- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
malinka nie jestem pewna ale CHYBA trzeba kożystać z pomocy MOPS'u żeby dostać ten drugi tysiąc,gdzieś mi się tak o uszy obiło
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja chyba też nie planuję drugiego imienia,bo jak napisała kika to kłopot czasami jest,wystarczy,że na jednym dokumencie się podpiszesz jednym a na dreugiem dwoma i już problem,mój S ma 2 i tylko problemy!!!!!
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kika ja oglądałam ten wózek w sklepie i też mi sie podobał
malinka nie jestem pewna ale CHYBA trzeba kożystać z pomocy MOPS'u żeby dostać ten drugi tysiąc,gdzieś mi się tak o uszy obiło
no właśnie fajny jst i super ta spacerówka , co prawda trochę naczytałam się negatywnych komentarzy na temat kółek no ale nie ma wózka idealnego, jak się popsuje mozna dać na reklamację i tyle
a co do becikowego to nie trzeba korzystać z MOPR/MOPS żeby otrzymać ten drugi 1000 zł no ale przeważnie osoby korzystają bo przy niskich dochodach szkoda nie korzystać z pomocy MOPS-u
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kika i Twój Młody też nie ma drugirgo imienia?
Nasza będzie Jagoda Aleksandra.J bardzo się imię Ola podoba i gdyby mój brat nie miał córki o tym imieniu to myślę,że nic bym w tym temacie nie miała do gadania i JEGO córka tak właśnie by się nazywała
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.swiatwozkow.pl/mutsy-transporter-gle...ack-1szt-p-6435.html
waszka prezent super!!
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeżeli złożysz wniosek do października to za 2011 dochódkoticzKurde własnie nie wiem do końca jak z tym jest,ale to dochody za 11 czy 12 rok??bo jesli za 12 to lipa bo juz pracowalam i mąż tez a w 11 byłam bezrobotna...
Ja chyba też nie planuję drugiego imienia,bo jak napisała kika to kłopot czasami jest,wystarczy,że na jednym dokumencie się podpiszesz jednym a na dreugiem dwoma i już problem,mój S ma 2 i tylko problemy!!!!!
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m.allegro.pl/przedmiot,album-dzieciecy-2...-ami,2937780424.html . Ooo tutaj lepiej widać dokładnie taki i do tego sówka w ramce i czekoladki
stronka nie działa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
prawo.wieszjak.pl/forum/thread/86867,dru...awczy-i-rodzinny.htm
"Rodziny ubogie, te które kwalifikują się do zasiłku rodzinnego, z okazji narodzin dziecka dostają extra dodatek w wysokości 1000 złotych - tzw. "drugie becikowe"."Dodatek do zasiłku rodzinnego z tytułu urodzenia dziecka
Od 1 stycznia 2006 roku dwukrotnie wzrasta wysokość dodatku z tytułu urodzenia dziecka, który przysługuje tym rodzinom, które miały prawo do zasiłku rodzinnego. Jest to tak zwany drugi tysiąc becikowego przysługujący najbiedniejszym rodzinom. Do dnia 31 grudnia 2005 roku, dodatek ten wypłacany był w wysokości 500 zł.
Zasiłek rodzinny przysługuje, jeżeli dochód netto rodziny z roku poprzedzającego okres zasiłkowy, w przeliczeniu na osobę, nie przekracza kwoty 504 zł, a w przypadku, gdy członkiem rodziny jest dziecko niepełnosprawne 583 zł. Do ustalenia dochodu rodziny niezbędnym dokumentem jest zaświadczenie z urzędu skarbowego."
Kika gratuluję Wam wyboru imienia, Laura-bardzo mi się podoba, bo dobrze mi się kojarzy, z fajną i inteligentną kuzynką
Powodzenia podczas wizyty u świrki:)
Koticz my dajemy drugie imię. Mały odziedziczy je po mężu, tak jaki i on ma po swoim ojcu.
Depeche to nie mój Heniuś był ułożony pośladkowo czy miednicoWO, leży główką do dołu od miesiąca.Mogło Ci się pomylić, spoko:)
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Waszka87 napisał:
m.allegro.pl/przedmiot,album-dzieciecy-2...-ami,2937780424.html . Ooo tutaj lepiej widać dokładnie taki i do tego sówka w ramce i czekoladki
stronka nie działa
allegro.pl/album-dzieciecy-200-10x15-trz...ami-i2937780424.html
A teraz działa?
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nigdy nie miałam problemów z podwójnym imieniem,tak,że trochę mnie to zdziwiło co piszecie o kłopotach