BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #547112 przez mamcia2013
Andzia spory Synek :) teraz tylko czekać na Wojtusia.

Depeche może zdążysz do 24 wrócić do chaty hehe :D

Koticz to żeś mnie porównała do ćpunki hahahah :D

Anecia trzymaj się :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547118 przez vernix
Depeche napisał:

Girls tu jest mega opoznienie bylam juz w McDonald's zjadlam a tu baby z 19 dopiero wchdza

[/i]

Depeche Ty to masz szczęście :cheer: Do jutra się wbijesz na fotel gin., jeszcze masz niecałe 3 godziny :P

Patrycja jak tam konsultacja? napisz coś.

11 lata 11 miesiąc temu #547119 przez Lenucha217
chyba zaraz oszaleje .....moja sasiadka zabrala sie i poszla na nocke a ten ich debilny pies wyje jak wilk .......wrrrrrrrrrr boze co za debil on tak potrafi cala noc co za beznadziejni ludzie

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547124 przez vernix
Lenucha217 napisał:

chyba zaraz oszaleje .....moja sasiadka zabrala sie i poszla na nocke a ten ich debilny pies wyje jak wilk .......wrrrrrrrrrr boze co za debil on tak potrafi cala noc co za beznadziejni ludzie

[/i]

Ja chyba bym go otruła, jakby tak wył :angry: masakra! ludzie na serio nie myślą o innych,o sąsiadach, o tym zwierzęciu nawet.
Kurna, ten pies będzie Ci dziecko budził...

11 lata 11 miesiąc temu #547128 przez xxElaElaEeexx
Lenusia Jak nie przestanie wyć do 22 to zadzwoń na straż miejską albo policję :)

11 lata 11 miesiąc temu #547131 przez Lenucha217
zabije go do tej pory .. naprawde bezmózgowcy .. niech ja ją jutro spotkam wrrr. gdybym nie zaczynała jutro praktyk w podstawówce to po tej jej nocce połozyłabym sie na jej wycieraczce i robiła auuuuu auuuuuuuuuuu niech zobaczy jak to milo gdy ktos spi... czekam na film na polsacie i lulu na depeche sie juz chyba dzis nie doczekam

11 lata 11 miesiąc temu #547132 przez koticz
mamcia nie bier tego do siebie!!! :laugh:

Fuck mam dwa opakowania tych paluchów i żadne nie są z frosty...cóżżż zjesie takie i powiedzcie mi jeszcze do tego fryciory czy ziemniaki?

malinka nawet nie mów tak,bez różnicy czy bedzie czy nie bedzie mieć włosków.Mało tego myślę,że jak włosków nie ma to i ciemieniuszka jest mniejsza,tak na chłopski rozum...

Spadam na kąpiel z książką,spokojnej nocki wszystkim!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

AAAaaa gadałam z offcą ma problemy z wiruchami na kompie dlatego się nie odzywa na forum,ale pozdrawia Was wszystkie :)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu #547135 przez Lenucha217
xxElaElaEeexx napisał:

Lenusia Jak nie przestanie wyć do 22 to zadzwoń na straż miejską albo policję :)[/quote

Ciekawe wlasnie czy dostalaby jakiś mandat jutro ... czy nawet by nie zareagowali ... A jak Ty sie czujesz Ewelinka bo albo mało siedzisz albo ja jestem slepa

11 lata 11 miesiąc temu #547153 przez andzia_zg
Dopchałam sie do kompa, bo do tej pory mąż siedział na necie...

Depeche Ty to masz szczęście... tyle czekać na wizyte...

Patrycja też już po konsultacji... czekamy na wieści....

lenucha współczuję sąsiadów.. masakra...

A ja siedę i nie wiem co ze sobą zrobić... nie zasnę o tej porze... zawse męcę się i przewracam z boku na bok do północy... a kiedyś to zasypiałam o 21... :cheer:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #547155 przez patrycja85
jestem
no więc prof potwierdził wszystko to co moja gin. mam skierowanie na cc. potwierdził że nie ma szans zebym z taką wąską miednicą urodziła naturalnie, a szkoda dziecko narażać na stres który i tak skończyłby się cięciem. na ciśnienie mówił zeby zwiększyć dawkę leku. w pon mam podjechać na izbę przyjęć żeby jeszcze raz ktoś obejrzał nerki i jak się zwiększy zastój to mają się zastanowić nad tym wewnętrznym cewnikiem (?). boję się tylko żeby mnie nie położyli na oddziale. jutro zadzwonie do tej mojej pani dr i się wypytam jak to ma wyglądać bo byłam taka zestresowana u tego prof ze jakoś nie zakumałam.

andzia-już 3600!!! wow!!!

koticz-ale ty jesteś pracująca generalnie czy jak?

11 lata 11 miesiąc temu #547159 przez 25malinka
koticz ale chodziło mi o to,że ja jak się urodziłam to mialam czarne włoski i się śmiali ze mnie,jak moja mała też się urodzi z włoskami to co z tego nic nie poradze,a mam nadzieje,że wszystko będzie z nią ok

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #547164 przez andzia_zg
patrycja Wojtek waży 3400g

a tak orientacyjnie lekarz mówił ci kiedy byś miała cesarkę? Kiedy masz egzamin? będą ci pasowały terminy?

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #547168 przez xxElaElaEeexx
Lenucha217 napisał:

xxElaElaEeexx napisał:

Lenusia Jak nie przestanie wyć do 22 to zadzwoń na straż miejską albo policję :)[/quote

Ciekawe wlasnie czy dostalaby jakiś mandat jutro ... czy nawet by nie zareagowali ... A jak Ty sie czujesz Ewelinka bo albo mało siedzisz albo ja jestem slepa

Muszą przyjechać jak mają zgłoszenie najwyżej kartkę w drzwiach zostawią,ale jakoś zareagować muszą na wezwanie.

Siedzę i czytam Was cały czas ,ale rzadko się odzywam :)
Ja czuje się naprawdę dobrze myślałam ,że ciążę będę o wiele gorzej przechodzić :)
Martwi mnie tylko to,że rano miałam rozstęp na brzuchu tylko po lewej stronie.
Przed chwilą się umyłam smaruje i patrze a tu już nowy po prawej :cheer:
No ,ale cóż jak mała się urodzi to ze szczęścia i o rozstępach się zapomni ;)
Nie mogę się wtorku doczekać ,bo mam wizytę u gina i w końcu usg mi zrobi (bo na nfz co drugą wizytę ) :)

11 lata 11 miesiąc temu #547171 przez patrycja85
kazał się zapisać na 25 lutego:) czyli za 25 dni-masakra:) no ale nerki wtedy odpoczną:) egzamin mam od 19 do 22 marca więc powinno się udac. mam nadzieję że Ignaś na tym nie ucierpi ale obawiam się ze do terminu z tymi nerkami mogłoby być już kiepsko.

dzięki dziewczyny za kciuki!

11 lata 11 miesiąc temu #547174 przez 25malinka
xxElaElaEeexx to fajnie,że tak często masz usg,ja od początku ciąży miałam tylko 3razy i nie wiem czy jeszcze będe miała

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka