- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Wiewiorka wydaje mi się, że tak:) w 37 tygodniu już można spokojnie rodzić Został nam tydzień
Niech któraś wytłumaczy to mojemu męzowi bo on żyje myślą, że jak termin mam na marzec to w lutym nie urodze.I w związku z tym 7-8 luty jedzie do Berlina
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Agnieszka86 napisał:
Wiewiorka wydaje mi się, że tak:) w 37 tygodniu już można spokojnie rodzić Został nam tydzień
Niech któraś wytłumaczy to mojemu męzowi bo on żyje myślą, że jak termin mam na marzec to w lutym nie urodze.I w związku z tym 7-8 luty jedzie do Berlina
Kochana, u mnie to samo! On nie jest w stanie tego objąć rozumem. To faceci, nie wymagajmy od nich za wiele
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
a jesli chodzi o mojego męża to zapytałąm go wczoraj czy trochę się stresuje tym, ze wojtek może zechciec wyjść w każdej chwili i musi być gotowy, ze pewnego dnia moge go obudzić w nocy. A on mi na to "a czym ja mam sie stresować? tym, ze mam Cie zawieźć do szpitala?" Faceci...
A jesli chodzi o obiady to mój m jest na szczęście wszystkożerny i nie wybrzydza. Zawsze robię na obiad jedno danie i jak np jest zupa i on jakoś sie nie naje i ma jeszcze głoda to sobie odgrzeje jakąś kiełbachę i nie mam z tym problemu.
A dziś na obiad mam ziemniaki i rybę w sosie koperkowym więc tak jak u xxElaElaEexx mam dziś sos koperkowy
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
ale przy Sewerynowi jak go wział na rece to tesciowej go nawet nie chciał pokazac, tak go trzymał, a wcześniej jak go położne zostawiły z małym ( jak mnie szyli) to siedział jak na kazaniu, mały go trzymałza palec a ten szywno, miały niezły ubaw z niego.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
wiewiórka Ty za tydzień będziesz miała juz donoszoną ciąże i spokojnie możesz rodzić.Niech M sobie lepiej wybije z głowy Berlin
a jesli chodzi o mojego męża to zapytałąm go wczoraj czy trochę się stresuje tym, ze wojtek może zechciec wyjść w każdej chwili i musi być gotowy, ze pewnego dnia moge go obudzić w nocy. A on mi na to "a czym ja mam sie stresować? tym, ze mam Cie zawieźć do szpitala?" Faceci...
Hej babki
Moj m tez jest spokojny i wyluzowany. Podoba mi sie to, jest jakas przeciwwaga do mojej skłonnosci do panikowania dwóch takich dzikusów w domu to by juz było za duzo. Synus tez sie zapowiada na luzaka - prawie cały czas śpi i wygodnie mu w brzuchu... jak ma nie byc wygodnie przy prawie 120 cm obwodu...
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Składniki:
jajka,pęczek koperku,1/2 litra wody,1/4 kostki masła,kostka rosołowa,100ml kwaśnej śmietany,
łyżka mąki,vegeta, pieprz
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj gin ma strasznie duzo pacjentek, byl zmeczon i wsciekly, sam mi powiedzial,ze cztery nie byly umowione tylko po prostu wlazly i sie zrobilo az takie opznienie, bo wiadomo z pol gozinnym sie kazdy liczy, ale nie z takiem. Powinien byl je wyprosic, ale widac tego nie zrovil. Jego sprawa.
Tak sie poklocilam z mala o balagan ( wypier. wszyskie zabawki i mi kazala sprzeatac, cholera pani dyrektor), ze az mnie zatkalo i mnie sciska z nerwow.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie dziś paskudnie wieje i jakoś mega ciemno..
poodkurzałam całe mieszkanie bo mi eczorach fachury po nocy docinali elementy z drewna w mieszkaniu oczywiście to wiadomo jak to wygląda, ale już jest ok
ojj to mój małż jest w pełni świadomy, ma 12lat starsze rodzeństwo więc oni się już dawno dorobili dzieci, więc wie jak ygląda życie w domu z niemowlakiem a dzieci go po prostu uwielbiają, zreszta z wzajemnością z czego się przeogromnie ciesze:) to ja w tym związku jestem zielona jeśli chodzi o dzieci bo u mnie w rodzinie ich po prostu nie ma!! nikomu się nie spieszy do pieluch - jesteśmy pierwsi
dziś mi się śnił mój synek, był piękny ale na noc razem z wózkiem rodzice go nam zabierali nie mogłam się z nimi dogadać dlaczego itd dziwny sen
Depeche noo to poszalałaś u gina o tej godzinie nieźle.. ale super, że z wami wszystko dobrze:) a Kubuś może się jeszcze obróci:) ale czy ty tego chcesz?
wiewiórka mamcia a faceci chodzili z wami na jakieś wizyty?? może jakby usłyszeli to wszystko od lekarza to poważnie by wzięłi do siebie to wszystko co wy im próbujecie wytłumaczyć??
ja dziś na obiad schab ze śliwką m wczoraj wypatrzył w sklepie, już w marynacie to teraz tylko kwestia żeby dobrze się upiekło..
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
allegro.pl/listing/user.php?us_id=27838686 jak by która chciała, aukcja mojej koleżanki,
Przeglądam tą aukcję a tam ciuszki... ciuszki... a na samym dole brzeszczoty
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa