- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mieliśmy jechać na weekend do Żyrardowa do znajomych ale nie chce ryzykować to jednak 2h jazdy w jedną stronę i zapewne jakbym nawet zadzwoniła do mojego gina i tak by nie pozwolił więc wolę dmuchać na zimne i siedzieć w domu. Później mieliśmy mieć gości ale coś im wypadło tak więc doprowadzę do porządku teraz siebie i chyba całe wieczór spędzę pod kocykiem

Kika Vernix Gratuluję i zazdroszczę tych ruchów Maluszków ja codziennie wsłuchuje się w brzuszek ale nic czasem mi się coś tylko zdaję ale to raczej jeszcze nie to ech... cóż 18 tydz za moment więc doczekam się i ja

Kika jak to jest? czujesz różnice w tej ciąży niż z Dominiczkiem ? Przechodzisz ją jakoś inaczej? Bardziej spokojna?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chiczi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Moja morfologia poszła w dół, jest taka na granicy :|. A w moczu wyskoczyły mi leukocyty 5-10 wpw, w środę wizyta, oby to nic groźnego!
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale mam dziś fatalny dzień. Pokłóciłam się z mężem, bo poprostu wkurza mnie to,że jedynym zajęciem jakie robi w domu jest odkurzenie mieszkania raz na tydzień.Odkąd jestem w ciąży i jestem w domu to sie mna nie interesuje i nic nie robi, bo tlumaczy sie ze on pracuje wiec ja mam robic wszystko skoro siedze w domu. Ryczalam chyba z godzinę i nie mogłam sie uspokoić, aż mnie potem brzuch bolał. Ale poprostu pogrzebuje jakiegoś zrozumienia itp. A on wraca z pracy to idzie spac, a potem oglada mecze. A ja?
Ale dół. Tyle razy próbowalam z nim rozmawiac ale on uwaza że jest wszystko ok.
Sorki, że się żale ale mam masakrycznego doła. Moze to lepiej,że ide potem do tego baru to chociaz przez chwile się odstresuję, bo masakrycznie mnie po tej kłótni boli głowa

Fajnie dziewczyny, że czujecie juz ruchy. Ja narazie jakos pare dni temu poczulam takie szmeranie od srodku w brzuchu, ale od tamtej pory cisza.
Ale pogoda.. na dworze leje, jest szaro i ponuro... i do tego zimno.. brr..potem jak bede szla do baru to ide juz w płaszczu jesiennym.
chiczi dawno Cie nie bylo. Gdzie znikłaś? dobrze, ze masz w srode wizyte to bedziesz wiedziala czy wszystko ok.
- chiczi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Aniu ja na samym początku ciąży przechodziłam to samo mąż wychodził z założenia że ciąża to nie choroba i że powinnam robić to wszystko co do tej pory tak się pokłóciliśmy że pojechałam do mamy mówiąc Mu że jak tak to proszę żyj sobie tu sam...ja do Ciebie nie wracam w tym samym dniu wydzwaniał przepraszał że już nie będzie żebym wróciła że jesteśmy dla Niego najważniejsi i wróciłam przeprowadziliśmy rozmowę i teraz jest prawie wszystko jasne co do kogo należy i jak powinno być.
Więc Aniu nie denerwuj się tylko usiądź i porozmawiaj tak szczerze z mężem powiedz Mu jak to widzisz i co czujesz jestem pewna że dojdziecie do porozumienia . Tym naszym Chłopom to trzeba od czasu do czasu przypominać ile My dla Nich znaczymy i jak im byłoby źle bez Nas. Głowa do góry Kochana.
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

Ale mam dziś doła. Nie moge sobie znaleźć miejsca, od tego załapałam migrene i boli mnie głowa.Najgorsze jest to, że maleństwo też odczuwa moje nastroje. a mnie poprostu boli jego lenistwo i obojętność. Ma ugotowane, wyprane, wyprasowane i poskładane.Do tego ma posprzatane i wszystko praktycznie podsuniete pod nos.Ale i tak jest źle.
Normalnie zaraz znow sie porycze, a do baru pojde z mega podpuchnietymi oczami

- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Żeby wydusic to z siebie napisalam mu mega długi list. Bedzie mial czas by sobie go na spokojnie przeczytac i przemyslec...
Mam nadzieje, ze chociaz Wy macie dobry humor. Pozdrawiam i milego wieczorku zycze. buziaki

- macka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Beata 26
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Andzia - mam nadzieję, że list pomoże.. ale mimo wszystko postaraj się nie tracić tego wieczoru - wyrwij się i spedz go w miłym towarzystwie.. tylko w żadnym parku po ciemku! trzymam kciuki, by późniejsze rozmowy się powiodły :*
aaahhh z facetami.
- patrycja85
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ale wiecie co ja chyba trochę rozumiem, bo w ich życiu tak naprawdę nic się póki co nie zmieniło. to my nosimy dzidzie i odczuwamy objawy i dlatego tak to przeżywamy. oni tak naprawdę staną się ojcami pewnie dopiero jak wezmą dzidzie na ręce. moze dlatego tak cięzko niektórym zrozumieć nasz stan:) ale to tak ogólnie bo mój to złoty chłopak:) nie śmiem nawet narzekać bo lepiej trafić nie mogłam!!! (tylko mu nie mówcie:))))
głowa do góry dziewczyny, nie denerwować się!!!
- sylwia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1

Współczuję Wam dziewczyny tych kłótni,mówie o tym mojemu mężowi a on mówi jaki cham,że Ci tak powiedział,a ja mu,że sam mi kiedyś tak powiedział(Ja pracuje a ty siedzisz w domu) i mówi,że nie o to mu wtedy chodziło,tylko o to,że ja wszystko w domu robię i nic poza odkurzaniem dla niego nie zostawiam

Tak to jest z facetami wytrzymać z nim ciężko,a zastrzelić troche szkoda

Znajomi mają 5mies synka,cudo chłopczyk,wybawiłam się z nim ile wlezie

Spokojnej nocki Wam życze,do jutra my z moim panem i władcą robimy seans filmowy:)
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- patrycja85
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
to taka życiowa piosenka o kłotni i o życiu:) uwielbiam:))))
- Beata 26
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-