla niego jak się niedługo zjawi
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
A ja jeszcze w łóżku,tak rozmieszczone u mamy jestem,wczoraj dwóch talerzy po obiedzie nie dała mi pozmywacB-)
AniaCajka kiedy te nasze 18-rok były? Dobrze że się przestałam i miło wpadniesz czas.
Andzia,Relacje,Patrycja kciuki już mocno zacisniete za dzisiejsze wizyty:-*
Dobra,wstaje bo mama już pranie robi a ja się lenie:-*
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
idziemy na śniadanko
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AniaCzajka ja tego od wigilii nie rozchodziłam... no ale może Tobie się uda
Śniło mi się że R. miał skurcze, jechał samochodem i aż się musiał biedak zatrzymać bo nie dał rady jechać
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
Vernix-dziś jest ogólnie niskie ciśnienie więc się to odbija na naszym
Ania Czajka-poproś męża żeby rozmasował. rehabilitantka w szkole rodzenia poradziła zeby masować od kręgosłupa aż do kolana skupiając się na pośladku i biodrze. naprawdę pomaga i jest to mega przyjemne-załowaliśmy z B ze tak późno się o tym dowiedzieliśmy:)))
wiem że było o tym milion razy ale prosze napiszcie mi jeszcze raz jakie kosmetyki trzeba kupić na początek-nie chodzi o firmę tylko rodzaj. oliwka? żel? plis bo jeszcze nie mam.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Pomijajac pierwsze pół nocy to jestem mega wyspana. Jak juz zasnęłąm to nawet nie budził mnie piec, który się załączał i chlupotająca woda. ale to może dlatego,że byłam zmęczona. Oczywiście jak zwykle nie mogłam zasnąć. Mąż już dawno spał, a ja się przewracałam z boku na bok. Tak mnie "gryzła" piżama i swędział mnie od niej brzuch, że musiałam zmienić koszule i dopiero wtedy się jakoś ułożyłam do snu. No ale standardowo po godzince spania byłą pobudka, bo znów zaczął mi twardnieć brzuch. Dobrze, obserwowałąm te twardnięcia i faktycznie zdarzały się czasem minimalne przerwy,że brzuch jakby puszczał i znów łąpał, ale były tak krótkie, że trudno je było zauważyć. Więc podejrzewam,że to były te skurcze BH. Budzą mnie codziennie w nocy o tej samej porze, tylko zawsze myslalam ze to tylko spina mi się brzuch. Ale to chyba jednak te skurcze. A jak już to po jakiejś godzinie przeszło to zasnęłam jak smok i wstałam dopiero o 9:00
Ale u mnie ładnie wyszło słonko Ciekawe na jak długo, bo chmury krążą po niebie...
AniaCzajka fajnie, że imprezka sie udała i że miałaś taką odskocznię od codzienności. A półdupki wymasuje mąż i przestanie boleć
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
A oilatum i mydełko się ze sobą nie "gryzą"? bo kiedyś czytałam, jak chciałam kupić płyn do kąpieli emolium, że już nie używa się mydełka
Dziewczyny a jak się nazywał ten krem do sutków, którego nie trzeba zmywać przed karmieniem? pisałyście o jakimś który miał skład taki jak jeden z tych drogich a był chyba hmmm z ziaji?
Właśnie w sobotę chciałam się wybrać do rossmana i apteki
Od jakiegoś czasu mam zapytać i zapominam jak u was sytuacja rozstępowa?