BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 6 miesiąc temu #431850 przez kika1985
też mam takie marzenie z mężem, nawet w tym roku szukaliśmy domów na sprzedaż ale nie było nic ładnego a jak było to bardzo drogo i póki co mieszkamy w bloku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #431852 przez andzia_zg
kika1985 to zmykaj pod kołderkę. Jesteś zmęczona po pracy i należy Ci się weekend :) My siedzimy na L4 to raczej nie mamy czym być zmęczone :silly: Wyśpij się, a jutro od razu będziesz miała lepszy nastrój (po tych emocjach w pracy)

Ja też chyba się dziś szybko położę, bo tak mi się błogo zrobiło od tego ciepełka od kominka :)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #431854 przez mamcia2013
Kika my też się kisimy u teściowej ale po nowym roku spadamy do moich rodziców bo tam jest duży dom więc nie opłaca nam się wynajmować.

12 lata 6 miesiąc temu #431855 przez kika1985
lecę spać
miłej nocki

12 lata 6 miesiąc temu #431857 przez koticz
Ja też was pozapraszałam na fb
www.facebook.com/joanna.gala.75 a to mój
Jejku ale wy wysokie i cycate!!!Ja jak sie mocno wyprężę to mam 160cm:) miseczkę przed ciążą c/d co przy moim niewielkim wzroście jest ok:) Ja tam nie mam żadnych problemów ze spaniem długo,kłade sie koło 1 i wstaje (bez zegarka) o11,potem ide podn prysznic i biegiem do sklepu i obiad robić bo niewyróbke mam zawsze :laugh:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 6 miesiąc temu #431858 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny ale się dziś rozpisałyście:) co do ciuchów ciążowych to na razie kupiłam sobie tylko dwie pary spodni ale jak na razie lezą w szafie bo za duże są jeszcze :) A kurtę mam zamiar kupić w lumpie i jakieś bluzki, trochę szkoda mi kasy na ubrania na max 4 miesiące a w lumpku można znaleźć czasami fajne rzeczy:)

Pozdrawiam:)

12 lata 6 miesiąc temu #431859 przez kika1985
andzia my na szczęście mamy swoje mieszkanie

12 lata 6 miesiąc temu #431860 przez andzia_zg
My wynajmujemy, bo na razie u teściowej nie ma gdzie. Mieszka tam jeszcze babcia i męża brat więc siedzieć tam w jednym pokoiku to nam sie nie opłaca. Na razie wynajmujemy. Nie chcemy ryzykowac z kredytem, bo nie wiadomo jak to będzie z pracą, czy zostaniemy tutaj, czy np będziemy szukac czegoś innego. Na razie pozostaje nam wynajem.

kika1985 miłej nocki :) papa :)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #431861 przez mamcia2013
Wzajemnie :) ja też uciekam po mena swojego. Może później zajrzę jak mi się uda.
Buziaki dziołchy :*

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #431862 przez andzia_zg
koticz juz Cię zaakceptowałam w znajomych :)

AniaCzajka na mnie te ciążowe sa już dobre. Podwijam sobie na razie tylko pas od spodni ciążowych :)

mamcia2013 papa

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #431864 przez koticz
My z mężem też wynajmujemy ale przymieżamy sie do kredytu na własne jeszcze przed porodem,zobaczymy co z tego wyjdzie.I mamy dwa fajne kocury,zabrane z placu budowy :laugh: i jak Mała troszkę podrośnie chcemy wziąć ze schroniska jakiegoś mocno kudłatego pieska,ale teraz mogłoby być za ostro jeszcze z psem tym bardziej,ze mieszkamy w 36m2 w centrum miasta :lol:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 6 miesiąc temu #431870 przez koticz
Sylwka727 nie przejrzałam całogo forum więc nie wiem czy już zrobiłaś ten album?Jesli tak to możesz wrzucić jakąś fotke jak on wygląda???

12 lata 6 miesiąc temu #431879 przez andzia_zg
Dziewczyny ja już zmykam. Do jutra :) pa :)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #431881 przez katarzyna1702
to sobie już chyba wszystkie dziewczynki dodałam do fb ;p nauczę się w końcu imion i nie będę pisać po nickach ;D
My mieszkamy z teściami.. ale nie narzekam oni na dole my na górze oddzielne wszystko jak chce to się nawet z teściową nie widzę więc nie jest źle ogródek jest duży tylko teraz troszkę zaniedbany bo się lenię i nie chce dźwigać trawy itp wytrzyma do wiosny ;D

To forum uzależnia!!!! :S :side: :woohoo: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #431894 przez koticz
Spokojnej nocy dziewczęta!Kolejny dzień za nami,przybliża nas do tego pięknego momentu kiedy weźniemy w ramiona nasze Perełki:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka