- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pijecie Dziewczyny kawę w ciąży ? Mnie właśnie naszła ochota na malutką leciutką kawkę z mlekiem ale podobno nie wolno
kasia bez przesady, juz nic nam nie wolno?? ja pije jedną dziennie a czasem nawet dwie, tylko pije z jednej łyżeczki i rozpuszczalna z mlekiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
A mój męzulek żadko cos sobie wypije, jak otworzy piwo to z reguły prz nim zaśnie, jak wypije za dużo to potem jego przyjaciółką jest miska:) ale mamy tydzien na kłotnie z mężem.
Kika z tego co mi wiadomo jak boli brzuch to nie wolno go nawet dotykać.
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
Pisze, ale bardzo rzadko więc pewnie już mnie nie pamiętacie ... jakoś za wami nie nadążam:(
Ale czytam Was cały czas... chociaż nie wiem czy to dobrze, bo czasem czymś mnie śmiertelnie przestraszycie
Dzisiaj mam wizytę po miesiącu czasu ... już swojego skarba tak dawno nie widziałam, mam nadzieje ze wszystko jest w porządku:) Oby...
Dziewczyny czy dobrze pamiętam, że któraś z Was zamawiała taki rożek z kołderką z polaru na allegro?? Zakup zadowolił ?? bo ja też się dosłownie czaje na niego od dłuższego czasu
A co do picia to ja nie pije piwa, kawy, herbaty - ale to dlatego, że nie przepadam po prostu więc mam te problemiki z głowy
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
Jak się dowiem że wszytko ładnie to lecę z mężem na zakupki i coś kupie bo to już 5 miesiąc a ja kupiłam tylko śliniaczek i jeden śpioszek
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Kobitki jaką mamcie pogode? normalnie sie zadziwiłam sprawdzając pogode na onecie(zawsze mi sie potwierdza) pisało że zachmurzenie caałkowite a ja tu mam piękne słońce.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
Też słyszałam o tym, żeby nie dotykać ...
Pewnie, że dam znać wieczorkiem wpadnę i zdam Wam szczegółowe relacje
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Wczoraj Was tylko podczytywałam z komórki, a dziś w końcu mogę odpisać na Wasze posty
Jeśli chodzi o to jak się czuję, to trochę nie za bardzo
W sobotę poszłam do tego baru i czułam, że trochę mnie pobolewa brzuch więc szybko wróciłam. wykapałam się, a jak się połozylam to dopiero zaczęło mnie na maksa boleć. Jak się próbowałam przewrócić z boku na bok to ból się nasilał. Rano było lepiej dopóki się nie podniosłam z łóżka.Tylko wstałam to od razu zaczęło boleć. Wiec powiedziałam mężowi, że ja leże a on gotuje. Wstawałam tylko do kibelka ale i tak do kibelka szłam skulona w pasie. Wczoraj wieczorem załapałam takiego stresa o maleństwo, że dawno się tak nie bałam.
Czułąm bóle na sródku podbrzusza, na przemian z kłuciem.
Dziś już boli lekko, chodzę już nawet po domu wyprostowana (a nie skulona w pasie jak wczoraj) ale zamierzam jeszcze cały dzień przeleżeć.
Zastanawiam się skąd ten ból.Moze dlatego, że strasznie mocno przeżyłam ta kłótnię,aż się "zanosiłam" jak płakałam, bo w końcu wyrzuciłam z siebie wszystkie moje żale. Ryczałam jak bóbr pół dnia.Może to od tego, bo w sumie jak się płacze to jednak mięśnie brzucha pracują. Nie wiem jak już sobie tłumaczyć ten ból. Z drugiej strony tłumacze to sobie tym, że nie mam brzucha, dzidziuś nie ma już miejsca, może zmienił pozycję i się rozpychał i stąd tak bolało (tylko czemu najbardziej bolało jak wstawałam... jak się kładłam to ból był mniejszy) Dziś więc jeszcze poleżę.
koticz mój z kolei po alkoholu w końcu potrafi się przytulić jak mąż i powiedzieć coś miłego
Gosia27 bardzo dobrze, że masz takie wsparcie w mężu. to bardzo dużo daje taka bliskość drugiej osoby i poczucie, że ten ktoś zrobi dla nas wszystko i mówi, że będzoe dobrze.
katarzyna1702 kawę w ciąży mozna pić tylko warunek - nie może być mocna, najlepiej rozpuszczalna i koniecznie z mlekiem. nie mozna pić tez jej dużo, ale filiżaneczka kawy dziennie na pewno nie zaszkodzi.
Ja np przestałam pić kawę odkąd jestem na L4. Uwielbiam kawę, ale stwierdziłam, że skoro i tak siedze w domu to po co ją pić. Najwyzej sie zdrzemnę w dzien jak bede zmeczona.
Lafi i Misia czekamy na relację z wizyty
Misia pytasz o rożek. Jesli dobrze pamiętam to któraś z dziewczyn na lutówkach kupowała taki fajowy rożek z kołderką (miodowy) za ok 60zł. jesli podczytujesz lutówki to może to o ten rożek Ci chodziło Naprawdę jest superowy. Spróbuję go potem znaleźć na forum.
Miłego dzionka dziewczyny
Ale się rozpisałam